Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
PCsabi
aka Game90

2015.12.28. 21:43:56

neobarca írta:Meglepő és mulatságos :!: :D 10-1-1re hoztam a hetet. =D>
Feljöttem az 5. helyre. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jó tudom, tiszavirág életű lesz a PO-s helyek egyike de kérem. A csapatom összes használható játékosát elcseréltem. Helyettük csak FA játékosok vannak. És tessék. =D> =D> =D>
amúgy halkan megjegyezném. Ezt a hetet is foghatom, ha jön 1-2 extra teljesítmény... 8)
Nehogy csinálj egy olyat, mint én tavaly... :mrgreen:

NBA Keeper Fantasy: kamaj-tól megkaptam a karácsonyi ajándékom: első vereségem a szezonban... :D

PL Fantasy: egyelőre 6 ember, 50 pont.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2015.12.28. 12:15:10

Meglepő és mulatságos :!: :D 10-1-1re hoztam a hetet. =D>
Feljöttem az 5. helyre. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jó tudom, tiszavirág életű lesz a PO-s helyek egyike de kérem. A csapatom összes használható játékosát elcseréltem. Helyettük csak FA játékosok vannak. És tessék. =D> =D> =D>
amúgy halkan megjegyezném. Ezt a hetet is foghatom, ha jön 1-2 extra teljesítmény... 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
MR. TROMORT777

2015.12.27. 14:54:23

Petr írta:PL fantasy

Az előző körben jól megszívtam a Leicester és az Arsenal meccsével (5 játékosom bánta), erősen gondolkozom rajta, hogy a Rókák játékosainak adjak-e még egy esélyt a City ellen, lévén nem lesz sétagalopp az a meccs sem.

Szerencsémre többen is hasonló bajba estek, így nem veszítettem el a harmadik helyemet, de ilyen fordulókkal nem is fogok tudni feljebb lépni...

Viszont az elmondható, hogy a játékosaim nincsenek olyan rossz formában, hogy megint ilyen pontszámokat érjenek el, a padom is egészséges, lehet, hogy kijátszom a második jokeremet...
A Leicester első meccse volt a szezonban ahol nem találtak be. Klopp kitaktikázta őket rendesen, de nem hinném, hogy két meccsen is képtelenek lennének gólt lőni. A City védelme elég gyenge mutatókat produkál Kompany nélkül és ő újra lesérült, szóval én adnék még esélyt nekik. Szóval ha Mahrezegy vagy Vardyd van, vagy mindkettőt akkor őket nem bántanám.
De arra is kell figyelni, hogy elég kusza forduló lehet a sok rotálás miatt.
Petr
Entrenador del Barça

2015.12.27. 14:35:19

PL fantasy

Az előző körben jól megszívtam a Leicester és az Arsenal meccsével (5 játékosom bánta), erősen gondolkozom rajta, hogy a Rókák játékosainak adjak-e még egy esélyt a City ellen, lévén nem lesz sétagalopp az a meccs sem.

Szerencsémre többen is hasonló bajba estek, így nem veszítettem el a harmadik helyemet, de ilyen fordulókkal nem is fogok tudni feljebb lépni...

Viszont az elmondható, hogy a játékosaim nincsenek olyan rossz formában, hogy megint ilyen pontszámokat érjenek el, a padom is egészséges, lehet, hogy kijátszom a második jokeremet...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.25. 13:37:58

