Barça vs. Real - El Clásico
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Amúgy hogy-hogy pont most jött ki a hivatalos kezdő? Ha jól tudom már meccs előtt pontosan 1 órával ki kell hirdetni.
Elvileg ez lesz:palesz77 írta:MSN, a Real kezdőt honnan szedted? Mert még nincs is hivatalos kezdőjük..
https://pbs.twimg.com/media/CUWVWZcWwAEde_8.jpg:large
Azért így már más a leányzó fekvése. Benzemával és Jamessel sokkal veszélyesebbek lesznek. Viszont jó hír, h mégis Danilo kezd.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2015.11.21. 17:36:20-kor.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... 0203a157f8" target="_blank ... e=56EE467D
közben teljesen más a kezdő, dejó....
Carvajal OFF, Danilo IN
Benzema és James is kezd.
Az kemény.. Ez a kezdő most jelent meg, pedig a meccs előtt 1 órával pontosan szokott lenni már kezdő.
közben teljesen más a kezdő, dejó....

Carvajal OFF, Danilo IN
Benzema és James is kezd.
Az kemény.. Ez a kezdő most jelent meg, pedig a meccs előtt 1 órával pontosan szokott lenni már kezdő.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2015.11.21. 17:35:00-kor.
Érdekes kezdő. Kiváncsi leszek , hogy 4-4-2 lesz vagy Ini előre megy és akkor a szokásos 4-3-3. Aminek nagyon örülök , hogy Robi kezd. Nagyon megérdemelte .
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
MSN, a Real kezdőt honnan szedted? Mert még nincs is hivatalos kezdőjük..
szerk.: Na, nem is az lett:
Keylor; Danilo-Ramos-Varane-Marcelo; Modric-Kroos-James; Bale-Benzema-CR

szerk.: Na, nem is az lett:
Keylor; Danilo-Ramos-Varane-Marcelo; Modric-Kroos-James; Bale-Benzema-CR
szerintem nagyon veszélyes ez a kezdő, mert a gyorsaságra hegyezte ki Benitez. Marcelot ismerhetjük, elől is veszélyes, Carvalaj jobbos beadásaitól is kiráz a hideg..az a hármas ott elől.. hát arról ne is beszéljünk.MessiNeymarSuarez írta:Real Madrid kezdő:
Navas
Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo
Kroos, Modric, Isco
Bale, Cristiano, Jesé.
Vannak itten meglepetések csókolom![]()
Daniloban annyira nem bíznak, hogy inkább a 2 hónapot kihagyó alig felépült Carvajalt tolják, megis értem.
Csodálom hogy Benzema kimaradt a kezdőből, ellenünk általában nagyon megy neki, akkor is ha előtte 2 hónapig labdát se tudta eltalálni.
ami pedig minket illet szerintem egy "józan" kezdő a lehetőségeinkhez mérten-
Nagyon örülök, hogy meglépte. Amikor lesérült Rakitic már akkor is ezt próbálgatta. Szerintem sokkal többet ér egy Rakitic/Roberto mint egy Munir jelenleg. Illetve azt se felejdük el, hogy Rakitic melója mindig nagyon kell és nagy meccsen még szinte sosem okozott csalódást. Roberto meg abszolút megérdemli. Messi meg jöhet majd egy félórára. Tökéletes.
Reálba meg se James se Casemiro, erre nagyon kíváncsi leszek, mindkettő hasznos lett volna pedig.
Reálba meg se James se Casemiro, erre nagyon kíváncsi leszek, mindkettő hasznos lett volna pedig.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Szerintem ma fordítva veszi fel a cipőjét, hogy esélyt adjon a Real MadridnakZolika10 írta:Gondolom Roberto lesz jobboson, így kialakul a NSR. Játszott már azon az oldalon és hozott le jó meccset. Remélem ma csak mesterhámasig jut![]()

Douglas meg törött lábbal szétkapná az egész Real Madridot, szóval jófejek vagyunk hogy nem kezdetjük

Carvajalnak nem örülök, sokkal magabiztosabb, mint Danilo. James és Benz kimaradása viszont örömteli, Jese nincs jó formában. A kp-n meglepődtem. Azt hittem, Casemiro kezd. Lehet, h mégis támadóan fognak játszani?MessiNeymarSuarez írta:Real Madrid kezdő:
Navas
Kroos, Modric, Isco
Bale, Cristiano, Jesé.
- palesz77
Szerintem nem az lesz, legalábbis nem ilyen klasszikus stílusban. Érdekes kezdő amúgy, Rakétára kíváncsi leszek, volt ideje pihenni, szóval akár villanthat is valamit ma..MessiNeymarSuarez írta: SZERK: Jól látom, 4-4-2?!

