(a mellékneveket kisbetűvel írjuk még mindig...)
A 2010- es Pedrohoz esetleg, a 2014-es Pedronál nehéz lenne visszább lépninoname írta: hosszútávon Pedro után visszalépés lenne.
Egy elég nagy van, kell a pénz Nolitora. 1/3-át ki is tudnánk "termelni" Samperből, én látok rá esélyt - sajnos.noname írta:Sampert tuti nem adjuk el. Semmi érv nincs az eladása mellett.
Ennél a Levante-esetnél (ugye hozzájuk küldték volna kölcsönbe Grimaldót) szerintem érdemes figyelembe venni a másik, kevésbé ismert/hangoztatott nézőpontot, mely szerint (ezt a történetet ugyebár a híresen megbízható Gerard Romero osztotta meg először a közvéleménnyel) a klub Grimaldo tájékoztatása nélkül kezdett tárgyalni a valenciaiakkal, majd megegyeztek velük, és végül az átigazolási időszak legutolsó napján közölték Grimaldóval, hogy akkor ő most megy a Levantéba.kristop írta:grimaldonál lényegében csak az, hogy ő akart dönteni a saját jövőjét illetően, ez pedig részben érthető és nem ördögtől való szerintem.
szerintem sandro, douglas lelép, denis suarez meg jön és ilyen csendes télt nyomunk.
lucho elég karakteres és szigorú edző, jól látható hogy vele összeveszni, vagy akár csak nem teljesíteni, amit ő kér nem túl jó irány. ha még egy messivel is szembement, akkor nem fogja érdekelni, hogy mennyire tehetség és hiányposzt az épp távozó ifi.palesz77 írta:Ezért se értem, hogy miért kell lehetőség néllkül elengedni egy olyan embert, akinek a posztja hiányposzt a keretben jelenleg, de mindegy, lerágott csont. LE tudja mit miért csinál - remélhetőleg.
Januártól jön Arda, Denis is jó eséllyel, mellé még Március végén Rafinha is felépül, bőven jó lenne ő jobbhátvédnek elsősorban, és csak végső esetben középpályára. Szerintem legalábbis, stílusa alapján még Alvest is jól tudná helyettesíteni, még mindig élénken élnek bennem az év elején játszott meccsei jobbhátvédként, legjobb teljesítményeit akkor hozta. Én örülnék, ha Lucho is így gondolná.roby122 írta: Roberto gyerek ügyes, jól bejátsza a posztot, viszont rá a KP-n van szükség, meg hát itt van Vidal.
Ja értem, akkor sorry. Mondjuk az is kérdéses számomra, hogy Busi vagy Pedro mekkora karriert futott volna be, ha nem itt játszanak alapból.. Busi idővel biztos elért volna a legjobb szintre, bár lehet nem tartana itt, de Pedro pl nekem kérdéses. Ezért se értem, hogy miért kell lehetőség néllkül elengedni egy olyan embert, akinek a posztja hiányposzt a keretben jelenleg, de mindegy, lerágott csont. LE tudja mit miért csinál - remélhetőleg.crixus írta:Én olyanokra gondoltam, akik ifiként távoztak, jóformán be sem mutatkoztak a nagyok között, legfeljebb 1-2 meccsen szálltak be és máshol komoly sikereket értek el, elismert, klasszis játékosok lettek.
2 Larsson egyszerre, nem lenne semmi..crixus írta:A Sport azt írta ma, hogy Denis Suárez, Nolito és Soriano a célpontok a télen.
Deulofeu és Bellerín egyelőre nem befutott játékosok, Deulofeu ráadásul nem is élcsapatban tolja. Tavaly pl. a Sevilla-ba kevés volt. Bellerín pedig még túl kevés ideje kap lehetőséget az Arsenal-ban ahhoz, hogy ki lehessen jelenteni, hogy bevált ott. Piqué sem volt igazán nagy játékos amikor visszahoztuk. Még csak tehetség kategória volt.palesz77 írta: Alba bőven jó ebbe a kategóriába, de Piqué és Bellerín is ide sorolható - és jelenleg Deu is elég jó szezont fut. Visszavásárlási bőven mehetett volna Grimaldora is, de hát mindegy, ők tudják.. Annyit remélek, hogy Adriano eladása+1,5 millióból kijön a csere balhátvéd is.
Sampert meg nagyon remélem, hogy max visszavásárlásival adjuk el, bár én megtartanám alapból, már leírtam miért. Amúgy vicces, hogy pár éve fikázva volt a Real igazolás politikája, aztán az évek alatt mi is áttértünk rá. Eladjuk az ifiket - jobb esetben visszavásárlásival -, hogy a költségvetést javítsuk, és legyen pénz igazolni.
Mitől lenne fals?Chino írta: Ez így elég fals kép, ebből túl sok következtetést nem lehet levonni. Vermaelen esete ugye egyértelmű.
