2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
szerintem nagyon veszélyes ez a kezdő, mert a gyorsaságra hegyezte ki Benitez. Marcelot ismerhetjük, elől is veszélyes, Carvalaj jobbos beadásaitól is kiráz a hideg..az a hármas ott elől.. hát arról ne is beszéljünk.MessiNeymarSuarez írta:Real Madrid kezdő:
Navas
Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo
Kroos, Modric, Isco
Bale, Cristiano, Jesé.
Vannak itten meglepetések csókolom![]()
Daniloban annyira nem bíznak, hogy inkább a 2 hónapot kihagyó alig felépült Carvajalt tolják, megis értem.
Csodálom hogy Benzema kimaradt a kezdőből, ellenünk általában nagyon megy neki, akkor is ha előtte 2 hónapig labdát se tudta eltalálni.
Szerintem ma fordítva veszi fel a cipőjét, hogy esélyt adjon a Real MadridnakZolika10 írta:Gondolom Roberto lesz jobboson, így kialakul a NSR. Játszott már azon az oldalon és hozott le jó meccset. Remélem ma csak mesterhámasig jut![]()
Carvajalnak nem örülök, sokkal magabiztosabb, mint Danilo. James és Benz kimaradása viszont örömteli, Jese nincs jó formában. A kp-n meglepődtem. Azt hittem, Casemiro kezd. Lehet, h mégis támadóan fognak játszani?MessiNeymarSuarez írta:Real Madrid kezdő:
Navas
Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo
Kroos, Modric, Isco
Bale, Cristiano, Jesé.
Szerintem nem az lesz, legalábbis nem ilyen klasszikus stílusban. Érdekes kezdő amúgy, Rakétára kíváncsi leszek, volt ideje pihenni, szóval akár villanthat is valamit ma..MessiNeymarSuarez írta: SZERK: Jól látom, 4-4-2?!
Ez meg érdekes, Casemiro azt hittem kezdeni fog. Carvajalra se számítottam.. Megkeverték a lapokat mindketten - minimálisan.MessiNeymarSuarez írta:Real Madrid kezdő:
4-4-2 lesz szerintem, de egyáltalán nem örülök ennek. Nem értem, miért a Clasicon kell alakzatot változtatni. Ráadásul Rakitic személyében olyan ember került be, aki a szezon egyik leggyengébb játékosa volt, és sérülésből tér vissza.MessiNeymarSuarez írta:Barcelona line-up: Bravo - Alves, Alba, Piqué, Mascherano - Busquets, Iniesta, Rakitic, Roberto - Suárez & Neymar
Hadd szóljon![]()
SZERK: Jól látom, 4-4-2?!
Bob_Marley írta:Robié meg Turané meg a franc se tudja, napszemüvegben én is jó nő vagyok.
Fú, nekem ő nagyon nem..Bob_Marley írta:Túloldalon meg Varane nője a klasszikus cuki.
Erre én is kiváncsi leszek, és nagyon örülnék, ha Danilo kezdene. Konoplyanka gyakorlatilag akkor verte meg 1v1-ben, amikor akarta. Most akkor gondoljunk bele, h Ney mit fog vele csinálni.MessiNeymarSuarez írta:Ha minden igaz akkor Danilo kezd amúgy. Legalábbis Carvajalt nem tartják valószínűnek ennyi kihagyás után.
Kíváncsi leszek nagyon a Neymar vs Danilo párharcra, remélem Neymar oda-vissza fogja szivatni![]()
Busié se rossz, legalábbis nem rugdosnám le reggel parizerért.....palesz77 írta:Ini, Bartra és Robi asszonyai a legjobbak, na meg Antonella ugye..Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... mb-2451163
Nyilván nem ez a legfontosabb, de ebben is jók vagyunk.Jó foci, jó ízlés mi kell még?
Realnál meg Carvajal nője aki tetszett csak, egy 4-1 végeredményben is jó lenne..
![]()
Ini, Bartra és Robi asszonyai a legjobbak, na meg Antonela ugye..Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... mb-2451163
Nyilván nem ez a legfontosabb, de ebben is jók vagyunk.Jó foci, jó ízlés mi kell még?
Mondjuk ez azért elég nagyképű lenne Luchotól..MessiNeymarSuarez írta:4-2-2 dupla privottal
Naigen, 2 dolgon csodálkozok:Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... mb-2451163
Meg 3-4 tiszta helyzet,mire egyáltalán kaput talál.Bob_Marley írta:Ha a játékosok mondják meg az ellenfélnél hogyan kell felállni akkor nyertünk.Szerintem egyértelmű, hogy kivárásra akarnak játszani, Benitez se hülye. Persze-persze rangadó blablabla de a 12-ik forduló és semmi nem múlik ezen és nem kell túlzott kockázatot vállalni, ha azt akarnak akkor nekünk tényleg nyert ügyünk van, mert elég csak arra gondolni, hogy Suareznek 1 méter kell és beveri. Idegeskednek, akarnak mi meg elmegyünk egyszer és megnyertük a mecset.