Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.10. 19:18:36

messideco írta:Na, egy igazi nagyágyút dobtak be a lapok: Alaba!
Komoly ötlet lenne, bár Ancelotti hülye lesz, ha engedélyezi az eladását.
Ő minek? Tudtommal balhátvéd eredetileg.
messideco
Presidente del Barça

2016.03.10. 19:12:08

Na, egy igazi nagyágyút dobtak be a lapok: Alaba!
Komoly ötlet lenne, bár Ancelotti hülye lesz, ha engedélyezi az eladását.
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.10. 18:00:43

továbbra sem értem minek akartok a msn mögé csatárt. ott van munir, arda, rafinha, vagy akár iniesta. jobb megoldást úgysem fogunk találni
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
crixus
Entrenador del Barça

2016.03.10. 17:46:12

Repkednek a nevek össze-vissza, ami rendben is van, de a valóságban remélhetőleg ésszerűen igazolunk majd.

Csatárkérdésünk annyiban kérdés, hogy Munír mellé kellene egy olyan kiegészítő embert találni, aki főként a széleken tud beszállni. Messi,Neymar,Suárez kezdő tagsága megkérdőjelezhetetlen jelenleg, ahogy Munír is egyre jobb formában van, bár én rá, mint Suárez alternatívájaként tekintek, a széleken rendre gyengébbnek látom a teljesítményét a hétvégi gólja ellenére.
Az érkező játékos viszont szerintem semmiképp se legyen fiatal tehetség kategória. Egy fiatal játékosnak leginkább játékpercekre van szüksége és nem arra, hogy 2-3 meccsenként beugorjon. Így sehova sem lehet fejlődni. Ettől féltem egyébként Munír-t is, mert ennél láthatóan jóval több van benne, de ennyi játéklehetőséggel nem fog tudni kibontakozni. Elgondolkodnék egy esetleges kölcsönadáson is. Sandro-nak mindenképp mennie kell.
A felmerülő nevek közül Nolito tűnik még mindig a legjobb megoldásnak, bár én nem bánnám, ha Mahrez érkezne a Leicester City-től. Bár utóbbi talán luxus kategória lenne a padra és nem is tartom valószínűnek, hogy hosszabb távon elviselné a padozást, de az biztos, hogy Neymar vagy Messi kiesése esetén és rotációs szempontból is ő lenne a legjobb megoldás a jelenlegi piacon. Ettől függetlenül Nolito-nak is örülnék.
Mindezek mellett nem feledkeznék meg Tello-tól sem, aki a széleken nem lenne sokkal rosszabb megoldás, mint Nolito és a nyáron úgyis vissza jön.

A középpályánkra nem látom szükségét az igazolásnak, a kezdőnk adott, Iniesta,Rakitic,Busquets hármassal, akiknek a Roberto,Arda,Rafinha hármas megfelelő helyettesítést biztosít. Mascherano is felléphet olykor védekező középpályásnak.
A felmerült nevek közül Denis Suárez-nek még mindig örülnék, mert tapasztalatot szerzett az utóbbi két évben és akár Rakitic, akár Iniesta helyett is bevethető lenne.
Olyan sztár-igazolásra, mint Pogba vagy Gündogan jelenleg nincs szükség.
Halilovic-ot és Sampert egy évre még biztosan kölcsönben hagynám, mert még elképesztően fiatalok és a legjobb ha hétről hétre játszanak. Song pedig mehet amerre akar, amerre tud.