MichaaBee írta:Bob, tudom, hogy kicsit megkésve, de erre a 3. körös kompzenálásra én toltam egy vétót. Lehet, hogy igazad van és Slither "úgyis előtted végez", de ezt semmi nem garantálja még ebben a relatíve korai szakaszban, így nem igazán tudom elfogadni, hogy ez most kompenzálás, mert nem elhanyagolható esély van arra, hogy a most cserélt pickek közül végül az lesz hajszálnyival értékesebb, amit Te kapsz. Ha nagyon kompenzálni akartok, akkor cseréljetek szerintem hátrébbról 1 kör különbséggel. (Bár nem néztem rá neo pickjeire, hogy ez hogyan oldható meg...)
Lehet igazad van, de az a baj, hogy mást meg nem is tudok adni. :D Neo nem cserélheti el csak a pickjei felét és ezt már megtette, így marad az, amit mástól kapott. Neki is ez volt a baja, hogy mi van ha én végzek Slither előtt, benne lehet, de én elképzelhetetlennek tartom, hogy Slither előtt végezzek. Nekem a PO bejutás is necces nem hogy Slithert megelőzni. :D De az érveid jogosak és ha a csak szikár tényeket nézzük akkor pl Slither előtt vagyok jelenleg így teljesen jogosan lehet ez vétó.
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2015.12.25. 10:46:40

Bob, tudom, hogy kicsit megkésve, de erre a 3. körös kompzenálásra én toltam egy vétót. Lehet, hogy igazad van és Slither "úgyis előtted végez", de ezt semmi nem garantálja még ebben a relatíve korai szakaszban, így nem igazán tudom elfogadni, hogy ez most kompenzálás, mert nem elhanyagolható esély van arra, hogy a most cserélt pickek közül végül az lesz hajszálnyival értékesebb, amit Te kapsz. Ha nagyon kompenzálni akartok, akkor cseréljetek szerintem hátrébbról 1 kör különbséggel. (Bár nem néztem rá neo pickjeire, hogy ez hogyan oldható meg...)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.20. 18:00:56

Nem jelentkezett senki és nem vétóztátok még meg, de nekem tisztább lenne a lelkiismeretem ha még dobnék rá. Szóval ha mindenkinek megfelel akkor ha átmegy holnap a csere az egyik commisht kérném, hogy Slither harmadik kör jogáért én odaadom a saját harmadik körömet még. Nem nagy ugrás, de Slither tuti előttem lesz és értékes kör a harmadik. Neo a korlátozások miatt saját jogát nem cserélheti már el, így ez jutott eszembe, ellenvetés van?

MA NFL, kockáztatok szerintem, bár még billegek. :D Evans száradjon el, hogy most tolta a legjobb meccsét az utóbbi időben, remélem nem ezen fog múlni.

NBA keeper:
jön a "várva várt" vereség Slither ellen, de büszke vagyok a fiúkra és Aminu pl nagyon szépen búcsúzott. Úgy nagyon nehéz, hogy Slither csapata bomba jó és 210 pontot hoz egy teli napon. :lol: Százalékok rendben voltak, pati valószínűleg meglesz, TO-t kicsit sajnálom, mert úgy éreztem Slithernél több a TO gyár mint nálam és simán bukom azt a kategóriát. Viszont lehet ebből építkezni a jövőt tekintve, egy héttel ezelőtti Slithert megvertem volna érzésem szerint, de a mostanit nem lehetett top3 csapat, sőt talán Game kezdhet kicsit aggódni. :lol: Gratulálok szép munka volt így összeszedni a brigádot.
Végre kicsit lazább a sorsolásom, utóbbi hetek gyilkosak voltak, de senki nem tudott nagyon megverni, sőt baromi szoros csatáim voltak. Pár kategória bent maradt, de majd az élet visszaadja később.

ESPN:
Na ez viszont baromira bánt, jó érzés volt GSW-nek lenni. :D George a héten nem villogott és Favors sem, így még ha ez is elég szoros, de nem nagyon látom magam előtt, hogy a Marshall-Joe Johnson-Fournier-Thad Yooung-Towns-Noel hatos jobb eredményt érne el mint a McClollum-Mayo-Winslow-Koufos-Whiteside-Len hatos. 10 pont a difi, de nagy-nagy extrák kellenének és nem olyan formában vannak a fiaim, hogy ez most meglenne, így oda a veretlenség.

szerk: Imádom az NFL fantasyt, nyomod neki 14 hétig és jön a PO egy nap az egész feldobjuk az érmét és lesz ami lesz. :D Nem mintha nem én lennék a hibás, hogy a padomon annyi pontot csinálnak mint másnál egy csapat, de 150 ponttal kiesni művészet.....Van hátra két ember, de innen már nincs visszaút, gratulálok isocsek. Lacy meg tényleg rohadjon meg!!!! :twisted: Mariota megsérült így őt nem bántom, de a dagadt megint förtelmes volt. Köszönöm, hogy kidobhattam rád az első körös választásomat......

