Leon írta:Benzemát mindig is rühelltem,egy túlértékelt nulla a szememben,így meg méginkább az hogy mellé egy utolsó alja bünöző is. Remélem hogy a szokásos futball celebeknek kijáró ejnye-bejnye helyett végre példát statuálnak vele és beküldik pár évre a kolterba!
És nem azért mert reálos.Én pl Mascheranot is bevágnám azok után hogy bevalotta hogy adót csalt!
Szerintem sosem tartozott a túlértékelt kategóriába. Jó játékos - volt (tegyük fel, hogy végleg múlt időben lesz innentől ez a dolog). Nagyon ritkán dumált, a játékkal foglalkozott, jól lőtt, jól passzolt, csapatjátékos volt, én összességében Casillast és őt tiszteltem a legjobban - és jóformán egyedüliként kettőjüket - Mourinho Real Madridjából. Jó, erős nemzetközi játékos volt, akit magát is szívesen megnéztem volna Barca mezben, ha az idők úgy alakultak volna.
Amikor méltatlanul meggyűlölte a Bernabeu, mert gödörben volt a formája és látszott, hogy válság van nála, én, Barcásként akkor is kiálltam mellette, az ellenfélként én bizonygattam azon kevés Madrid drukker ismerősömnek, hogy ne pattogjanak már annyit, mert nagyon fontos játékosuk. David Villa feleannyit csinált jól, mint ő, itt mégsem húzták fel majdnem az árbocra, pedig ha valaki, az a lakkozott fejű ficsúr meg is érdemelte volna. Hát igen, van Barcelona és Madrid között egy szakadéknyi szurkolási kulturális különbség, de maradjunk Benzemánál.
Emlékszem, amikor nagyon forrú lett a talaj alattunk, mert 2:0-ról tíz perc alatt ő hozta fel 2:2-re az egyik Spanyol-kupa visszavágót, 'tán két éve volt ez a meccs, januárban. Amellett, hogy majdnem agyvérzést kaptam, csodálatos volt látni azt a csatármunkát, amit csinált.
Az, ami most folyik, szóhoz nem jutok. Egyszerűen nem értem. A teljes részleteket és a valóságot nem tudjuk, lehet sosem fogjuk megtudni, de Karim Benzema sosem mutatta magát ilyen embernek, ez abszolút kuriózum. Vagy ilyen volt mindig is, csak ezt a pályán kívül tette és csendben, vagy valami nagyon nyomós oka volt rá, hogy ez most így legyen. Nem tudom, de mélységesen le vagyok döbbenve, hogy pont őt szedik elő ezzel. Bűnösnek mindenképpen bűnös, de fővesztésre nem tudom ítélni esőkézből, nála szeretném hallani az igaz háttérsztorit, mielőtt ítélnék. Elképesztő...