Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
noname
Llegenda del Barça

2016.01.20. 21:36:25

Zozzy 5 írta:ez a Laporte srác csak engem nem győz meg eddig? milliószor feljött a neve, de aztán sose lett belőle semmi, lehet, hogy nem véletlen. jó, mondjuk nem látom rendszeresen játszani, de ellenünk mindig befűzi valaki nagyon csúnyán, most is elcsúszik, múltkor a Sevilla ellen hozott össze büntetőt...kérdezném, hogy aki többet látja, az hogy áll hozzá?
Ellenünk tényleg mindig bajban van. Kicsit kiforratlannak tűnik. Néha remek szerelések, utána buta helyezkedési hiba. Ha egy nagy csapathoz kerülne, idővel elit védő lehet, kérdés h megéri-e a kockázatot nekünk?! :|
A Fifa egy szégyen
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.01.20. 21:30:05

ez a Laporte srác csak engem nem győz meg eddig? milliószor feljött a neve, de aztán sose lett belőle semmi, lehet, hogy nem véletlen. jó, mondjuk nem látom rendszeresen játszani, de ellenünk mindig befűzi valaki nagyon csúnyán, most is elcsúszik, múltkor a Sevilla ellen hozott össze büntetőt...kérdezném, hogy aki többet látja, az hogy áll hozzá?
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.01.16. 21:23:25

palesz77 írta:Barcelona plan to sign a left-footed centre back in summer. Aymeric Laporte (Athletic 21) and Adrian Marin (Villarreal 19) are options. [md]

Marinról tud valaki valamit? Valahogy nem szeretném Laporteot 60 millióért.. :D szerk.: Most nézem, hogy valami Villarreal B-s gyerekről van szó, nagyon hihető.. :D
Marín mondjuk kifejezetten balhátvéd, ha jól tudom, szóval a 'left-footed centre back' leírás nem igazán illik rá. Alapvetően Villarreal B-játékos, de az utóbbi időszakban a nagyokhoz is rendszeresen felkerül. Most éppen a Betis ellen van ott a kezdőben - fél tízkor kezdődik a második félidő, akinek van kedve, megnézheti magának a srácot (és Denist).
Petr
Entrenador del Barça

2016.01.16. 21:02:39

Én arra szavaztam, hogy mást hoznék - nem tudom kit, de Sandro mehetne amerre lát, Munír pedig kölcsönbe -, úgy érzem, hogy a csapatnak egy vérbeli centerre van szüksége, aki adott esetben tud játszani Suárez helyett. Ha nem azonos posztról beszélgetünk akkor egy balhátvéd is elférne, mert Adriano már nem tényező, Mathieu azon a poszton nem az, Alba pedig hiába egy Duracell nyuszi, neki is sok egy egész idény.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.16. 20:58:27

Én arra szavaztam jöjjön és akkor Munirek menjenek. Sandroban én is csalódtam küzdeni akarás nélkül nem lehet. Idénre ez kiveszett belőle. Munirnak meg szerintem akkor már nem maradna hely ha jönne Nolito. Ardaék is tudnak elől játszani. Mindkét fiatalunknak jót tenne a váltás. Kölcsönszerződés vagy Sandro esetében az eladás is.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.01.16. 20:54:59

Más: Mindig hajtogatjátok, hogy Munir nem a posztján játszik, s szeretném kérdezni, hogy neki pontosan mi is a posztja?
Csatár, középen. Espanyol ellen ott volt, jól is játszott. :)
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.01.16. 20:41:50

Chino írta:
Nem értem, hogy ha nem megy neki nem próbálna többet kiadni. Ez nem a Celta, ő is tudja, hogy nem abban a pozícióban van, mint Vigoban és minden másodpercért meg kell küzdenie, amellett dolgozott Luchoval, tisztában van mit követelnek tőle.
Oda is írtam zárójelben, hogy ez csak szigorúan saját vélemény, bár még mindig tartom, nem igazán tudom (még) elképzelni, hogy elveszteni a labdát, felpattan, és visszasprintel visszaszerezni :D Persze bőven nem láttam minden meccsét, szóval ezért is írtam oda, hogy lehet,hogy tévedek :)

