Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nehogy csinálj egy olyat, mint én tavaly...neobarca írta:Meglepő és mulatságos![]()
10-1-1re hoztam a hetet.
![]()
Feljöttem az 5. helyre.![]()
![]()
![]()
Jó tudom, tiszavirág életű lesz a PO-s helyek egyike de kérem. A csapatom összes használható játékosát elcseréltem. Helyettük csak FA játékosok vannak. És tessék.![]()
![]()
![]()
amúgy halkan megjegyezném. Ezt a hetet is foghatom, ha jön 1-2 extra teljesítmény...
A Leicester első meccse volt a szezonban ahol nem találtak be. Klopp kitaktikázta őket rendesen, de nem hinném, hogy két meccsen is képtelenek lennének gólt lőni. A City védelme elég gyenge mutatókat produkál Kompany nélkül és ő újra lesérült, szóval én adnék még esélyt nekik. Szóval ha Mahrezegy vagy Vardyd van, vagy mindkettőt akkor őket nem bántanám.Petr írta:PL fantasy
Az előző körben jól megszívtam a Leicester és az Arsenal meccsével (5 játékosom bánta), erősen gondolkozom rajta, hogy a Rókák játékosainak adjak-e még egy esélyt a City ellen, lévén nem lesz sétagalopp az a meccs sem.
Szerencsémre többen is hasonló bajba estek, így nem veszítettem el a harmadik helyemet, de ilyen fordulókkal nem is fogok tudni feljebb lépni...
Viszont az elmondható, hogy a játékosaim nincsenek olyan rossz formában, hogy megint ilyen pontszámokat érjenek el, a padom is egészséges, lehet, hogy kijátszom a második jokeremet...
Lehet igazad van, de az a baj, hogy mást meg nem is tudok adni.MichaaBee írta:Bob, tudom, hogy kicsit megkésve, de erre a 3. körös kompzenálásra én toltam egy vétót. Lehet, hogy igazad van és Slither "úgyis előtted végez", de ezt semmi nem garantálja még ebben a relatíve korai szakaszban, így nem igazán tudom elfogadni, hogy ez most kompenzálás, mert nem elhanyagolható esély van arra, hogy a most cserélt pickek közül végül az lesz hajszálnyival értékesebb, amit Te kapsz. Ha nagyon kompenzálni akartok, akkor cseréljetek szerintem hátrébbról 1 kör különbséggel. (Bár nem néztem rá neo pickjeire, hogy ez hogyan oldható meg...)
Pickben én adom a jobbat. Muidiay meg max 1 hétig sérült még.Cumbee írta:+1 Nem vágom, hogy miért neo adja a jobb picket. Russel jobban teljesít idén, ráadásul nem is sérült, így jelenleg Neo ad 2 erősebb elemet.PCsabi írta:Ezt a neo - Bob cserét kicsit egyoldalúnak tartom, nyomtam is rá egy vétót.
+1 Nem vágom, hogy miért neo adja a jobb picket. Russel jobban teljesít idén, ráadásul nem is sérült, így jelenleg Neo ad 2 erősebb elemet.PCsabi írta:Ezt a neo - Bob cserét kicsit egyoldalúnak tartom, nyomtam is rá egy vétót.
Lehet igen, lehet nem. Volt 1-2 győzelmem, de reálisan nem tudtam volna harcolni a PO-ért még a meglepetés embereimmel sem sajnos. Azért már bőven benne vagyunk a szezonban, az FA piac nyitott, ha nem is ugyan abban a minőségben, de tudom pótolni a srácokat.PCsabi írta:Neo, azért várhattál volna még ezzel a tankolással...
Éreztem, hogy igazad lesz, viszont sajnálom, mert azon felül, hogy értékes statokat vesztettem, a srácot is megkedveltem. Többet érdemelne annál, hogy még pályára sem küldik...PCsabi írta:Tudtam, hogy sokat mondok.
Tudtam, hogy sokat mondok.PCsabi írta:Ish Smith...Egy hónap múlva már FA lesz.
https://basketball.fantasysports.yahoo. ... sort=DA_APvarnagykrisztian írta:Szerintetek egy 20 fős aukciós ($200) ROTO ligában meg lehet szerezni az alábbi névsort?
Victor Oladipo, Andrew Wiggins, Emmanuel Mudiay, Jabari Parker, Kristaps Porzingis, Karl-Anthony Towns, Jahlil Okafor, Hassan Whiteside