Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, hogy most boldog, mert úgy tűnik első számú csere, de ha jön valaki (amire jó esély van) nagy rá az esély, hogy a jelenlegi Verma pozíciójában találja magát. Legalábbis nem hiszem, hogy negyedik hátvédet igazolnánk, még ha a belga és Bartra dobbant is.Gareth Tello írta:Mathieu: "Offered to Monaco? I saw that has been published, but it's false. I'm very happy at Barça."Subinho írta:Maty azért került szóba, mert állítólag Ő/ügynöke mondta, hogy elgondolkodtak a váltáson, ill. szóba került a Monaco... Vmelyik Barca meccsen mondta a riporter... lehet, hogy csak pletyka, de ha Verma és Bartra is mehet amerre lát, akkor szűk lesz hátul...
Ez egy múlt csütörtöki nyilatkozat tőle. Ő szerintem marad, Bartra és Vermaelen távozik, és igazolunk egy középhátvédet, valószínűleg a kezdőbe. Szvsz ez lesz a forgatókönyv.
Nekem mondjuk mindössze annyi bajom van a maradásával, hogy az utóbbi 2 évben már a kupába se életbiztosítás, és nem is tudom mikor láttam utoljára olyan meccset tőle, amin tényleg jó lett volna. Nagyon nem szint már az öreg, nem véletlen, hogy folyamatosan a baloson gyenge Matyit tolja helyette Lucho.. És ez nem Grimaldo miatt van, még ha jó is ezt felhozni.Nero. írta:Adriano maradása miért fáj nektek ennyire? A csóka játszik kb. évi 10 tétnélküli meccsen, akkor meg teljesen korrekt teljesítményt nyújt. Ja tudom még mindig ott van a Grimaldo-tüske.
Olvasni én sem olvastam, az alapján mondom csak, amit eddig láttam tőlük, főleg a B-ben. Nagy esélyt én sem látok rá, hogy felkerülnek majd (főleg így, hogy bőven van oda emberünk), csak megjegyeztem, hogy esetleg velük is lehet számolni majd.Nero. írta:Én egyik srácról se olvastam semmi ilyesmit. Magatokat stuffoljátok fel azzal hogy előre keresitek a helyet ezeknek a csikóknak, akiknek amúgy van 5% esélyük bekerülni a csapatba, ha meg nem sikerül nekik akkor kiabáltok mindenfélét.
Mathieu: "Offered to Monaco? I saw that has been published, but it's false. I'm very happy at Barça."Subinho írta:Maty azért került szóba, mert állítólag Ő/ügynöke mondta, hogy elgondolkodtak a váltáson, ill. szóba került a Monaco... Vmelyik Barca meccsen mondta a riporter... lehet, hogy csak pletyka, de ha Verma és Bartra is mehet amerre lát, akkor szűk lesz hátul...
illetve a közeljövőben kis szerencsével akár Palencia vagy Godswill is odakerülhet a nagycsapat közelébe
A B-ből nem hiszem, hogy tudnánk fel jh-t hozni. Palencia egy megbízható játékos, oda tökéletes, de feljebb nem hiszem, hogy jutna. Legalábbis nálunk nem hiszem. Godswill mégannyira sem.Gareth Tello írta: Amúgy szerintem nincs rá igazán szükségünk, Vidal és Roberto egy ideig szvsz bőven jó a jobbhátvéd posztra (Alves távozása után), illetve a közeljövőben kis szerencsével akár Palencia vagy Godswill is odakerülhet a nagycsapat közelébe. (És ne feledkezzünk meg Bellerínről se, szerintem első adandó alkalommal, amikor szükségünk lesz egy jobbhátvédre, le fogunk csapni rá.)
Hát akkor erről ennyit tudunk összesen.Feast4 írta:
Ennek kapcsán kérdeztem egy Róma fan ismerősöm.Azt mondta futobolond és jól ad be.Ennyit tudtam kideríteni.
Ennek kapcsán kérdeztem egy Róma fan ismerősöm.Azt mondta futobolond és jól ad be.Ennyit tudtam kideríteni.TripleH írta:Futni.messideco írta:Barcelona follow Roma youth right back Abdullahi Nura (18) since Youth League game in September. A 10M bid was not acepted by Roma. [cds]
Tíz misi kicsit sok egy tiniért... Mit tudhat a gyerek?