A védelemből Douglas-nak, Bartra-nak és Adriano-nak mindenképp távoznia kellene, mert Lucho nem bízik bennük és azon kevés alkalmakkor, amikor játszanak egyre gyengébb teljesítményt nyújtanak. Bartra esetében egy kölcsönön elgondolkodnék, mert ha folyamatosan játszana belőle még lehetne később alapember. A képessége meglenne hozzá.
Sokan elmondtátok már és egyet is értek azzal, hogy ha érkezik valaki a védelem közepére annak mindenképp kezdő szintű igazolásnak kell lennie. Ez lehet Laporte vagy Marquinhos. Mindkettőben van lehetőség, én bármelyikükkel elégedett lennék, de talán a brazilnak örülnék jobban. Egy ilyen igazolással pedig a Mathieu/Vermaelen kettős egyikére sem lenne tovább szükség és valószínű, hogy 5. számú középső védőnek egyikük sem maradna. Jelenleg Mathieu-t látom kicsivel jobbnak, de ha ő akar jobban lécelni az új szituáció miatt akkor maradnék a belgánál.
A bal oldalra Adriano távozásával nyílhatna út egy új igazolás előtt. Egyenlőre a nevekből is hiány van, de Mathieu szélső játékánál bárki jobb megoldás lenne szinte... :roll: Montoya-t pedig jó lenne végleg eladni, mert ő Vidal érkezésével kb Douglas helyén találná magát.

Kapus poszton csak akkor lenne kérdés, ha a Stegen/Bravo kettős közül valaki kijelentné, hogy távozni akar, reméljük ilyen nem lesz.
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.09. 17:27:26

Gareth Tello írta:
Subinho írta:Maty azért került szóba, mert állítólag Ő/ügynöke mondta, hogy elgondolkodtak a váltáson, ill. szóba került a Monaco... Vmelyik Barca meccsen mondta a riporter... lehet, hogy csak pletyka, de ha Verma és Bartra is mehet amerre lát, akkor szűk lesz hátul...
Mathieu: "Offered to Monaco? I saw that has been published, but it's false. I'm very happy at Barça."

Ez egy múlt csütörtöki nyilatkozat tőle. Ő szerintem marad, Bartra és Vermaelen távozik, és igazolunk egy középhátvédet, valószínűleg a kezdőbe. Szvsz ez lesz a forgatókönyv.
Lehet, hogy most boldog, mert úgy tűnik első számú csere, de ha jön valaki (amire jó esély van) nagy rá az esély, hogy a jelenlegi Verma pozíciójában találja magát. Legalábbis nem hiszem, hogy negyedik hátvédet igazolnánk, még ha a belga és Bartra dobbant is.
Még a pletykák is kezdő szintű védőkről szólnak és nem töltelékről. Matyi mögé nem hiszem, hogy egy Vermaelen szintnél jobb játékos kellene, akkor meg felesleges igazolgatni is.

Adriánt nem hiszem, hogy a felnőtt csapatba hoznánk. Grimaldo távozásával ott nagyon meggyengültünk. Inkább azt tudom elképzelni, hogy Adriano megy és Matyi lesz a balbekk csere, aminek nem örülnék. Ha hozunk is valakit szerintem egy szinttel azért minőségibb lesz Adriánnál.

Ezt a svájci gyereket nem ismerem, de neki sem látom értelmét, van végre egy jó centerünk. Max, ha Chamorro-t kaszáljuk (akinek eddig nem nagyon jött be a barcelonai kaland) és jönne Dani mögé.
Forca Barca!!!!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.03.09. 12:23:45

Barcelona will sign a centre back and a left back this summer. Main options are Athletic player Laporte and Villarreal player Adrian [l'esp]

Nem rémlik, hogy ez a forrás mennyire megbízható, de igazából nem lepődnék meg ezeken az igazolásokon. Még ha egyet nem is értek velük feltétlenül.

A deal on the transfer of Servette forward Jeremy Guillemenot (18) to Barcelona is expected to be announced soon. [rac1]

Gondolom B csapatba érkezne, én speciel nem tudok róla semmit.. Ifi Bl-ben lőtt 4 meccsen 4 gólt, össz-vissz ennyit. :D
Nero. írta:Adriano maradása miért fáj nektek ennyire? A csóka játszik kb. évi 10 tétnélküli meccsen, akkor meg teljesen korrekt teljesítményt nyújt. Ja tudom még mindig ott van a Grimaldo-tüske. :roll:
Nekem mondjuk mindössze annyi bajom van a maradásával, hogy az utóbbi 2 évben már a kupába se életbiztosítás, és nem is tudom mikor láttam utoljára olyan meccset tőle, amin tényleg jó lett volna. Nagyon nem szint már az öreg, nem véletlen, hogy folyamatosan a baloson gyenge Matyit tolja helyette Lucho.. És ez nem Grimaldo miatt van, még ha jó is ezt felhozni.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.03.09. 10:07:20