De érted lesz a végén 160-170 pontom és kiesek....Ilyen a mesében nincsen és úgy hogy Lacy-Mariota kevesebb mint 2 pont összesen, s padomon 20 pontos emberek. Hát ez mi????? :D Persze isocsek ugyanígy gondolkozhat, mert neki meg 167 pontja van jelenleg. Hozzáteszem fafej annyi pontot csinált mint előtte 1 hónap alatt. Úgyhogy ő is rohadjon meg. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.19. 17:55:29

Cumbee írta:
PCsabi írta:Ezt a neo - Bob cserét kicsit egyoldalúnak tartom, nyomtam is rá egy vétót.
+1 Nem vágom, hogy miért neo adja a jobb picket. Russel jobban teljesít idén, ráadásul nem is sérült, így jelenleg Neo ad 2 erősebb elemet.
Pickben én adom a jobbat. Muidiay meg max 1 hétig sérült még.

Ha megvétózzátok az én hibám. Előre írtam neonak, hogy ez lehet kevés lesz, de így maradt.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2015.12.19. 17:03:45

PCsabi írta:Ezt a neo - Bob cserét kicsit egyoldalúnak tartom, nyomtam is rá egy vétót.
+1 Nem vágom, hogy miért neo adja a jobb picket. Russel jobban teljesít idén, ráadásul nem is sérült, így jelenleg Neo ad 2 erősebb elemet.
PCsabi
aka Game90

2015.12.19. 15:47:35

Ezt a neo - Bob cserét kicsit egyoldalúnak tartom, nyomtam is rá egy vétót.
neobarca
Director del Fútbol

2015.12.19. 13:59:28

PCsabi írta:Neo, azért várhattál volna még ezzel a tankolással...
Lehet igen, lehet nem. Volt 1-2 győzelmem, de reálisan nem tudtam volna harcolni a PO-ért még a meglepetés embereimmel sem sajnos. Azért már bőven benne vagyunk a szezonban, az FA piac nyitott, ha nem is ugyan abban a minőségben, de tudom pótolni a srácokat. :wink: 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2015.12.16. 20:04:46

Neo, azért várhattál volna még ezzel a tankolással...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.13. 22:41:22

Cumbee állíts csapatot ha akarsz még, vagy ez tudatos volt? Én is most vettem észre, egész héten nagy mákom volt, ha elfelejtetted ne ezen múljon már. Jobb csapatod van ez nem vitás, de Szerdától megfordult a világ, szerencsére pár emberem visszatalált a helyes útra, míg nálad voltak betlik. No comment ez a 8-4 állás.....Alapból úgy nézett ki az első pár nap után, hogy 1-11 és 3-9 max 4-8 lesz....Sajnállak, bár tudom, hogy téged nem izgat annyira az alapszakasz, engem igen mert PO csak ilyen bravúrokkal lehet meg. :D Végül is ha ekörül marad akkor ez a három hét brutális sorsolása egész jóra kijön. Slither pont most erősített be, 1 hetet még várhatott volna. :D Potenciális nagy ellenfelem a Po-ért és a csere előtt úgy éreztem simán partiban leszek ellene, sőt nyerni is tudnék, de Vucevic-Nowo csere után ez esélytelen és marad a tisztes helytállás. Sajnos még a stel kategória sem nagyon lesz meg ellene, hirtelen nem is tudom mit tudnék fogni. Pati, To talán meg valamelyik százalékot....Na de majd meglássuk.

