Ha annyira lötyögős lett volna a legutóbbi meccs még meg is érteném, de az Espanyol azért a szokásos játékát játszotta, egy átlagos bajnokin is ilyenek, Munir mégis "egymaga" döntött el. Sokkal hasznosabb volt középső támadóként. Persze van abban is valami amit mondasz, de szerintem róla még korai lemondani, Lucho sem teszi valamiért..hajnesz írta:Az a baj Munir/Sandro párossal, hogy akkor nyújtanak átlagos teljesítményt, mikor már "mind1",vagy nincs nagy tétje a meccsnek.
Én is arra nyomtam, hogy Munir maradjon, és jöhet Nolito. Az elmúlt meccsek alapján Arda nekem nagyon lassú támadó cserének, Munir nem tud baloldalt játszani, Vidal sem a legjobb ott, még Lucho is külön kihangsúlyozta.. Aki amúgy nagyon akarja is a spanyolt, remélhetőleg ő is akarja a Barcát, így 110%-ot nyújtana minden meccsen. Az ára meg valóban borsos első ránézésre, de amikor egy Pogba, Verratti, De Bruyne féle tehetség már 80 milliónál kezdődik, akkor belegondolva mégsem annyira sok.. Sajnos ilyen lett a piac, elszabadultak az árak, minőségibb cserét nem nagyon találnánk olcsóbban.
Mondjuk az biztos, hogy a helyzetkihasználása nagyon rossz Nolitonak, ha jön, és tőle várjuk a gólt, lesz pár anyázás azt hiszem..