Nero. írta:Én egyik srácról se olvastam semmi ilyesmit. Magatokat stuffoljátok fel azzal hogy előre keresitek a helyet ezeknek a csikóknak, akiknek amúgy van 5% esélyük bekerülni a csapatba, ha meg nem sikerül nekik akkor kiabáltok mindenfélét.
Olvasni én sem olvastam, az alapján mondom csak, amit eddig láttam tőlük, főleg a B-ben. Nagy esélyt én sem látok rá, hogy felkerülnek majd (főleg így, hogy bőven van oda emberünk), csak megjegyeztem, hogy esetleg velük is lehet számolni majd.
Subinho írta:Maty azért került szóba, mert állítólag Ő/ügynöke mondta, hogy elgondolkodtak a váltáson, ill. szóba került a Monaco... Vmelyik Barca meccsen mondta a riporter... lehet, hogy csak pletyka, de ha Verma és Bartra is mehet amerre lát, akkor szűk lesz hátul...
Mathieu: "Offered to Monaco? I saw that has been published, but it's false. I'm very happy at Barça."

Ez egy múlt csütörtöki nyilatkozat tőle. Ő szerintem marad, Bartra és Vermaelen távozik, és igazolunk egy középhátvédet, valószínűleg a kezdőbe. Szvsz ez lesz a forgatókönyv.
Subinho
Director del Fútbol

2016.03.09. 08:29:24

Maty azért került szóba, mert állítólag Ő/ügynöke mondta, hogy elgondolkodtak a váltáson, ill. szóba került a Monaco... Vmelyik Barca meccsen mondta a riporter... lehet, hogy csak pletyka, de ha Verma és Bartra is mehet amerre lát, akkor szűk lesz hátul...
Marquinhos egy vagyon lenne, legutóbb asszem 40-ért nem adták, vagyis ő erősen kérdéses...
Laporte... hát tőle nem voltam annyira elájulva... Inigo Martinez? Ott van Bartra. Jobb lenne tőle??? Igazából nem tudom. Bartrát mostanában nem látjuk sokat játszani...
Igazából azt nem értem, Douglas mi a fenét keres még itt!!! Ja igen... milliókat... :) Nemtom mennyit, de 1-2 misit biztos évente. Azzal, hogy még a padra sem fér fel, 2 év alatt "bukunk" rajta vagy 3-4 misit tuti... bár mondom, nem tudom mennyit kereshet... ja és 25 éves, nem fog ő már robbantani!!!
messideco
Presidente del Barça

2016.03.09. 06:23:10

Marquinhos kell ide és kész :D Jobboson és középen is használható :) Nem?
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.03.09. 00:56:10

Erősen hápogó sajtóhírek szerint nézegetjük Alabát is. Én mondjuk Jordi Albával maradéktalanul elégedett vagyok, de az tény hogy az osztrák még nála is jobb. Megnézném nálunk, de nem hiszem hogy 50-60 milla alatt megúsznánk.
Mathieu távozása miért téma? Szerintem teljesen jó, néha még el is gondolkodtat hogy nem-e lenne jobb a Piqué-Mathieu alapkezdő. A percei is megvannak szerintem nem elégedetlen. Kell egy 4. védő is, mert bármikor jöhet egy sérüléshullám/eltiltás. Vermalen vagy Bartra? Igazából tökmindegy, valószínűleg egyikük se fog sokat játszani, akkor már maradjon Bartra hátha tud robbantani egy olyat mint Serg Robi bár kétlem.

