Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
recrea írta:Takarodjbarca0417 írta:Azt tudjátok ha, jön Nolito és marad Sandro és Munir is, akkor a padon is lesz egy MSN-ünk?
MSN b-verziómárcsak ezért is megérné.
Megyek, visszafekszem....
Takarodjbarca0417 írta:Azt tudjátok ha, jön Nolito és marad Sandro és Munir is, akkor a padon is lesz egy MSN-ünk?
MSN b-verziómárcsak ezért is megérné.
elnézted, a csávó nyáron 21 éves leszroby122 írta:Sané hatalmas tehetség. Odaát is sokat beszélik, hogy el kell hozni mindenképp. 18 éves a srác és már most nagy dolgokra képes. Nem azt mondom, hogy a hátán viszi a Schalke-t de közel van ahhoz. De ahhoz, hogy fejlődjön legalább 22 éves koráig biztos ott maradnék a helyében Németországban. Csak mire 22 éves lesz addigra már 80 milliós ára lesz.
Akiről beszélsz egyrészt 20 éves, másrészt annyira nincs közel, hogy a hátán vigye a csapatot.roby122 írta:Sané hatalmas tehetség. Odaát is sokat beszélik, hogy el kell hozni mindenképp. 18 éves a srác és már most nagy dolgokra képes. Nem azt mondom, hogy a hátán viszi a Schalke-t de közel van ahhoz. De ahhoz, hogy fejlődjön legalább 22 éves koráig biztos ott maradnék a helyében Németországban. Csak mire 22 éves lesz addigra már 80 milliós ára lesz.
Nolitos híreknek annyira én személy szerint nem örülök.
A Schalke sportigazgatója pont tegnap nyilatkozta, hogy Sané szerződésében nincsen kivásárlási ár, sem erre a hónapra, sem a következő nyárra vonatkozóan.BarcafanTomee írta:A Barça kifizeti a nyáron a Schalke tehetségének, Leroy Sanénak a 37 millió eurós kivásárlási árát. Hat évre írhat alá. [l'equipe]
Ez mi hír? Hova? Minek? Ennyiért? Akkor már inkább 20ért Nolito. Erről a gyerekről még nem is hallottam. De gondolom kacsa a hír.
Nyáron jönne elvileg, Nolitot pedig most januárban tervezik megvenni, és olyat olvastam, hogy elég közel állnak a megállapodáshoz. Elvileg Sandro vagy Munir is része lehet a dealnek.BarcafanTomee írta:A Barça kifizeti a nyáron a Schalke tehetségének, Leroy Sanénak a 37 millió eurós kivásárlási árát. Hat évre írhat alá. [l'equipe]
Ez mi hír? Hova? Minek? Ennyiért? Akkor már inkább 20ért Nolito. Erről a gyerekről még nem is hallottam. De gondolom kacsa a hír.
Ha tényleg annyira jó,akkor vegyük meg és adjuk kölcsönroby122 írta:Sané hatalmas tehetség. Odaát is sokat beszélik, hogy el kell hozni mindenképp. 18 éves a srác és már most nagy dolgokra képes. Nem azt mondom, hogy a hátán viszi a Schalke-t de közel van ahhoz. De ahhoz, hogy fejlődjön legalább 22 éves koráig biztos ott maradnék a helyében Németországban. Csak mire 22 éves lesz addigra már 80 milliós ára lesz.
Nolitos híreknek annyira én személy szerint nem örülök.
Bob_Marley írta:Biztos arról beszéltek a vezetők, hogy ki szereti a Duran Durant, aztán egy újságíró félre hallotta és lett belőle Duna a roma.
Kb. Baia óta nem voltunk ilyen erősek kapusposzton. Ha Bonano vagy Dutruel védene még megérteném a cikk lényegét, de jelenleg van két klasszis kapusunk. Az meg, hogy egy 16 éves kölyökkel akarnánk megoldani a "gondot" az év vicce.roby122 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... lt-2459519
Ez a cikk mi?világ vicce. Nem vagyunk elégedettek Bravo-val és MAtS-al , viszont egy 16 éves kölyök majd megoldja, amit a mi kapusaink nem tudnak.
![]()
Berakjuk három évre a B-be, aztán felhozzuk, mint saját nevelésroby122 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... lt-2459519
Ez a cikk mi?világ vicce. Nem vagyunk elégedettek Bravo-val és MAtS-al , viszont egy 16 éves kölyök majd megoldja, amit a mi kapusaink nem tudnak.
![]()
PCsabi írta:OFFICIAL: Barcelona have announced the signing of 77 new players after their transfer ban was lifted (first team 2, Barca B 5, Youth A & B 12, Cadet A & B 11, Infantil A & B 7, Alevin A-D 11, Benjamin A-E 29).