Más: Mindig hajtogatjátok, hogy Munir nem a posztján játszik, s szeretném kérdezni, hogy neki pontosan mi is a posztja? Mivel idén láttam már mindhárom poszton is játszani, nem tudom eldönteni, hogy hol volt kiemelkedő :D Viszont, ha az egyik támadónak maradnia kell, akkor rá esne a választásom, Sandro valahogy már nem hozza azt a harcosságot, amiért tavaly Munir előtt volt (nálam). De igazából az lenne a buli, ha mindkettőtől megszabadulnánk örökre :mrgreen:
Amikor lehetőséget kaptak, rendre nem éltek vele, kivéve az alsóbb ligás meccset, meg talán most az Espanyol elleni visszavágót (bár itt is mindegy volt már, csak le kellett pörgetni a meccset-ráadásul hülyén hangzik,de a gólokon kívül mást nem csinált :mrgreen: )
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.01.16. 20:38:09

Sandro idén még nem nyújtott értékelhető teljesítményt. Gyakorlatilag rúgott 3 gól egy érdektelen meccsen, azon felül pedig volt 1 gólpassza a rendkívül sima Eibar elleni meccsen. A probléma nem is csak a statokkal van, hanem a fejlődés semmilyen jele nem mutatkozott.

Munir is gyenge volt, de nála azért lehetett érezni némi javulást. Meccsről meccsre többet próbált és voltak jó megmozdulásai. Az espanyol elleni meccsen teljesen elfogadhatót nyújtott. Azon felül pedig volt gólpassza a Leverkusen, Bate, Guangzuo, Las Palmas és Villarreal ellen. Az utóbbi 2-3 alkalommal, amikor játszott pedig teljesen vállalható volt.
Végülis nem itt van a helye, de ha már itt került szóba, akkor nem árt megjegyezni, hogy a Messi-Suarez-Neymar harmas a világ egyik legjobb támadó triója. Ide bekerülni, Ronaldinho, Henry szintű játékosok lennének csak képesek. Nagyon magas a léc, mind Sandronak mind Munirnak, és lehetőséget se nagyon kapnak a bizonyításra.
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.16. 18:53:02

hajnesz írta:Az a baj Munir/Sandro párossal, hogy akkor nyújtanak átlagos teljesítményt, mikor már "mind1",vagy nincs nagy tétje a meccsnek. Nolitonak láttam a szezonban pár meccsét,ő képes egy villanással eldönteni a meccset. VIszont nem tartom nagy melósnak, illetve ha rosszul megy neki, valószínű nem fog 150%-ot adni, hogy ez változzon(ez csak saját vélemény,lehet tévedek). Mindenesetre csak jól járhatunk vele, engem egyik ifi se győzött meg, hogy helye lenne akár a padon is, +láthatóan Messiék sem passzolnak nekik, ha nem muszáj, ami azért figyelemre méltó.
20millió sok, de a mai árakhoz képest ajándék, ha visszagondolunk, hogy az egyik csapatnak Illaramendiért 40-et le kellett pakolni, pedig ő sem volt nagy szám :)
Nem értem, hogy ha nem megy neki nem próbálna többet kiadni. Ez nem a Celta, ő is tudja, hogy nem abban a pozícióban van, mint Vigoban és minden másodpercért meg kell küzdenie, amellett dolgozott Luchoval, tisztában van mit követelnek tőle. Munirnak az a pech-je, hogy sosem játszott a posztján. Láthattuk, hogy pl. Neymar is mennyivel gyengébb teljesítményt hozott (magához képest) mikor áttették, Suarez sem tündököl szélen, inkább csak valahogy megpróbálja betuszkolni középre a labdát. Villánál, Titinél szintén ez volt a gond, egy ilyen fiatal játékosnál ez hatványozottan igaz. Nolitoval egyedül az a gáz, hogy, ha tartósan kiesik Suarez, át kéne menni a jobbosra az meg ki tudja hogy fekszik neki. Padra ugyanakkor tökéletes játékos.
Viszont vele kapcsolatban LE tudja mit várhat. Alatta játszott a B-ben három évig plusz a Celtaban is, nem egy zsákbamacska. Legalábbis abba, amit Lucho tervez biztos beleillik.

