hajnesz írta:Az a baj Munir/Sandro párossal, hogy akkor nyújtanak átlagos teljesítményt, mikor már "mind1",vagy nincs nagy tétje a meccsnek. Nolitonak láttam a szezonban pár meccsét,ő képes egy villanással eldönteni a meccset. VIszont nem tartom nagy melósnak, illetve ha rosszul megy neki, valószínű nem fog 150%-ot adni, hogy ez változzon(ez csak saját vélemény,lehet tévedek). Mindenesetre csak jól járhatunk vele, engem egyik ifi se győzött meg, hogy helye lenne akár a padon is, +láthatóan Messiék sem passzolnak nekik, ha nem muszáj, ami azért figyelemre méltó.
20millió sok, de a mai árakhoz képest ajándék, ha visszagondolunk, hogy az egyik csapatnak Illaramendiért 40-et le kellett pakolni, pedig ő sem volt nagy szám

Nem értem, hogy ha nem megy neki nem próbálna többet kiadni. Ez nem a Celta, ő is tudja, hogy nem abban a pozícióban van, mint Vigoban és minden másodpercért meg kell küzdenie, amellett dolgozott Luchoval, tisztában van mit követelnek tőle. Munirnak az a pech-je, hogy sosem játszott a posztján. Láthattuk, hogy pl. Neymar is mennyivel gyengébb teljesítményt hozott (magához képest) mikor áttették, Suarez sem tündököl szélen, inkább csak valahogy megpróbálja betuszkolni középre a labdát. Villánál, Titinél szintén ez volt a gond, egy ilyen fiatal játékosnál ez hatványozottan igaz. Nolitoval egyedül az a gáz, hogy, ha tartósan kiesik Suarez, át kéne menni a jobbosra az meg ki tudja hogy fekszik neki. Padra ugyanakkor tökéletes játékos.
Viszont vele kapcsolatban LE tudja mit várhat. Alatta játszott a B-ben három évig plusz a Celtaban is, nem egy zsákbamacska. Legalábbis abba, amit Lucho tervez biztos beleillik.
Lehet, hogy sokan le fognak hurrogni, de a legjobb megoldás mindent összevetve szerintem Deulofeu lenne. Mindkét szélen jó és lehet rá sok mindent mondani, de egy kiváló játékos. Egyedül a hozzáállásbeli probléma lehet gáz, ami együtt jár azzal, hogy nem kapna olyan sok játéklehetőséget, pedig ilyen tehetséggel nagy jövő előtt állhatna.
De ez persze nem fog bekövetkezni. Ha Lucho már egyszer elküldte, amíg ő itt van a kis spanyolnak nem lesz jövője. Nem nagyon szokott második lehetőséget adni, ha valaki nem úgy áll a munkához, ahogy kellene, legalábbis a fiataloknál biztos nem.
Nem hiszem, hogy a Real nagy bevásárlásba kezdene. Olyan játékosok, mint Pogba stb. nem nagyon várnának fél évet, hogy játszhassanak. Amellett ilyen transzfereket elég hosszú idő míg lebonyolítanak. Amúgy sem szűk a keretük, max egy balhátvéd-cserére lenne szükségük, illetve Benzema mögé valaki. De előbbire ott van még Nacho, utóbbit pedig simán megoldhatják, ha mondjuk Iscot kiteszik szélre, Cr meg bemegy középre. Így is elég sokat van ott. Mondjuk állítólag Zidane vissza akarja hívni Moratat. A kp. meg így is telített. Hátvédeknél van egy Ramos-Varane kezdőjük, +Pepe és Nacho.
Max. 2 cserére lehet szükségük a fenti posztokra, ezeket bőven hozhatják télen, de anélkül is elvannak. Be ez már elég off itt, csak valaki megemlítette.