Én is hasonlóan gondolom. "Bankot robbantani" igazából csak egy kezdő hátvédért kellene és talán Nolito lenne egy 20-as körül, ha őt hoznánk. Csak akkor a Bartra-Vermaelen-Matyi trióból nem tudni ki hova megy vag egyáltalán érdeklődés mennyi van. Bartra mondjuk mehet kölcsönbe, és gyanítom, ha lesz "áldozat" az a belga lesz. Egy Piqué-??-Masch-Verma/Matyi kvartettel bátran neki lehet menni a szezonnak. Már csak azért sem ártana egy stabil kh-t venni, mert matyi lassan 33, Masch meg 32 lesz. A posztjukon ez nem olyan öreg, de inkább az elit kh-k szoktak 33-34 évesen is megfelelően teljesíteni. A francia meg...crixus írta: Én Nolito-t csak azért favorizálnám, mert ismeri Lucho és ő is Lucho-t. A klubot is ismeri, nem lenne baja a beilleszkedéssel.
Cserebalhátvéd egyértelműen kell, amúgy a középhátvédeket kellene "rendbetenni".
nálam: Masip, Douglas, Adriano, Sandro, Bartra biztos távozók lennének, 1-2 már a télen mehetett volna. A kölcsönben lévők közül is Montoya, Song, Tello simán mehetne a lecsóba.
Sampert pedig mindenképp kölcsön kellene adni hasonlóan mint Halilovic-ot idén. Apropó vele még egy évet várnék a kölcsönben, utána lehetne visszahozni. Iniesta 33 éves elmúlik már akkorra.
Ezen felül Vermaelen-t vagy Mathieu-t én kitenném a csapatból és hoznék egy kezdő szintű középhátvédet Piqué mellé.
Bravo(Stegen)- Vidal(Alves),Piqué (Mathieu/Vermaelen), ??? (Mascherano), Alba(???) - Busquets(Robi),Rakitic(Rafinha), Iniesta(Arda) - MSN (Nolito,Munír)
Ha értékesítenénk a kereten kívüli/kölcsönjátékosokat, akikról már tényleg lemondtunk (nem Adamara és a hasonlókra gondolok) valami csurranna-cseppenne is. Douglast sem kölcsönbe kéne adni. Itt van Alves, elsőszámú helyettese Vidal plusz ugye Sr. Minek egyáltalán még egy fizetést állni, az öt hátvédről nem is beszélve?
Nagytakarítás hál' Istennek nem kell, csak azt a kh-posztot kéne valahogy megoldani. Nem tudom a spanyolok közül kit lehetne minőság/ár/kor arányban hozni. Egy Hummelst viszont el tudnék kérdezni.