Lehet, hogy sokan le fognak hurrogni, de a legjobb megoldás mindent összevetve szerintem Deulofeu lenne. Mindkét szélen jó és lehet rá sok mindent mondani, de egy kiváló játékos. Egyedül a hozzáállásbeli probléma lehet gáz, ami együtt jár azzal, hogy nem kapna olyan sok játéklehetőséget, pedig ilyen tehetséggel nagy jövő előtt állhatna.
De ez persze nem fog bekövetkezni. Ha Lucho már egyszer elküldte, amíg ő itt van a kis spanyolnak nem lesz jövője. Nem nagyon szokott második lehetőséget adni, ha valaki nem úgy áll a munkához, ahogy kellene, legalábbis a fiataloknál biztos nem.

Nem hiszem, hogy a Real nagy bevásárlásba kezdene. Olyan játékosok, mint Pogba stb. nem nagyon várnának fél évet, hogy játszhassanak. Amellett ilyen transzfereket elég hosszú idő míg lebonyolítanak. Amúgy sem szűk a keretük, max egy balhátvéd-cserére lenne szükségük, illetve Benzema mögé valaki. De előbbire ott van még Nacho, utóbbit pedig simán megoldhatják, ha mondjuk Iscot kiteszik szélre, Cr meg bemegy középre. Így is elég sokat van ott. Mondjuk állítólag Zidane vissza akarja hívni Moratat. A kp. meg így is telített. Hátvédeknél van egy Ramos-Varane kezdőjük, +Pepe és Nacho.
Max. 2 cserére lehet szükségük a fenti posztokra, ezeket bőven hozhatják télen, de anélkül is elvannak. Be ez már elég off itt, csak valaki megemlítette.
Forca Barca!!!!
noname
Llegenda del Barça

2016.01.16. 18:23:18

Sandro idén még nem nyújtott értékelhető teljesítményt. Gyakorlatilag rúgott 3 gól egy érdektelen meccsen, azon felül pedig volt 1 gólpassza a rendkívül sima Eibar elleni meccsen. A probléma nem is csak a statokkal van, hanem a fejlődés semmilyen jele nem mutatkozott.

Munir is gyenge volt, de nála azért lehetett érezni némi javulást. Meccsről meccsre többet próbált és voltak jó megmozdulásai. Az espanyol elleni meccsen teljesen elfogadhatót nyújtott. Azon felül pedig volt gólpassza a Leverkusen, Bate, Guangzuo, Las Palmas és Villarreal ellen. Az utóbbi 2-3 alkalommal, amikor játszott pedig teljesen vállalható volt.

Szóval fogtuk eleget a fejünket a bénázásaikon, akkor legalább azt is ismerjük el, amikor mutatják jelét javulásnak. Ezen felül pedig azt se feledjük h Munir jóval melósabb, mint Sandro. Előbbi mindig hajt, még ha el is nyomják, Sandro viszont sokszor szó szerint kiszáll a meccsből: lásd idegenben a Villanovense ellen, amikor Munir kb egyedül volt a csapatban, aki próbálkozott. Sandro kellemeset aludt középen.

Arra szavaztam én is h jöjjön Nolito és maradjon Munir. Annyit kiérdemelt, hogy néha játszhasson. Nem látok benne sokat. Kb mint a 19-20 éves Bojanban: már nem is annyira fiatal, fizikailag gyenge, a sebessége átlagos és nem is különösebben technikás, de a lehetőséget kiérdemelte. Sandro nem.
SR óta amúgy is bajos leírni valakit. :D
A Fifa egy szégyen
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.16. 17:39:36

hajnesz írta:Az a baj Munir/Sandro párossal, hogy akkor nyújtanak átlagos teljesítményt, mikor már "mind1",vagy nincs nagy tétje a meccsnek.
Ha annyira lötyögős lett volna a legutóbbi meccs még meg is érteném, de az Espanyol azért a szokásos játékát játszotta, egy átlagos bajnokin is ilyenek, Munir mégis "egymaga" döntött el. Sokkal hasznosabb volt középső támadóként. Persze van abban is valami amit mondasz, de szerintem róla még korai lemondani, Lucho sem teszi valamiért..

Én is arra nyomtam, hogy Munir maradjon, és jöhet Nolito. Az elmúlt meccsek alapján Arda nekem nagyon lassú támadó cserének, Munir nem tud baloldalt játszani, Vidal sem a legjobb ott, még Lucho is külön kihangsúlyozta.. Aki amúgy nagyon akarja is a spanyolt, remélhetőleg ő is akarja a Barcát, így 110%-ot nyújtana minden meccsen. Az ára meg valóban borsos első ránézésre, de amikor egy Pogba, Verratti, De Bruyne féle tehetség már 80 milliónál kezdődik, akkor belegondolva mégsem annyira sok.. Sajnos ilyen lett a piac, elszabadultak az árak, minőségibb cserét nem nagyon találnánk olcsóbban.

