20millió sok, de a mai árakhoz képest ajándék, ha visszagondolunk, hogy az egyik csapatnak Illaramendiért 40-et le kellett pakolni, pedig ő sem volt nagy szám

Verrattiért nem kell most licitálnunk a Madriddal, tiszta sor, jönni fog már most..Messias2 írta:Barcelona had planned to sign a new key player in 2017, but transfer could be brought forward to this summer due to Madrid's ban. [sport]
Úgy látszik a Sportnál úgy gondolkodnak, ahogy Samper.
Könyörgöm vigyék el előlünk Pogbát 150 milláértSamper írta:A Realt és at AM-t fenyegető transferban megkeveri a téli játékospiacot. Két logika van: vagy a Barcanak is fel kell kötnie a gatyáját és lépni, különben minden kiszemeltjét elhalásszák az orra elöl, vagy kivárni, amíg spanyol rivális nem lesz a színen, mert ha a vetélytársai túlvásárolják magukat, majd megszívják az így kialakuló belső ellentéteikkel.
Jó halászást kívánok nekik!Samper írta:A Realt és at AM-t fenyegető transferban megkeveri a téli játékospiacot. Két logika van: vagy a Barcanak is fel kell kötnie a gatyáját és lépni, különben minden kiszemeltjét elhalásszák az orra elöl, vagy kivárni, amíg spanyol rivális nem lesz a színen, mert ha a vetélytársai túlvásárolják magukat, majd megszívják az így kialakuló belső ellentéteikkel.
Mert kiket kéne igazolnunk? Középső védőt nagy eséllyel, szerintem lesz 1-2 távozó onnan, plusz jó lenne egy állandó kezdő pár Piqué mellé végre, Masch sajnos idén nem meggyőző egyáltalán, Matyi az Matyi, nem kezdő szint azért, Vermára nem lehet építeni, Bartrának meg ez a hajó elment már szerintem. Se a Realnak, se az Atmának nem kell ide ember tudtommal. Balhátvéd csere kell még nekünk, az a Realnak is mondjuk, de franciából bőven tudna mindkét csapat kukázni szerintem.. Más meg nem kell, előre jön Nolito és kész is vagyunk, ifikkel plusz kölcsönből visszajövőkkel még sokan is leszünk.Samper írta:A Realt és at AM-t fenyegető transferban megkeveri a téli játékospiacot. Két logika van: vagy a Barcanak is fel kell kötnie a gatyáját és lépni, különben minden kiszemeltjét elhalásszák az orra elöl,
1. Nolito rohadtul nem az a kategória, akinek leírtad. Cserének tökéletes, sőt.Rinku írta:Bocs, de Nolitóban Enriquén kívül ki lát valamit is? Szerintem semmi előrelépés nála, egy ugyanolyan faék egyszerű valaki, akire 7 milliónál többet sosem bírnék adni. Nyilván azt Luis bá' tudja, ő az edző, de hogy Nolito lenne a megváltó. Hát k. kétlem. Éppen két pár cipővel leszünk előbbre vele, mint Sandroval. A srácnak elfogadható meccsei vannak és pörgött ellenünk kétszer, csókolom. De ha valaki néz aktívan Celta meccset és be tudja bizonyítani nekem, hogy miért jelentene pont ő alternatívát Suarez helyett, akkor megemelem a kalapom. De addig meg ki érti ezt...
szerk.: ha csak annyiról van szó, hogy kell egy csatár most azonnal, aki le is igazolható, mert Munir és Sandro gyakorlatilag használhatatlan a pályán, akkor oké, megértem.
én az egészet lerabolnám, aztán kizárnám őket a francbapalesz77 írta:bár igazából a fél PSG-t lerabolnám most.
Én azért azt vastag betűkkel hozzátenném, hogy ha valaki ismeri Nolito-t, mint játékost, az Lucho. Lucho indította el a karrierjét a Barca B-ben, 3 évig dolgoztak együtt.Rinku írta:Bocs, de Nolitóban Enriquén kívül ki lát valamit is? Szerintem semmi előrelépés nála, egy ugyanolyan faék egyszerű valaki, akire 7 milliónál többet sosem bírnék adni. Nyilván azt Luis bá' tudja, ő az edző, de hogy Nolito lenne a megváltó. Hát k. kétlem. Éppen két pár cipővel leszünk előbbre vele, mint Sandroval. A srácnak elfogadható meccsei vannak és pörgött ellenünk kétszer, csókolom. De ha valaki néz aktívan Celta meccset és be tudja bizonyítani nekem, hogy miért jelentene pont ő alternatívát Suarez helyett, akkor megemelem a kalapom. De addig meg ki érti ezt...
szerk.: ha csak annyiról van szó, hogy kell egy csatár most azonnal, aki le is igazolható, mert Munir és Sandro gyakorlatilag használhatatlan a pályán, akkor oké, megértem.
recrea írta:Takarodjbarca0417 írta:Azt tudjátok ha, jön Nolito és marad Sandro és Munir is, akkor a padon is lesz egy MSN-ünk?
MSN b-verziómárcsak ezért is megérné.
Megyek, visszafekszem....
Takarodjbarca0417 írta:Azt tudjátok ha, jön Nolito és marad Sandro és Munir is, akkor a padon is lesz egy MSN-ünk?
MSN b-verziómárcsak ezért is megérné.
elnézted, a csávó nyáron 21 éves leszroby122 írta:Sané hatalmas tehetség. Odaát is sokat beszélik, hogy el kell hozni mindenképp. 18 éves a srác és már most nagy dolgokra képes. Nem azt mondom, hogy a hátán viszi a Schalke-t de közel van ahhoz. De ahhoz, hogy fejlődjön legalább 22 éves koráig biztos ott maradnék a helyében Németországban. Csak mire 22 éves lesz addigra már 80 milliós ára lesz.
Akiről beszélsz egyrészt 20 éves, másrészt annyira nincs közel, hogy a hátán vigye a csapatot.roby122 írta:Sané hatalmas tehetség. Odaát is sokat beszélik, hogy el kell hozni mindenképp. 18 éves a srác és már most nagy dolgokra képes. Nem azt mondom, hogy a hátán viszi a Schalke-t de közel van ahhoz. De ahhoz, hogy fejlődjön legalább 22 éves koráig biztos ott maradnék a helyében Németországban. Csak mire 22 éves lesz addigra már 80 milliós ára lesz.
Nolitos híreknek annyira én személy szerint nem örülök.
A Schalke sportigazgatója pont tegnap nyilatkozta, hogy Sané szerződésében nincsen kivásárlási ár, sem erre a hónapra, sem a következő nyárra vonatkozóan.BarcafanTomee írta:A Barça kifizeti a nyáron a Schalke tehetségének, Leroy Sanénak a 37 millió eurós kivásárlási árát. Hat évre írhat alá. [l'equipe]
Ez mi hír? Hova? Minek? Ennyiért? Akkor már inkább 20ért Nolito. Erről a gyerekről még nem is hallottam. De gondolom kacsa a hír.