NFL:
Itt is Cumbee, bár ez már tét nélküli. Jó szoros lehet ez még, de alapvetően örülök hogy 150 pontot megint sikerült összehozni. Pár emberem jó formában van, ez jól jöhet a Po-ra.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.12.07. 17:29:11

NBA Keeper Fantasy:

7-5, 8-4, 6-6, 6-6, 7-5, 7-4. #catenaccio
neobarca
Director del Fútbol

2015.12.07. 10:51:07

Jött a W nekem is a héten, pedig nem számítottam rá. Jónak tűnt a csapatom, de úgy gondoltam a végére elfogy. =D> A héten a macikkal ütközünk. Kemény lesz... Sok jóra azért nem számítok. 8) :oops:
PCsabi írta:Tudtam, hogy sokat mondok.
Éreztem, hogy igazad lesz, viszont sajnálom, mert azon felül, hogy értékes statokat vesztettem, a srácot is megkedveltem. Többet érdemelne annál, hogy még pályára sem küldik... :(

kanty
Llegenda del Barça

2015.12.07. 09:17:37

Meglepett, de valahogy hoztam egy hetet keeperben, most pedig giga-brutál alsóházi rangadó vár varnagykrisztián ellen. :mrgreen:
Ezen a héten Jackson hozott kiemelkedőt, de Stuckey is elég jó volt. David Lee pedig a legnagyobb császár, szerencsémre majdnem az összes ligában ledraftoltam. :lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.07. 07:57:35

NFl-ben az elet visszaadta az elozo hetet. Felesleges barmit irni, Lacy-n kivul az egesz csapatom brutal volt. Csak nehogy ezzel elmenjen a puskapor....jovo heten Cumbee ellen oriasi parharcot varok, s ahogy szamolgattam ha nyerek akkor elso lehetek.

NBA
Na ez igy csalodas lett megint.....ebben sokkal tobb volt, de mindent elmond az utolso nap, amikor a papiron jo dobo Clarkson betlizik.....Sajnos egesz heten volt 1-2 gyenge teljesitmeny es foleg azok akik nem szoktak dobtak gyengen. Baromira bant, mert semmivel nem volt jobb Game csapata es megis csak 4 kategoria jut nekem. Es meg az FA jatekosaim is a vegen pont rossz meccseket toltak. Joseph vegig 50% felett mikor felveszem persze hogy betli. De legalabb par emberem talan kijon a shooting slumpbol. Cumbee ellen vagyok itt is, de hat semmi eselyem papiron ellene. Mindegy majd NFL-ben kiejtem cserebe. :mrgreen:

Viszont legalabb ESPN-n 6/6.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.12.07. 01:44:41

PCsabi írta:Ish Smith... :mrgreen: Egy hónap múlva már FA lesz.
Tudtam, hogy sokat mondok.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2015.12.07. 00:04:12

4 órás 20 fős NBA ROTO KEEPER ligámban megvolt a draft, PG, SG, G, SF, PF, F, C, Util(2), BN(3) posztok vannak.A megálmodott 12 fős csapatomból sikerült 1 :!: játékost draftolni JABARI PARKER személyében, ez sikeredett:

54.Kyle Korver (Atl - SG,SF) $19
56.Al Jefferson (Cha - PF,C) $20
69.Kemba Walker (Cha - PG) $30
76.Kenneth Faried (Den - PF,C) $17
81.Terrence Jones (Hou - SF,PF) $21
83.DeMar DeRozan (Tor - SG,SF) $15
88.Dwyane Wade (Mia - PG,SG) $15
103.Zach Randolph (Mem - PF,C) $13
106.Robin Lopez (NY - C) $6
107.Jabari Parker (Mil - SF,PF) $24
119.Monta Ellis (Ind - PG,SG) $10
136.Kevin Martin (Min - SG,SF) $9

Azért voltak érdekes licitek a célpontjaimra:

13.Hassan Whiteside $59
65.Karl-Anthony Towns $55
52.Kristaps Porzingis $52
40.Andrew Wiggins $46

Na és a nagyokra:

5.Stephen Curry $95
7.Kawhi Leonard $91
8.Kevin Durant $84
16.James Harden $76

Draft közben nézegettem a "Standings" fület és a csapatomat a végén 5. helyre rangsorolta Total 111 pontra.