Mondjuk az biztos, hogy a helyzetkihasználása nagyon rossz Nolitonak, ha jön, és tőle várjuk a gólt, lesz pár anyázás azt hiszem.. :D
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.01.16. 17:17:59

Az a baj Munir/Sandro párossal, hogy akkor nyújtanak átlagos teljesítményt, mikor már "mind1",vagy nincs nagy tétje a meccsnek. Nolitonak láttam a szezonban pár meccsét,ő képes egy villanással eldönteni a meccset. VIszont nem tartom nagy melósnak, illetve ha rosszul megy neki, valószínű nem fog 150%-ot adni, hogy ez változzon(ez csak saját vélemény,lehet tévedek). Mindenesetre csak jól járhatunk vele, engem egyik ifi se győzött meg, hogy helye lenne akár a padon is, +láthatóan Messiék sem passzolnak nekik, ha nem muszáj, ami azért figyelemre méltó.
20millió sok, de a mai árakhoz képest ajándék, ha visszagondolunk, hogy az egyik csapatnak Illaramendiért 40-et le kellett pakolni, pedig ő sem volt nagy szám :)
Normandia
Director del Fútbol

2016.01.16. 16:57:33

Én a nemre. Annyit nem ér, amennyit fizetnénk érte, de ezt már kifejtettem korábban.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.16. 16:06:19

Igen, de Munir maradjon-ra szavaztam, igazából jelenleg nem látom akkora szükségét, de arra nem lehet alapozni, hogy sérülés nélkül megússza az MSN a szezon végéig, illetve számomra bizonyított Lucho Mathieuva ésl Bravoval annyit, hogy ha ő együtt dolgozott Nolitoval, és azt mondja kell neki, akkor jöjjön. Minél bővebb a keret annál jobb, egészen addig amíg nincsenek sértődések és nem veszik el olyan játékosok a perceket akik nem érdemlik meg.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
palesz77

2016.01.16. 16:00:04

szerk.: Na, szavazás kiírva, remélem mindenki tud mire szavazni.. :D Ha sikere lesz, akkor csinálhatjuk sűrűbben is.

Barcelona offered to include a loan of forward Sandro (20) in a deal on Nolito, but Celta didn't accept it. [sport]

A játékosokkal - Nolito és Denis - már megegyeztünk elvileg, kíváncsi leszek Nolitot el tudjuk-e hozni, nagyon őt akarja Lucho úgy tűnik.
Messias2 írta:Barcelona had planned to sign a new key player in 2017, but transfer could be brought forward to this summer due to Madrid's ban. [sport]

Úgy látszik a Sportnál úgy gondolkodnak, ahogy Samper. :lol:
Verrattiért nem kell most licitálnunk a Madriddal, tiszta sor, jönni fog már most.. :lol:

Amúgy hihetetlen micsoda belsős infókat szereznek ezek a spanyol lapok. A Mundo például valahogy kiszagolta, hogy Pogba azt súgta Messi fülébe az Aranylabda gálán, hogy együtt akar játszani vele a Barcában. Előtte arról is tudomást szereztek, hogy Lucho az egyik vereségünk után egész éjjel nem aludt és rosszul érezte magát miatta. Ott még a falnak is füle van.. :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.16. 13:13:13

nem hinném h kp-t vennénk. minek?

ott van ini, busi, rakéta, arda meg kiegészítőnek robi meg rafinha. bővel elég 6 ember arra a 3 posztra.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2016.01.16. 13:09:08

Barcelona had planned to sign a new key player in 2017, but transfer could be brought forward to this summer due to Madrid's ban. [sport]

Úgy látszik a Sportnál úgy gondolkodnak, ahogy Samper. :lol:
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Alfa
Entrenador del Barça

2016.01.16. 13:04:08

Samper írta:A Realt és at AM-t fenyegető transferban megkeveri a téli játékospiacot. Két logika van: vagy a Barcanak is fel kell kötnie a gatyáját és lépni, különben minden kiszemeltjét elhalásszák az orra elöl, vagy kivárni, amíg spanyol rivális nem lesz a színen, mert ha a vetélytársai túlvásárolják magukat, majd megszívják az így kialakuló belső ellentéteikkel.
Könyörgöm vigyék el előlünk Pogbát 150 milláért [-o< .

