Nem jelentkezett senki és nem vétóztátok még meg, de nekem tisztább lenne a lelkiismeretem ha még dobnék rá. Szóval ha mindenkinek megfelel akkor ha átmegy holnap a csere az egyik commisht kérném, hogy Slither harmadik kör jogáért én odaadom a saját harmadik körömet még. Nem nagy ugrás, de Slither tuti előttem lesz és értékes kör a harmadik. Neo a korlátozások miatt saját jogát nem cserélheti már el, így ez jutott eszembe, ellenvetés van?
MA NFL, kockáztatok szerintem, bár még billegek.

Evans száradjon el, hogy most tolta a legjobb meccsét az utóbbi időben, remélem nem ezen fog múlni.
NBA keeper:
jön a "várva várt" vereség Slither ellen, de büszke vagyok a fiúkra és Aminu pl nagyon szépen búcsúzott. Úgy nagyon nehéz, hogy Slither csapata bomba jó és 210 pontot hoz egy teli napon.

Százalékok rendben voltak, pati valószínűleg meglesz, TO-t kicsit sajnálom, mert úgy éreztem Slithernél több a TO gyár mint nálam és simán bukom azt a kategóriát. Viszont lehet ebből építkezni a jövőt tekintve, egy héttel ezelőtti Slithert megvertem volna érzésem szerint, de a mostanit nem lehetett top3 csapat, sőt talán Game kezdhet kicsit aggódni.

Gratulálok szép munka volt így összeszedni a brigádot.
Végre kicsit lazább a sorsolásom, utóbbi hetek gyilkosak voltak, de senki nem tudott nagyon megverni, sőt baromi szoros csatáim voltak. Pár kategória bent maradt, de majd az élet visszaadja később.
ESPN:
Na ez viszont baromira bánt, jó érzés volt GSW-nek lenni.

George a héten nem villogott és Favors sem, így még ha ez is elég szoros, de nem nagyon látom magam előtt, hogy a Marshall-Joe Johnson-Fournier-Thad Yooung-Towns-Noel hatos jobb eredményt érne el mint a McClollum-Mayo-Winslow-Koufos-Whiteside-Len hatos. 10 pont a difi, de nagy-nagy extrák kellenének és nem olyan formában vannak a fiaim, hogy ez most meglenne, így oda a veretlenség.
szerk: Imádom az NFL fantasyt, nyomod neki 14 hétig és jön a PO egy nap az egész feldobjuk az érmét és lesz ami lesz.

Nem mintha nem én lennék a hibás, hogy a padomon annyi pontot csinálnak mint másnál egy csapat, de 150 ponttal kiesni művészet.....Van hátra két ember, de innen már nincs visszaút, gratulálok isocsek. Lacy meg tényleg rohadjon meg!!!!

Mariota megsérült így őt nem bántom, de a dagadt megint förtelmes volt. Köszönöm, hogy kidobhattam rád az első körös választásomat......
De érted lesz a végén 160-170 pontom és kiesek....Ilyen a mesében nincsen és úgy hogy Lacy-Mariota kevesebb mint 2 pont összesen, s padomon 20 pontos emberek. Hát ez mi?????

Persze isocsek ugyanígy gondolkozhat, mert neki meg 167 pontja van jelenleg. Hozzáteszem fafej annyi pontot csinált mint előtte 1 hónap alatt. Úgyhogy ő is rohadjon meg.