Ez meg érdekes, Casemiro azt hittem kezdeni fog. Carvajalra se számítottam.. Megkeverték a lapokat mindketten - minimálisan.MessiNeymarSuarez írta:Real Madrid kezdő:

Gondolom Roberto lesz jobboson, így kialakul a NSR. Játszott már azon az oldalon és hozott le jó meccset. Remélem ma csak mesterhámasig jut

Hattrick: Tatabánya City
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Real Madrid kezdő:
Navas
Kroos, Modric, Isco
Bale, Cristiano, Jesé.
Vannak itten meglepetések csókolom
Daniloban annyira nem bíznak, hogy inkább a 2 hónapot kihagyó alig felépült Carvajalt tolják, megis értem.
Csodálom hogy Benzema kimaradt a kezdőből, ellenünk általában nagyon megy neki, akkor is ha előtte 2 hónapig labdát se tudta eltalálni.
Navas
Kroos, Modric, Isco
Bale, Cristiano, Jesé.
Vannak itten meglepetések csókolom

- visca el barca
- Presidente del Barça
érdekes. vicces h LE pont a real ellen, idegenben próbálgat egy új rendszert, másrészt örülök h a két tini közül egyik se kezd.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Az utóbbi hetek formája alapján úgy gondolom, jó esélyeink vannak a győzelemre, az pedig fantasztikus lenne, ha az idegenbeli Klasszikus után 6 ponttal mennénk úgy, hogy nem igazolhattunk, és jó néhány sérülés is hátráltatta a csapatot. A döntetlen is egyértelműen nekünk kedvezne, de még a vereséggel sem történne tragédia, hisz akkor is csak pont egyenlőség lenne, és én még ebben az esélyben is magunkat tartanám a bajnokság favoritának.
De én bizom benne, hogy győzni fogunk, Messi sérülése ellenére is meggyőzőek voltunk az utóbbi meccseken, a Real meg összességében csalódás nekem eddig a szezonban. Tavaly ősszel erősebbnek éreztem őket, nem is lepett meg, hogy kikaptunk, most azonban nem tartok tőlök, egy x-nél többet nem érzek bennük. Aztán lehet, jól pofára esek, de most ez a benyomásom.
Tippem: 3-1 nekünk.
De én bizom benne, hogy győzni fogunk, Messi sérülése ellenére is meggyőzőek voltunk az utóbbi meccseken, a Real meg összességében csalódás nekem eddig a szezonban. Tavaly ősszel erősebbnek éreztem őket, nem is lepett meg, hogy kikaptunk, most azonban nem tartok tőlök, egy x-nél többet nem érzek bennük. Aztán lehet, jól pofára esek, de most ez a benyomásom.
Tippem: 3-1 nekünk.
4-4-2 lesz szerintem, de egyáltalán nem örülök ennek. Nem értem, miért a Clasicon kell alakzatot változtatni. Ráadásul Rakitic személyében olyan ember került be, aki a szezon egyik leggyengébb játékosa volt, és sérülésből tér vissza.MessiNeymarSuarez írta:Barcelona line-up: Bravo - Alves, Alba, Piqué, Mascherano - Busquets, Iniesta, Rakitic, Roberto - Suárez & Neymar
Hadd szóljon![]()
SZERK: Jól látom, 4-4-2?!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Barcelona HIVATALOS kezdő: Bravo - Alves, Alba, Piqué, Mascherano - Busquets, Iniesta, Rakitic, Roberto - Suárez & Neymar
Hadd szóljon

Hadd szóljon

- Leon
- Director del Fútbol
Várom már nagyon az ütközetet!Legyen egy "Bobos" 1-0 én azzal megelégszem!
Szépek a lányok,bár Benzema barátnői lemaradtak az összeállításról:
http://www-tc.pbs.org/parents/parenting ... 773848.jpg" target="_blank

Szépek a lányok,bár Benzema barátnői lemaradtak az összeállításról:

http://www-tc.pbs.org/parents/parenting ... 773848.jpg" target="_blank
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
amibe végképp nem érdemes belemenni, az a cserepadok különbsége..
hátul Carvalaj, vagy Danilo, netán Pepe, vagy Ramos? nem mindegy?
hogy az Isco, James, kettősről ne is beszéljünk..miközben nálunk ugye Vermalen, Matyi, Sandro, Munír...
Navas valóban jó kapus de nem bele kell lövöldözni, hanem a kapufa tövéhez, oszt mindjárt más a leányzó fekvése

hogy az Isco, James, kettősről ne is beszéljünk..miközben nálunk ugye Vermalen, Matyi, Sandro, Munír...
Navas valóban jó kapus de nem bele kell lövöldözni, hanem a kapufa tövéhez, oszt mindjárt más a leányzó fekvése

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Van csöcsöm, de izom.
Kis smink, pushup, tömés, napszemüveg aztán hadd szóljon a crucified
Robertoé is cuki, de Varane-é is az nálam.
Én olyan nyugodt és felszabadult vagyok a meccsel kapcsolatban, hogy gyakorlatilag lassan saját magamat transzvesztitázom le.
De aki saját magán nem tud nevetni boldogtalan ember. 
Santi Giménez, AS' man in Barcelona, reports that Messi won't start today's

Robertoé is cuki, de Varane-é is az nálam.
Én olyan nyugodt és felszabadult vagyok a meccsel kapcsolatban, hogy gyakorlatilag lassan saját magamat transzvesztitázom le.