Ahogy már előttem is írták nem nagyon van olyan játékos aki mindkét klubnak kell talán csak Pogba ,de igazából se nekik se nekünk nincs rá túl nagy szükségünk. Nekünk khv és egy szélső kell nekik pedig egy bhv és egy csatár. Nem igazán érint minket negatívan a Real eltiltása.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.16. 12:49:25

Nolito az egyik legjobb spanyol támadó jelenleg. 1 hónapja sérült, de még így is 15 meccs 8 gól 5 gólpassz, nem rossz. :D És tegyük hozzá, hogy pl tavaly is a legtöbb gólhelyzetet a Ligában is ő jegyezte. Viszont leginkább csak bal szélen játszik, de lehet variálni úgy hogy Messi középen ő baloson és jobbosra Vidal is bekerült már. Nolito erősítésnek egyértelmű erősítés lenne szerintem, viszont a repertoárt túlzottan nem szélesítené. Cserepadra több mint kiváló és lehetne szépen forgatni a dolgokat.
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2016.01.16. 10:21:02

Samper írta:A Realt és at AM-t fenyegető transferban megkeveri a téli játékospiacot. Két logika van: vagy a Barcanak is fel kell kötnie a gatyáját és lépni, különben minden kiszemeltjét elhalásszák az orra elöl, vagy kivárni, amíg spanyol rivális nem lesz a színen, mert ha a vetélytársai túlvásárolják magukat, majd megszívják az így kialakuló belső ellentéteikkel.
Jó halászást kívánok nekik! :twisted:

Nekünk jelenleg alig van poszt, ahol erősödhetnénk. Amiben erősebb lehetne a csapat:
- középhátvéd: Verma, Mathieu, Masch egyik sem rossz, de itt még van hely javulni.
- csere balhátvéd: Alba elé nem találunk senkit, maximum mögé
- csere támadó: ha jön Nolito, akkor igazából itt meg is lennénk

Gyakorlatilag a kezdőbe senkit se tudunk venni, maximum hosszú távon lehetne beépíteni a hátvédet, de ennyi. Ebből télen csak egy csere-támadó kéne, minden más egyáltalán nem sietős. :wink:
A Fifa egy szégyen
palesz77

2016.01.16. 09:50:27

Samper írta:A Realt és at AM-t fenyegető transferban megkeveri a téli játékospiacot. Két logika van: vagy a Barcanak is fel kell kötnie a gatyáját és lépni, különben minden kiszemeltjét elhalásszák az orra elöl,
Mert kiket kéne igazolnunk? Középső védőt nagy eséllyel, szerintem lesz 1-2 távozó onnan, plusz jó lenne egy állandó kezdő pár Piqué mellé végre, Masch sajnos idén nem meggyőző egyáltalán, Matyi az Matyi, nem kezdő szint azért, Vermára nem lehet építeni, Bartrának meg ez a hajó elment már szerintem. Se a Realnak, se az Atmának nem kell ide ember tudtommal. Balhátvéd csere kell még nekünk, az a Realnak is mondjuk, de franciából bőven tudna mindkét csapat kukázni szerintem.. Más meg nem kell, előre jön Nolito és kész is vagyunk, ifikkel plusz kölcsönből visszajövőkkel még sokan is leszünk.

Barcelona plan to sign a left-footed centre back in summer. Aymeric Laporte (Athletic 21) and Adrian Marin (Villarreal 19) are options. [md]

Marinról tud valaki valamit? Valahogy nem szeretném Laporteot 60 millióért.. :D szerk.: Most nézem, hogy valami Villarreal B-s gyerekről van szó, nagyon hihető.. :D
Samper
Director del Fútbol

2016.01.16. 08:48:01

A Realt és at AM-t fenyegető transferban megkeveri a téli játékospiacot. Két logika van: vagy a Barcanak is fel kell kötnie a gatyáját és lépni, különben minden kiszemeltjét elhalásszák az orra elöl, vagy kivárni, amíg spanyol rivális nem lesz a színen, mert ha a vetélytársai túlvásárolják magukat, majd megszívják az így kialakuló belső ellentéteikkel.
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.15. 15:30:30