Adriano maradása miért fáj nektek ennyire? A csóka játszik kb. évi 10 tétnélküli meccsen, akkor meg teljesen korrekt teljesítményt nyújt. Ja tudom még mindig ott van a Grimaldo-tüske. :roll:
illetve a közeljövőben kis szerencsével akár Palencia vagy Godswill is odakerülhet a nagycsapat közelébe

Én egyik srácról se olvastam semmi ilyesmit. Magatokat stuffoljátok fel azzal hogy előre keresitek a helyet ezeknek a csikóknak, akiknek amúgy van 5% esélyük bekerülni a csapatba, ha meg nem sikerül nekik akkor kiabáltok mindenfélét.

Halilovicot se hozzuk vissza amúgy.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77

2016.03.09. 00:07:45

Bellerinnek lehet en lattam csak rossz meccseit, de engem eddig nem nyugozott le. Tamadasban nagyon jo tenyleg, de vedekezni nemigen tud ahogy en neztem - mondom, lehet csak rossz meccseket fogtam ki. Coutinho is ossze-vissza forgatta, Costa masik dimenzioba kuldte kb, Neymar mellett sem elt meg. Nyilvan az atlag tamadok nem cseleznek olyan jol, mint ez a trio, de azert annal tobb ellenallasra szamitottam tole, mint amit produkalt. Aki szokta nezni surubben, az leirhatna a velemenyet rola. Ugyis szoba kerult mar parszor, bar sose nyilatkozott tul lelkesen..:D

Up to five Barcelona defenders (Bartra, Vermaelen or Mathieu, Alves, Adriano, and Douglas) could leave in the summer. [ara]

Matyit ketlem mondjuk, de a tobbieket siman el tudnam kepzelni. Bar Adriano a hirek alapjan maradni fog ugye.. :roll:
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.08. 23:38:48

Gareth Tello írta: Amúgy szerintem nincs rá igazán szükségünk, Vidal és Roberto egy ideig szvsz bőven jó a jobbhátvéd posztra (Alves távozása után), illetve a közeljövőben kis szerencsével akár Palencia vagy Godswill is odakerülhet a nagycsapat közelébe. (És ne feledkezzünk meg Bellerínről se, szerintem első adandó alkalommal, amikor szükségünk lesz egy jobbhátvédre, le fogunk csapni rá.)
A B-ből nem hiszem, hogy tudnánk fel jh-t hozni. Palencia egy megbízható játékos, oda tökéletes, de feljebb nem hiszem, hogy jutna. Legalábbis nálunk nem hiszem. Godswill mégannyira sem.

Bellerin viszont egy nagyon jó opció lehet. Ha kelleni fog valaki akkor szívesen látnám.
Bár ha Marquinhos jönne ez is meg lenne oldva. :D
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.03.08. 21:18:54

Ősszel láttam azon a meccsen, amit említenek a tweetben, ott tényleg brutálisan jól nyomta, konkrétan szerintem a Roma legjobbja volt (egy Umar Sadiq nevű sráccal egyetemben). Félelmetesen sokat robotolt, az egész jobb oldalt bejátszotta, és nagyjából mindenkit lefutott. :mrgreen: Nem meglepő, hogy felkeltette a figyelmünket ezzel a teljesítménnyel. Ennél többet nem tudok róla mondani.

Amúgy szerintem nincs rá igazán szükségünk, Vidal és Roberto egy ideig szvsz bőven jó a jobbhátvéd posztra (Alves távozása után), illetve a közeljövőben kis szerencsével akár Palencia vagy Godswill is odakerülhet a nagycsapat közelébe. (És ne feledkezzünk meg Bellerínről se, szerintem első adandó alkalommal, amikor szükségünk lesz egy jobbhátvédre, le fogunk csapni rá.)
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.08. 19:42:51

Feast4 írta:
Ennek kapcsán kérdeztem egy Róma fan ismerősöm.Azt mondta futobolond és jól ad be.Ennyit tudtam kideríteni.
Hát akkor erről ennyit tudunk összesen. :D UEFA Youth League-t aki esetleg néz, az talán többet tudna róla nyilatkozni.
Feast4
Director del Fútbol

2016.03.08. 18:15:28

TripleH írta:
messideco írta:Barcelona follow Roma youth right back Abdullahi Nura (18) since Youth League game in September. A 10M bid was not acepted by Roma. [cds]