Santi Giménez, AS' man in Barcelona, reports that Messi won't start today's

- palesz77
Bob_Marley írta:Robié meg Turané meg a franc se tudja, napszemüvegben én is jó nő vagyok.
Nem tudom milyen testalkatod van, de azért remélem ez túlzás volt csak..

Fú, nekem ő nagyon nem..Bob_Marley írta:Túloldalon meg Varane nője a klasszikus cuki.

Erre én is kiváncsi leszek, és nagyon örülnék, ha Danilo kezdene. Konoplyanka gyakorlatilag akkor verte meg 1v1-ben, amikor akarta. Most akkor gondoljunk bele, h Ney mit fog vele csinálni.MessiNeymarSuarez írta:Ha minden igaz akkor Danilo kezd amúgy. Legalábbis Carvajalt nem tartják valószínűnek ennyi kihagyás után.
Kíváncsi leszek nagyon a Neymar vs Danilo párharcra, remélem Neymar oda-vissza fogja szivatni![]()

1 embertől tartok a Realból, az pedig Navas. Ha elkapja a fonalat az ipse, akkor szinte lehetetlen neki gólt rúgni, és ugye Neyben és Suarezben is benne van, h elszórakoznak pár helyzetet. Én egyedül ő tőle "félek". Meg persze Jamestől, de ő szerintem sem kezd.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Busié se rossz, legalábbis nem rugdosnám le reggel parizerért.....palesz77 írta:Ini, Bartra és Robi asszonyai a legjobbak, na meg Antonella ugye..Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... mb-2451163
Nyilván nem ez a legfontosabb, de ebben is jók vagyunk.Jó foci, jó ízlés mi kell még?
Realnál meg Carvajal nője aki tetszett csak, egy 4-1 végeredményben is jó lenne..
![]()

Túloldalon meg Varane nője a klasszikus cuki.

- palesz77
Ini, Bartra és Robi asszonyai a legjobbak, na meg Antonela ugye..Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... mb-2451163
Nyilván nem ez a legfontosabb, de ebben is jók vagyunk.Jó foci, jó ízlés mi kell még?

Mondjuk ez azért elég nagyképű lenne Luchotól..MessiNeymarSuarez írta:4-2-2 dupla privottal

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Amúgy azt hittem nagyobb pörgés lesz, én direkt félre tettem mindent pedig "nyaralok" és akkor ma rangadó aztán tiszta halott a fórum.
Mondjuk meccs után tuti lesz anyázás....Ha nyerünk akkor a másik oldalt ha vesztünk akkor meg azért.
És egy jó iksznél is előlehet venni Lucho-t. 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.11.21. 15:40:22-kor.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ha minden igaz akkor Danilo kezd amúgy. Legalábbis Carvajalt nem tartják valószínűnek ennyi kihagyás után.
Kíváncsi leszek nagyon a Neymar vs Danilo párharcra, remélem Neymar oda-vissza fogja szivatni
Odaát nagyon nincsenek megelégedve Daniloval, már a Sevilla elleni meccs előtt is olyanokat mondtak rá sorra hogy favágó ,meg nem sokat ér, és kb egy ember se dícsérte.
Komolyan hála az égnek, hogy nem mi vettük meg 30+7 millió euroért
(aztán lehet ránk cáfol, és mesternégyest rúg ellenünk
)
SZERK:
1. Alvesnél csak 1 csajt sorolnak fel,azt hittem lesz vagy 20
2. Csodálom hogy Vermaelen felesége nincsen rajta
Ő sem egy csúnya teremtmény:
http://www.elbalonrosa.com/wp-content/g ... ons-15.jpg
Kíváncsi leszek nagyon a Neymar vs Danilo párharcra, remélem Neymar oda-vissza fogja szivatni

Odaát nagyon nincsenek megelégedve Daniloval, már a Sevilla elleni meccs előtt is olyanokat mondtak rá sorra hogy favágó ,meg nem sokat ér, és kb egy ember se dícsérte.
Komolyan hála az égnek, hogy nem mi vettük meg 30+7 millió euroért

(aztán lehet ránk cáfol, és mesternégyest rúg ellenünk

SZERK:
Naigen, 2 dolgon csodálkozok:Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... mb-2451163
1. Alvesnél csak 1 csajt sorolnak fel,azt hittem lesz vagy 20

2. Csodálom hogy Vermaelen felesége nincsen rajta

http://www.elbalonrosa.com/wp-content/g ... ons-15.jpg