Ingyen cserének jöhetne, de sok értelmét nem látom ha már itt van Vidal.Chino írta: De az sem elvetendő, hogy Van der Wiel-nek is lejár a szerződése, annyira pedig nem törik magukat egyelőre Párizsban, hogy hosszabbítsanak. Alvesből így befolyhatna még egy kis pénz és a fizetési sapka is változna.
Ez így elég fals kép, ebből túl sok következtetést nem lehet levonni. Vermaelen esete ugye egyértelmű. Xavi ugye jelentős mennyiségű játékpercet "elvett" a kp-ról, idén Rafinha dőlt ki egész szezonra. Xavihoz kapcsolódva Montoya is dobbantott, Suarez is szinte egész őszre eltiltott volt és akkor a posztonkénti kisebb nagyobb sérülések is változtatnak a dolgon.crixus írta:Jelen pillanatban a legkevesebbet játszó játékosaink Turan-t és Vidal-t kivéve:
(csak az első csapatos játékosokat nézve, az 1-2 meccsre felhozott ifiket nem)
Alba bőven jó ebbe a kategóriába, de Piqué és Bellerín is ide sorolható - és jelenleg Deu is elég jó szezont fut. Visszavásárlási bőven mehetett volna Grimaldora is, de hát mindegy, ők tudják.. Annyit remélek, hogy Adriano eladása+1,5 millióból kijön a csere balhátvéd is.crixus írta:Én vigyáznék ezekkel a "tehetséges" jelzőkkel. Elég ha megnézzük, hogy hány fiatalon a La Masia-ból másik csapathoz távozó tehetséges srácból lett valaki. Cesc, Gerard, Icardi és? Alba és Arteta még talán, de Alba is nálunk lett igazán klasszis a posztján.
Én vigyáznék ezekkel a "tehetséges" jelzőkkel. Elég ha megnézzük, hogy hány fiatalon a La Masia-ból másik csapathoz távozó tehetséges srácból lett valaki. Cesc, Gerard, Icardi és? Alba és Arteta még talán, de Alba is nálunk lett igazán klasszis a posztján. Más saját nevelésű játékosunk is ért el sikert külföldön, de az olyanok, mint Luis Garcia, Guardiola vagy Motta már kész játékosként hagyták el a Barca-t nem kevés első csapatos tapasztalattal. Szóval 35 év alatt 4-5 játékos. A többiek mind besültek és leragadtak kis- és középcsapatoknál.Messias2 írta: Pedig képességei alapján a nagycsapat 2. számú balhátvédjének kellett volna lennie. Ehelyett azonban elherdáltuk potom 1,5 millióért, ráadásul visszavásárlásit se tettek a szerződésbe.
Végülis se baj, adjuk el a legtehetségesebb fiataljainkat, hogy tudjunk venni egy átlag támadót a padra. Gratulálok a vezetőségnek!
Pedig képességei alapján a nagycsapat 2. számú balhátvédjének kellett volna lennie. Ehelyett azonban elherdáltuk potom 1,5 millióért, ráadásul visszavásárlásit se tettek a szerződésbe.Nero. írta: Nem volt esélye a csapatba kerülésre, hiába kezdődik a hajnalig tartó ravatal.
soha nem fog kiderülni az igazság. de mivel nem egy szupersztárról van szó, így a kutyát nem érdekli a történet.BarcaPamp írta:Egyébként ki hiszi el, hogy nem ő írta a bejegyzéseket? Szánalmas védekezés,ki mint vet, úgy arat...
ezért kapásból megérdemelnél egy év fórumozója dobogótNero. írta:hiába kezdődik a hajnalig tartó ravatal.
Nem volt esélye a csapatba kerülésre, hiába kezdődik a hajnalig tartó ravatal.visca el barca írta:A portugál élvonalbeli Benfica 1.5 millió euróért szerződtette Álex Grimaldót, a spanyol első osztályú Barcelona 20 éves labdarúgóját.
3, 2, 1...
Szerintetek nem hibázott a Barcelona menedzsmentje, mikor a srácot (Sergio Guardiola) úgy igazolták le, hogy előtte nem ellenőrizték le az egyes közösségi oldalakon a "tevékenységét"? Ma már középvezetőnek sem vesznek fel senkit egy komolyabb cégnél, hogy előtte ne informálnák le a netes megjelenését. Egyébként ki hiszi el, hogy nem ő írta a bejegyzéseket? Szánalmas védekezés,ki mint vet, úgy arat...visca el barca írta:MessiNeymarSuarez írta:Leigazoltunk a B csapatba egy Sergi Guardiola (Haha Sergi Robi és Guardiola közös rokona?) srácot, viszont fel is lett bontva a szerződés, mert Twittere elég csúnyákat írt a Barcáról/Katalóniáról
„Félreértés volt, nem én írtam azokat az üzeneteket. Ez még 2013-ban történt, nem is tudtam, hogy ott vannak ezek a bejegyzések. Én nem lennék képes ilyeneket írni. Elcseszett egy helyzet, bocsánatot kérek a Barcelonától és a katalánoktól. A Barca nagyon jó volt hozzám, és megértem a döntést. Bocsánatot kérek a klubtól. Kemény leckét kaptam.”