Csatár, középen. Espanyol ellen ott volt, jól is játszott.Más: Mindig hajtogatjátok, hogy Munir nem a posztján játszik, s szeretném kérdezni, hogy neki pontosan mi is a posztja?

Oda is írtam zárójelben, hogy ez csak szigorúan saját vélemény, bár még mindig tartom, nem igazán tudom (még) elképzelni, hogy elveszteni a labdát, felpattan, és visszasprintel visszaszerezniChino írta:
Nem értem, hogy ha nem megy neki nem próbálna többet kiadni. Ez nem a Celta, ő is tudja, hogy nem abban a pozícióban van, mint Vigoban és minden másodpercért meg kell küzdenie, amellett dolgozott Luchoval, tisztában van mit követelnek tőle.
Végülis nem itt van a helye, de ha már itt került szóba, akkor nem árt megjegyezni, hogy a Messi-Suarez-Neymar harmas a világ egyik legjobb támadó triója. Ide bekerülni, Ronaldinho, Henry szintű játékosok lennének csak képesek. Nagyon magas a léc, mind Sandronak mind Munirnak, és lehetőséget se nagyon kapnak a bizonyításra.Sandro idén még nem nyújtott értékelhető teljesítményt. Gyakorlatilag rúgott 3 gól egy érdektelen meccsen, azon felül pedig volt 1 gólpassza a rendkívül sima Eibar elleni meccsen. A probléma nem is csak a statokkal van, hanem a fejlődés semmilyen jele nem mutatkozott.
Munir is gyenge volt, de nála azért lehetett érezni némi javulást. Meccsről meccsre többet próbált és voltak jó megmozdulásai. Az espanyol elleni meccsen teljesen elfogadhatót nyújtott. Azon felül pedig volt gólpassza a Leverkusen, Bate, Guangzuo, Las Palmas és Villarreal ellen. Az utóbbi 2-3 alkalommal, amikor játszott pedig teljesen vállalható volt.
Nem értem, hogy ha nem megy neki nem próbálna többet kiadni. Ez nem a Celta, ő is tudja, hogy nem abban a pozícióban van, mint Vigoban és minden másodpercért meg kell küzdenie, amellett dolgozott Luchoval, tisztában van mit követelnek tőle. Munirnak az a pech-je, hogy sosem játszott a posztján. Láthattuk, hogy pl. Neymar is mennyivel gyengébb teljesítményt hozott (magához képest) mikor áttették, Suarez sem tündököl szélen, inkább csak valahogy megpróbálja betuszkolni középre a labdát. Villánál, Titinél szintén ez volt a gond, egy ilyen fiatal játékosnál ez hatványozottan igaz. Nolitoval egyedül az a gáz, hogy, ha tartósan kiesik Suarez, át kéne menni a jobbosra az meg ki tudja hogy fekszik neki. Padra ugyanakkor tökéletes játékos.hajnesz írta:Az a baj Munir/Sandro párossal, hogy akkor nyújtanak átlagos teljesítményt, mikor már "mind1",vagy nincs nagy tétje a meccsnek. Nolitonak láttam a szezonban pár meccsét,ő képes egy villanással eldönteni a meccset. VIszont nem tartom nagy melósnak, illetve ha rosszul megy neki, valószínű nem fog 150%-ot adni, hogy ez változzon(ez csak saját vélemény,lehet tévedek). Mindenesetre csak jól járhatunk vele, engem egyik ifi se győzött meg, hogy helye lenne akár a padon is, +láthatóan Messiék sem passzolnak nekik, ha nem muszáj, ami azért figyelemre méltó.
20millió sok, de a mai árakhoz képest ajándék, ha visszagondolunk, hogy az egyik csapatnak Illaramendiért 40-et le kellett pakolni, pedig ő sem volt nagy szám
Ha annyira lötyögős lett volna a legutóbbi meccs még meg is érteném, de az Espanyol azért a szokásos játékát játszotta, egy átlagos bajnokin is ilyenek, Munir mégis "egymaga" döntött el. Sokkal hasznosabb volt középső támadóként. Persze van abban is valami amit mondasz, de szerintem róla még korai lemondani, Lucho sem teszi valamiért..hajnesz írta:Az a baj Munir/Sandro párossal, hogy akkor nyújtanak átlagos teljesítményt, mikor már "mind1",vagy nincs nagy tétje a meccsnek.
Verrattiért nem kell most licitálnunk a Madriddal, tiszta sor, jönni fog már most..Messias2 írta:Barcelona had planned to sign a new key player in 2017, but transfer could be brought forward to this summer due to Madrid's ban. [sport]
Úgy látszik a Sportnál úgy gondolkodnak, ahogy Samper.
