Ez így elég fals kép, ebből túl sok következtetést nem lehet levonni. Vermaelen esete ugye egyértelmű. Xavi ugye jelentős mennyiségű játékpercet "elvett" a kp-ról, idén Rafinha dőlt ki egész szezonra. Xavihoz kapcsolódva Montoya is dobbantott, Suarez is szinte egész őszre eltiltott volt és akkor a posztonkénti kisebb nagyobb sérülések is változtatnak a dolgon.crixus írta:Jelen pillanatban a legkevesebbet játszó játékosaink Turan-t és Vidal-t kivéve:
(csak az első csapatos játékosokat nézve, az 1-2 meccsre felhozott ifiket nem)
Masip harmadik számú kapus a keretben és ennyi, ezen nincs mit csodálkozni. Mondjuk nem értettem miért marad, mert egy igen tehetséges játékos, egy középcsapatban simán kezdő lehetett volna. Biztos küszködött volna a honvággyal, más érv nem nagyon jut eszembe.
Kh-t azért kell igazolni mert Masch már nem az igazi és akkor finom voltam. Amúgy sem olyan biztos a pozíciója, mindenképp ő az esélyesebb csereként mint Piqué. Plusz számomra pont ez a baj. Van őt védőnk és abból egyre lehet mondani, hogy ő a biztos kezdő. Mellette forgolódnak a többiek. A belső védőknél az lenne a lényeg, hogy legyen egy állandó biztos páros. Lehet mondani, hogy Matyi is jó szokott lenni stb. de ő egy negyedik számúnak rendben van, többre nem. Amellett jövőre már 33 éves lesz, ami egy klasszis védőnél nem gond, de ő nagyon távol áll ettől. Nem lennék csalódott, ha a francia és Vermaelen lépne, és jönne mondjuk Hummels. Vagy Bartra menne kölcsönbe és a belga maradna. A németnek úgysincs már sok a szerződéséből, Klopp is elköltözött lenne rá esély. Én ezt tartom legfontosabbnak nyáron.
De az sem elvetendő, hogy Van der Wiel-nek is lejár a szerződése, annyira pedig nem törik magukat egyelőre Párizsban, hogy hosszabbítsanak. Alvesből így befolyhatna még egy kis pénz és a fizetési sapka is változna. Ez már egy kicsit FM, úgyhogy abba is hagyom.
A Lavezzis hírek is abbamaradtak, pedig egy ideig tartották magukat. Vagy most megint átváltunk Nolitora és Samperrel meg Grimaldoval akarunk pénzt hozzá?
.