2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ini, Bartra és Robi asszonyai a legjobbak, na meg Antonela ugye..Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... mb-2451163
Nyilván nem ez a legfontosabb, de ebben is jók vagyunk.Jó foci, jó ízlés mi kell még?
Mondjuk ez azért elég nagyképű lenne Luchotól..MessiNeymarSuarez írta:4-2-2 dupla privottal
Naigen, 2 dolgon csodálkozok:Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... mb-2451163
Nyilván nem ez a legfontosabb, de ebben is jók vagyunk.Jó foci, jó ízlés mi kell még?
Meg 3-4 tiszta helyzet,mire egyáltalán kaput talál.Bob_Marley írta:Ha a játékosok mondják meg az ellenfélnél hogyan kell felállni akkor nyertünk.Szerintem egyértelmű, hogy kivárásra akarnak játszani, Benitez se hülye. Persze-persze rangadó blablabla de a 12-ik forduló és semmi nem múlik ezen és nem kell túlzott kockázatot vállalni, ha azt akarnak akkor nekünk tényleg nyert ügyünk van, mert elég csak arra gondolni, hogy Suareznek 1 méter kell és beveri. Idegeskednek, akarnak mi meg elmegyünk egyszer és megnyertük a mecset.
Igazad van jobb félni mint megijedni, de szerintem nem is fog kezdeni.TripleH írta:Busi valóban a játékintelligenciája miatt a világ egyik legjobb (ha nem a legjobb) védekező középpályása, de James is pont ez miatt emelkedik ki, iszonyat mód a mezőnyből és szerintem épp ezért ilyen hatékonyak a bombái is. mert nem a vakvilágba lő el mindent, ha kell ha nem. Sajna én jobban tartok tőle mint te.Bob_Marley írta:..
Busi valóban a játékintelligenciája miatt a világ egyik legjobb (ha nem a legjobb) védekező középpályása, de James is pont ez miatt emelkedik ki, iszonyat mód a mezőnyből és szerintem épp ezért ilyen hatékonyak a bombái is. mert nem a vakvilágba lő el mindent, ha kell ha nem. Sajna én jobban tartok tőle mint te.Bob_Marley írta:..
Persze, h nem az. Egyszerűen az emberek többsége az adott játékost "neve" alapján ítéli meg, és nem veszi figyelembe a teljesítményt.palesz77 írta: Pedig egy gólpasszt vagy egy tizit tuti összehozna..(Szerintem tényleg nem emberhátrány a srác.)
Sport 4 középpályást jósolt, Masch-Busi-SR és Ini, működhet ez úgy is. Rakitic nem lesz kezdő szerintem, de Lucho nyilatkozata alapján ahogy VEB felhívta rá a figyelmet szerintem Messi se.MessiNeymarSuarez írta:vagy 4-3-1-2 Iniestával Neymarék előtt, mint amilyen nemrég volt, persze ez csak akkor működhet ha Raki rendben van.
Én még a gyilkos passzaitól is, múltkor beállt csomó kihagyás után a Sevilla ellen vesztett helyzetből, aztán adott vagy 3-4 olyan labdát, hogy csak lestem.. Ő képes sajna a kiugratásaival is megbontani bárhonnan egy védelmet, az általad említett bombái meg szintén elég nagy veszélyfaktort rejtenek magukban..MessiNeymarSuarez írta:Megmondom őszíntén, hogy én is leginkább Jamestől félek,főleg a távoli bombáitól.
Pedig egy gólpasszt vagy egy tizit tuti összehozna..MessiNeymarSuarez írta:Viszont azt remélem, hogy ha Messi nem kezd, akkor nem Munirt állítja be Lucho
Ezt tudom, főleg az első részt - mármint nem a szeretleket, bár azt isBob_Marley írta:Érezd palesz77 hogy szeretlek még a szabadságom idején is "megtalállak" .Szóval ha Benitez belemegy egy eszetlen játékba az nem ő lenne, legalábbis nekem amit láttam tőlük rangadót és olvastam jelentést nem ez jött le, hogy agyatlanul játszanának. Alapból szerintem Casemiro lesz középen, hogy fizikálisan erősödjenek. És ha mi is felvennénk egy birka stílust lehet te élveznéd én biztosan nem.
(a szeretlek kifejezés arra utalt, hogy szívesen beszélgetek veled egyébként és ezért is írok most is)
Idén szerintem jobban is sikerülhet ez a tavalyinál, akkor nagyon együtt volt a Kroos-Modric duó, nem is tudtuk őket megfogni amíg pörögtek mindketten - visszavágón Modric 60 percet bírt csak hál istennek -, viszont idén ők is gyengébbek, és az Ini-Busi duó nálunk sokat javult..Bob_Marley írta:Újdonságot nem mondok a középpályán kell megfogni őket.
Náluk is ült Borja Mayoral és Llorente a padon, ők Castillások. Alapból szerintem sokkal mélyebb a keretük, ennek ellenére is ilyen emberek kerültek a kispadra, nem véletlen.. Volt már sérült náluk idén Arbeloa, Pepe, Carvajal, James, Bale, Benzema, Marcelo, Ramos, Modric, Danilo és Kovacic is. Aztán november vége van. Nem állnak ők se jobban a sérülésekkel, csak ez a hosszú kispadjuk miatt a kezdőn sokszor nem látszott meg.Zozzy 5 írta:náluk nem nagyon volt olyan, hogy kb. csak Castillás ült volna a padon, vagy hogy Sergi Robi szintű embernek kelljen megváltó szerepbe emelkedni.
hát, nálunk meg Messi, Rakitic, Iniesta, Alves, Vermaelen, Bravo, Rafinha keresztszalag...oké, nekik is voltak sérültjeik, de nem érzem, hogy többet szívtak volna. náluk nem nagyon volt olyan, hogy kb. csak Castillás ült volna a padon, vagy hogy Sergi Robi szintű embernek kelljen megváltó szerepbe emelkedni. ráadásul igazoltak is nyáron, Carvajal helyére pont 40 milláért...Bale-ről meg a madridistáktól is inkább azt olvasom, hogy fék a csapatban.csababarca írta: Amúgy amikor a sérültjeinket emlegetjük, akkor úgy korrekt hogy megemlítjük, hogy odaát még többet szívtak ezzel...Benzema-James kiesése, messze a két legjobbjuk volt, kiesett Bale is pl...szívtak eleget bőven, vagy Carvajal kiesése.
Valahogy én is ìgy vagyok ezzel. Nem érzem azt a kellemes, majd a meccs közeledtével mát nem is annyira kellemes bizsergést.Zozzy 5 írta:érdekes, én meg annyira nem pörgök most. ez nem hangzik vmi "ősbarcásan", de a magyar kijutás még egy hét távlatában is bőven kárpótolna érzelmileg, még vereség esetén is.
egy döntetlennel simán kiegyeznék, maradjon meg a 3 pont előnyünk, ők meg hadd túráztassák magukat már ősszel amiatt, hogy kapaszkodniuk kell. kulcsembereink, meg a világ legjobbja volt nálunk sérült ősszel, ennek fényében teljesen korrekt lenne, ha nov 21-én 3 ponttal mennénk előttük. de ha kiszpounk, akkor sem vágok eret, túl nagy jelentősége nem lesz.