Könyörgöm vigyék el előlünk Pogbát 150 milláértSamper írta:A Realt és at AM-t fenyegető transferban megkeveri a téli játékospiacot. Két logika van: vagy a Barcanak is fel kell kötnie a gatyáját és lépni, különben minden kiszemeltjét elhalásszák az orra elöl, vagy kivárni, amíg spanyol rivális nem lesz a színen, mert ha a vetélytársai túlvásárolják magukat, majd megszívják az így kialakuló belső ellentéteikkel.
Jó halászást kívánok nekik!Samper írta:A Realt és at AM-t fenyegető transferban megkeveri a téli játékospiacot. Két logika van: vagy a Barcanak is fel kell kötnie a gatyáját és lépni, különben minden kiszemeltjét elhalásszák az orra elöl, vagy kivárni, amíg spanyol rivális nem lesz a színen, mert ha a vetélytársai túlvásárolják magukat, majd megszívják az így kialakuló belső ellentéteikkel.
Mert kiket kéne igazolnunk? Középső védőt nagy eséllyel, szerintem lesz 1-2 távozó onnan, plusz jó lenne egy állandó kezdő pár Piqué mellé végre, Masch sajnos idén nem meggyőző egyáltalán, Matyi az Matyi, nem kezdő szint azért, Vermára nem lehet építeni, Bartrának meg ez a hajó elment már szerintem. Se a Realnak, se az Atmának nem kell ide ember tudtommal. Balhátvéd csere kell még nekünk, az a Realnak is mondjuk, de franciából bőven tudna mindkét csapat kukázni szerintem.. Más meg nem kell, előre jön Nolito és kész is vagyunk, ifikkel plusz kölcsönből visszajövőkkel még sokan is leszünk.Samper írta:A Realt és at AM-t fenyegető transferban megkeveri a téli játékospiacot. Két logika van: vagy a Barcanak is fel kell kötnie a gatyáját és lépni, különben minden kiszemeltjét elhalásszák az orra elöl,
1. Nolito rohadtul nem az a kategória, akinek leírtad. Cserének tökéletes, sőt.Rinku írta:Bocs, de Nolitóban Enriquén kívül ki lát valamit is? Szerintem semmi előrelépés nála, egy ugyanolyan faék egyszerű valaki, akire 7 milliónál többet sosem bírnék adni. Nyilván azt Luis bá' tudja, ő az edző, de hogy Nolito lenne a megváltó. Hát k. kétlem. Éppen két pár cipővel leszünk előbbre vele, mint Sandroval. A srácnak elfogadható meccsei vannak és pörgött ellenünk kétszer, csókolom. De ha valaki néz aktívan Celta meccset és be tudja bizonyítani nekem, hogy miért jelentene pont ő alternatívát Suarez helyett, akkor megemelem a kalapom. De addig meg ki érti ezt...
szerk.: ha csak annyiról van szó, hogy kell egy csatár most azonnal, aki le is igazolható, mert Munir és Sandro gyakorlatilag használhatatlan a pályán, akkor oké, megértem.
én az egészet lerabolnám, aztán kizárnám őket a francbapalesz77 írta:bár igazából a fél PSG-t lerabolnám most.
Én azért azt vastag betűkkel hozzátenném, hogy ha valaki ismeri Nolito-t, mint játékost, az Lucho. Lucho indította el a karrierjét a Barca B-ben, 3 évig dolgoztak együtt.Rinku írta:Bocs, de Nolitóban Enriquén kívül ki lát valamit is? Szerintem semmi előrelépés nála, egy ugyanolyan faék egyszerű valaki, akire 7 milliónál többet sosem bírnék adni. Nyilván azt Luis bá' tudja, ő az edző, de hogy Nolito lenne a megváltó. Hát k. kétlem. Éppen két pár cipővel leszünk előbbre vele, mint Sandroval. A srácnak elfogadható meccsei vannak és pörgött ellenünk kétszer, csókolom. De ha valaki néz aktívan Celta meccset és be tudja bizonyítani nekem, hogy miért jelentene pont ő alternatívát Suarez helyett, akkor megemelem a kalapom. De addig meg ki érti ezt...
szerk.: ha csak annyiról van szó, hogy kell egy csatár most azonnal, aki le is igazolható, mert Munir és Sandro gyakorlatilag használhatatlan a pályán, akkor oké, megértem.
recrea írta:Takarodjbarca0417 írta:Azt tudjátok ha, jön Nolito és marad Sandro és Munir is, akkor a padon is lesz egy MSN-ünk?
MSN b-verziómárcsak ezért is megérné.
Megyek, visszafekszem....
Takarodjbarca0417 írta:Azt tudjátok ha, jön Nolito és marad Sandro és Munir is, akkor a padon is lesz egy MSN-ünk?
MSN b-verziómárcsak ezért is megérné.