Nektek mi a véleményetek, mire lehet ez a csapat jó?
:mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
neobarca
Director del Fútbol

2015.12.02. 08:59:39

Nekem is megvolt az első győzelmem a szezonban. Megmondom őszintén Micha ellen egy tisztes helytállás lett volna a cél. Erre becsúszott egy 7-5 W. =D>

Rondo elmebeteg hetet futott, de egész szezonban idáig tökéletesen működik. Továbbá a kiegészítő embereimnek is sokat köszönhetek. 1-1 jó FA húzás sokat nyomott a latba most is.

Kíváncsi leszek a héten, hogy muzsikálok majd. 8)

varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2015.11.30. 21:28:48

Újabb 7-5-ös WIN, most a Debrecen Grizzlies ellen, nem tudom minek köszönhető de örülök a győzelemnek.Gondolom igencsak közrejátszott hogy 6 játékossal többet tudtam harcba küldeni.Remélem a héten helyt állunk a Hate Bein' Sober ellen is. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.30. 06:17:06

NFl-ben nagy veres, igy nagyon erdekes lesz az utolso ketto fordulo....

NBA-ben meg Kobe ha bedobja az egyenlito harmast, abszurd modon meg lehet nyerek is. :D Mert akkor OT es nagyon jottem fel, ket kategoria gyakorlatilag 3-4 dobason mult.....kicsit azert bosszanto, mert nagyon melyrol jottem fel es megint nem volt szerencsem. A szorosak kozul tobbet en buktam el, de remelem Game ellen ez fordul. Kedd nagyon betett, de azert csak sikerult visszamaszni a vegere es bakker majdnem nyertem is. :D

Erzem az erot a csapatomban, Game ellen nyeresre keszulok es elveszem a szuzesseget. :D Buntetok, PTS, FGm bukta, de a tobbiben van esely, s par kategoriat meg eleg valoszinu en nyerek. Steal/BLK szinte kotelezo es az assist-REB is szandekom, hogy en fogjam. :D Megint renegeteg mulhat a szazalekokon, olyan gyaszos nap mint a keddi, nem fer bele. Meglatjuk, en mindenesetre bizakodok.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.29. 08:50:54

varnagykrisztian írta:Szerintetek egy 20 fős aukciós ($200) ROTO ligában meg lehet szerezni az alábbi névsort?

Victor Oladipo, Andrew Wiggins, Emmanuel Mudiay, Jabari Parker, Kristaps Porzingis, Karl-Anthony Towns, Jahlil Okafor, Hassan Whiteside
https://basketball.fantasysports.yahoo. ... sort=DA_AP
Esélytelen. :D Főleg 20 fős ligában. Ráadásul pl Mudiayt ne akard megszerezni egy rotoban, mert kinyír. És én Whitesideot is hanyagolnám az ótvar büntetőzése miatt. Rotoban ezek még fontosabbak, nagyon kell figyelni a százalékokra. Rossz büntetőzőt hagyni kell.

Ejj most üt vissza az eleji pocsék kezdés, bakker még vezethetnék is ha pl nincs a keddi borzalom....:D Pár kategória érdekes, de reálisan 3-9, de ez kevésbé fog így bosszantani, mert az erő megvolt a héten is. Utolsó három kategória az enyém, s talán valamelyik százalék még leesik, de biztató a dolog a jövőt tekintve. PO-ért reálisan lehet harcolni ezzel a kerettel, s ez a legfontosabb.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2015.11.29. 07:55:12

Szerintetek egy 20 fős aukciós ($200) ROTO ligában meg lehet szerezni az alábbi névsort?

Victor Oladipo, Andrew Wiggins, Emmanuel Mudiay, Jabari Parker, Kristaps Porzingis, Karl-Anthony Towns, Jahlil Okafor, Hassan Whiteside
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.28. 17:13:47

Ugyanaz mint tegnap, hogy fcbraca állíts csapatot. Ha viszont tudatos miután Bryant fogalmazzunk úgy nem túl hatékony és ezért vetted ki Joe Jonhsonnal együtt, akkor nem szóltam. :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése