Rinku írta:Bocs, de Nolitóban Enriquén kívül ki lát valamit is? Szerintem semmi előrelépés nála, egy ugyanolyan faék egyszerű valaki, akire 7 milliónál többet sosem bírnék adni. Nyilván azt Luis bá' tudja, ő az edző, de hogy Nolito lenne a megváltó. Hát k. kétlem. Éppen két pár cipővel leszünk előbbre vele, mint Sandroval. A srácnak elfogadható meccsei vannak és pörgött ellenünk kétszer, csókolom. De ha valaki néz aktívan Celta meccset és be tudja bizonyítani nekem, hogy miért jelentene pont ő alternatívát Suarez helyett, akkor megemelem a kalapom. De addig meg ki érti ezt...
szerk.: ha csak annyiról van szó, hogy kell egy csatár most azonnal, aki le is igazolható, mert Munir és Sandro gyakorlatilag használhatatlan a pályán, akkor oké, megértem.
1. Nolito rohadtul nem az a kategória, akinek leírtad. Cserének tökéletes, sőt.
2. Ki mondta, hogy Suarez cseréjének jönne. A legkevésbé oda kellene csere, legalábbis nem az első számú opció. Az uru helyére idáig is volt alternatíva Munir személyében, aki középen klasszisokkal jobb, mint szélen. Ott lehetne rá számítani, de középre úgyis Messit teszik, ha kell.
3. Neymar helyére kellene elsősorban valaki. Jelenleg Arda lehet megoldás mindkét szélre. (Vidalt én személy szerint nem erőltetném ott, de ezt majd LE dönti el) Nolito szélső, mégpedig elsősorban a bal oldalon. Leginkább a a brazil helyén kéne pótlás, de a jobboson se jön annyira zavarba. Nem tudom honnan vetted, hogy center kellene, ez inkább arra bizonyíték, hogy rohadtul nem ismered Nolitot. Akikkel szóba hoztak minket, azok közül talán Pato az aki szélen és középen is bevethető. Ha Suarez kiesik, akkor úgyis egy Arda/Munir/Vidal trióból kerülne valaki Messi helyére, aki pedig vissza középre.
Bizonyítani nem tudom, hogy lehetne. Talán úgy, ha megnézel pár Celta meccset.
Plusz ismeri a bajnokságot, Évekig játszott Lucho keze alatt, szóval nem hiszem, hogy zsákbamacska lenne.
Marquinhos, abból a szempontból lenne nagyon jó, hogy a jobboson is képes klasszis teljesítményre, bár akkor Vidal kerül a fölös kategóriába. Vele tényleg lehetne három védős rendszert játszani, ami, míg Alves top formában volt nagyon nagy fegyver volt. Viszont, ha igazán középső védőt akar LE nem hiszem, hogy ő lenne a legjobb megoldás. Nem akarok Fifazni, de annyi pénzből amennyibe a brazil fájna más top kh-t is lehetne venni, hiába nem létszükség a PSG-nek Marquinhos.