Rinku írta:Bocs, de Nolitóban Enriquén kívül ki lát valamit is? Szerintem semmi előrelépés nála, egy ugyanolyan faék egyszerű valaki, akire 7 milliónál többet sosem bírnék adni. Nyilván azt Luis bá' tudja, ő az edző, de hogy Nolito lenne a megváltó. Hát k. kétlem. Éppen két pár cipővel leszünk előbbre vele, mint Sandroval. A srácnak elfogadható meccsei vannak és pörgött ellenünk kétszer, csókolom. De ha valaki néz aktívan Celta meccset és be tudja bizonyítani nekem, hogy miért jelentene pont ő alternatívát Suarez helyett, akkor megemelem a kalapom. De addig meg ki érti ezt...

szerk.: ha csak annyiról van szó, hogy kell egy csatár most azonnal, aki le is igazolható, mert Munir és Sandro gyakorlatilag használhatatlan a pályán, akkor oké, megértem.
1. Nolito rohadtul nem az a kategória, akinek leírtad. Cserének tökéletes, sőt.

2. Ki mondta, hogy Suarez cseréjének jönne. A legkevésbé oda kellene csere, legalábbis nem az első számú opció. Az uru helyére idáig is volt alternatíva Munir személyében, aki középen klasszisokkal jobb, mint szélen. Ott lehetne rá számítani, de középre úgyis Messit teszik, ha kell.

3. Neymar helyére kellene elsősorban valaki. Jelenleg Arda lehet megoldás mindkét szélre. (Vidalt én személy szerint nem erőltetném ott, de ezt majd LE dönti el) Nolito szélső, mégpedig elsősorban a bal oldalon. Leginkább a a brazil helyén kéne pótlás, de a jobboson se jön annyira zavarba. Nem tudom honnan vetted, hogy center kellene, ez inkább arra bizonyíték, hogy rohadtul nem ismered Nolitot. Akikkel szóba hoztak minket, azok közül talán Pato az aki szélen és középen is bevethető. Ha Suarez kiesik, akkor úgyis egy Arda/Munir/Vidal trióból kerülne valaki Messi helyére, aki pedig vissza középre.

Bizonyítani nem tudom, hogy lehetne. Talán úgy, ha megnézel pár Celta meccset.
Plusz ismeri a bajnokságot, Évekig játszott Lucho keze alatt, szóval nem hiszem, hogy zsákbamacska lenne.

Marquinhos, abból a szempontból lenne nagyon jó, hogy a jobboson is képes klasszis teljesítményre, bár akkor Vidal kerül a fölös kategóriába. Vele tényleg lehetne három védős rendszert játszani, ami, míg Alves top formában volt nagyon nagy fegyver volt. Viszont, ha igazán középső védőt akar LE nem hiszem, hogy ő lenne a legjobb megoldás. Nem akarok Fifazni, de annyi pénzből amennyibe a brazil fájna más top kh-t is lehetne venni, hiába nem létszükség a PSG-nek Marquinhos.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.15. 15:20:49

palesz77 írta:bár igazából a fél PSG-t lerabolnám most.
én az egészet lerabolnám, aztán kizárnám őket a francba :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
noname
Llegenda del Barça

2016.01.15. 14:32:48

Azért Pedro nem véletlen volt kezdő kb 2 évig Nolito kárára. :roll: Nolito maximum azt a szintet tudja hozni, amit Pedro hozott(maximum). Annyi előnye van, hogy Nolitot akár középcsatár-posztra is be lehet rakni, bár tény h nem ott érzi magát legjobban.

Kell egy csatár, mivel komolyabb játékost nem tudunk igazolni, marad egy gyors megoldás. Nolito ismeri a bajnokságot, viszonylag rutinos és még a Barcát is ismeri. LE is ismeri őt. Ő a kézenfekvő megoldás.

Amúgy ezért is örülnék jobban egy kölcsönnek. Kap a Celta mondjuk 2 millát és Sandrot kölcsönbe, mi pedig megvehetjük nyáron 18 millióért. Így mindenki jól jár. Ha gyenge, a Celta még mindig kapott számukra egész tűrhető pénzt, Nolitot vissza nyáron és akár Sandrot vásárlási opcióval. Ha beválik akkor megéri kiadni érte összesen 20 milliót.n
A Fifa egy szégyen
Válasz küldése