Bob_Marley írta:Érezd palesz77 hogy szeretlek még a szabadságom idején is "megtalállak" .

Szóval ha Benitez belemegy egy eszetlen játékba az nem ő lenne, legalábbis nekem amit láttam tőlük rangadót és olvastam jelentést nem ez jött le, hogy agyatlanul játszanának. Alapból szerintem Casemiro lesz középen, hogy fizikálisan erősödjenek. És ha mi is felvennénk egy birka stílust lehet te élveznéd én biztosan nem.

(a szeretlek kifejezés arra utalt, hogy szívesen beszélgetek veled egyébként és ezért is írok most is)
Ezt tudom, főleg az első részt - mármint nem a szeretleket, bár azt is

-, azért írtam én is, hogy inkább taktikai csatát várok nagyon kevés góllal - arra is jó esélyt látok, hogy megszakad a 18 meccses sorozat, hogy mindkét csapat gólt kap. De a szívem szép játékot és támadófocit akar egy ekkora meccsen..
Casemiro meg szerintem is kezdő lesz, ami részben jó, részben rossz. A védekezőmunkája kegyetlen nagy, a félig sérült Messi életét nagyon megkeserítheti, ha nincs top formában Leo.. Viszont a labdakihozatalokban gyengébb a brazil, ha komoly letámadásunk lesz, akkor miatta nehezebben fog menni nekik a támadásépítés. Ha nem lesz túl intenzív, akkor viszont szívhatunk, mert ha van 1-2 másodperce átgondolni, akkor 60 m-re is lábra rakja a zsugát, szóval tényleg intenzív kell legyen, hogy ne legyen ideje felnézni se kb, csak érzésből adhassa tovább.. Plusz még bízok benne, hogy Benítez lesz olyan balga, hogy kihagyja Jamest is ismét, az sokat dobna az esélyeinken.
Bob_Marley írta:Újdonságot nem mondok a középpályán kell megfogni őket.
Idén szerintem jobban is sikerülhet ez a tavalyinál, akkor nagyon együtt volt a Kroos-Modric duó, nem is tudtuk őket megfogni amíg pörögtek mindketten - visszavágón Modric 60 percet bírt csak hál istennek -, viszont idén ők is gyengébbek, és az Ini-Busi duó nálunk sokat javult..
Fun fact következik: A legutóbbi 2 Clásico ami novemberben volt, az a 10/11-es 5-0 hazai pályán, és a 05/06-os 0-3 Dinho varázslatával idegenben. Ismét 5 év telt el azóta, és még az is közös, hogy mindkétszer piros gatyában toltuk azokon a meccseken, szóval minden egy simázás mellett szól..