Viccet félretéve, ez alapján egész ügyesen bánik a lasztival és tud laposan indítani kapu elé, mellette még gólokat is tud lőni. De én se ismerem a gyerek képességeit.
Futni.messideco írta:Barcelona follow Roma youth right back Abdullahi Nura (18) since Youth League game in September. A 10M bid was not acepted by Roma. [cds]
Tíz misi kicsit sok egy tiniért... Mit tudhat a gyerek?
Ez mondjuk igy nem egeszen igaz, de tenyleg nem akarjuk visszahozni meg, az ifi topicban irtam is rola, megint nem olvastok..visca el barca írta:idén láttam egy pár gijon meccset, teljesen súlytalan. még abból a csapatból sem tud kitűnni.
Dembelé-t nem láttam még csak videokon, ott elég ügyesnek tűnt és a statjai sem rosszak, ideális lenne, de egyelőre inkább a B-ben tudom elképzelni. Prea helyett tökéletes lenne, aztán, hogy mit alkot az már rajta múlik. Nem hiszem, hogy egy egyszezonos, 18 éves játékossal akarná LE megoldani a cseretámadó kérdést. Főleg, hogy ilyen fiatalon kellenek neki a játékpercek, amit itt nem nagyon kapna meg. Viszont, ha olcsón meg lehetne szerezni és sikerül kiforrnia nagyot akaszthatnánk.palesz77 írta:Ousmane csatar, ot az MSN moge hoznank, ha jonne. A Rac1 szerint amugy Nolito mar nem opcio, es fiatal tamado erkezik majd.Subinho írta:Ousmane - ő miért jobb mint Bartra? Vagy ő a B-be menne?
Laporte - annyira nem ismerem, ő jó választás lenne?
Velük Bartra lenne pótolva gondolom, de ki lenne a rutinos, ha Verma és Matyi is elmenne?
Úgy érzem nyáron lesz hátvéd keringő...
Laporte meg nekem nem a kedvencem, tobbszor lattam rosszul jatszani, mint jol, de ha a vezetoseg ennyit lat benne, akkor biztos van alapja. A szakma is dicseri amugy.. Marquinhoson agyaltam meg a napokban, hogy vele az lehetne a "baj", mint Bartraval, hogy nem az a csuszos-maszos vedo, nem nagyon ver ala az ellennek. Ennek ellenere nem konnyu elnyomni, meg jol szerel, csak ez hianyossag nala. De Lucho a hirek szerint amugy is ballabas vedot keres, Puyi az ugynoke, spanyolban jatszik, nagyon adja magat Laporte.
Matyi meg nemhiszem, hogy menne, van mar 2.000 perce a szezonban, egyertelmeun Lucho embere.. Hulye lenne most tavozni - szerintem.
Ousmane csatar, ot az MSN moge hoznank, ha jonne. A Rac1 szerint amugy Nolito mar nem opcio, es fiatal tamado erkezik majd.Subinho írta:Ousmane - ő miért jobb mint Bartra? Vagy ő a B-be menne?
Laporte - annyira nem ismerem, ő jó választás lenne?
Velük Bartra lenne pótolva gondolom, de ki lenne a rutinos, ha Verma és Matyi is elmenne?
Úgy érzem nyáron lesz hátvéd keringő...
Ousmane - ő miért jobb mint Bartra? Vagy ő a B-be menne?palesz77 írta:Barcelona are monitoring Rennes forward Ousmane dembele (18), but he's not a priority now. Contrary to reports, no talks with Rennes. [md]
Az ugynoke is mondta, hogy meg csak 4 honapja profi, egyelore a Rennes az o csapata..
Subinho: Szerintem Laporte lesz a befuto, legalabbis az eddigi hirek engem erre engednek kovetkeztetni - bal labas vedo kell Luchonak.
Bob: Ben Arfa amugy nekem is eszembe jutott mar, nagy ziccer lenne, valaki tuti lecsapja a nyaron. Akit meg mondtam nemet gyerek az Dahoud, de ott van meg Weigl is es Kimmich. Ok fiatal kozeppalyasokban bovelkednek..Boufalrol meg toled hallottam eloszor, de eleg jo baratsagban van a labdaval ahogy nezem..