:shock: Tíz misi kicsit sok egy tiniért... Mit tudhat a gyerek?
Futni. :D Viccet félretéve, ez alapján egész ügyesen bánik a lasztival és tud laposan indítani kapu elé, mellette még gólokat is tud lőni. De én se ismerem a gyerek képességeit.
Ennek kapcsán kérdeztem egy Róma fan ismerősöm.Azt mondta futobolond és jól ad be.Ennyit tudtam kideríteni.
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.08. 17:57:24

messideco írta:Barcelona follow Roma youth right back Abdullahi Nura (18) since Youth League game in September. A 10M bid was not acepted by Roma. [cds]

Futni. :D Viccet félretéve, ez alapján egész ügyesen bánik a lasztival és tud laposan indítani kapu elé, mellette még gólokat is tud lőni. De én se ismerem a gyerek képességeit.
palesz77

2016.03.08. 17:34:45

visca el barca írta:idén láttam egy pár gijon meccset, teljesen súlytalan. még abból a csapatból sem tud kitűnni.
Ez mondjuk igy nem egeszen igaz, de tenyleg nem akarjuk visszahozni meg, az ifi topicban irtam is rola, megint nem olvastok.. :( :D
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.08. 17:18:05

én kétlem h halilovicot visszahoznák. idén láttam egy pár gijon meccset, teljesen súlytalan. még abból a csapatból sem tud kitűnni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2016.03.08. 17:08:40

Barcelona follow Roma youth right back Abdullahi Nura (18) since Youth League game in September. A 10M bid was not acepted by Roma. [cds]

B midfielder Sergi Samper (21), who has offers from English clubs, told Barcelona he wants to stay. Renewal talks are ongoing. [sport]
Hogy az egyik kolléga is megnyugodjon. Telített lesz a kp, tekintettel Halilovic és Denis esetleges visszatérésére, plusz Rafinha is felépül.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.08. 16:40:18

palesz77 írta:
Subinho írta:Ousmane - ő miért jobb mint Bartra? Vagy ő a B-be menne?
Laporte - annyira nem ismerem, ő jó választás lenne?
Velük Bartra lenne pótolva gondolom, de ki lenne a rutinos, ha Verma és Matyi is elmenne?
Úgy érzem nyáron lesz hátvéd keringő...
Ousmane csatar, ot az MSN moge hoznank, ha jonne. A Rac1 szerint amugy Nolito mar nem opcio, es fiatal tamado erkezik majd.

Laporte meg nekem nem a kedvencem, tobbszor lattam rosszul jatszani, mint jol, de ha a vezetoseg ennyit lat benne, akkor biztos van alapja. A szakma is dicseri amugy.. Marquinhoson agyaltam meg a napokban, hogy vele az lehetne a "baj", mint Bartraval, hogy nem az a csuszos-maszos vedo, nem nagyon ver ala az ellennek. Ennek ellenere nem konnyu elnyomni, meg jol szerel, csak ez hianyossag nala. De Lucho a hirek szerint amugy is ballabas vedot keres, Puyi az ugynoke, spanyolban jatszik, nagyon adja magat Laporte.

Matyi meg nemhiszem, hogy menne, van mar 2.000 perce a szezonban, egyertelmeun Lucho embere.. Hulye lenne most tavozni - szerintem.
Dembelé-t nem láttam még csak videokon, ott elég ügyesnek tűnt és a statjai sem rosszak, ideális lenne, de egyelőre inkább a B-ben tudom elképzelni. Prea helyett tökéletes lenne, aztán, hogy mit alkot az már rajta múlik. Nem hiszem, hogy egy egyszezonos, 18 éves játékossal akarná LE megoldani a cseretámadó kérdést. Főleg, hogy ilyen fiatalon kellenek neki a játékpercek, amit itt nem nagyon kapna meg. Viszont, ha olcsón meg lehetne szerezni és sikerül kiforrnia nagyot akaszthatnánk.

A hátvédkérdésben pedig kézenfekvőnek tűnik, hogy a kezdőbe igazoljunk. Egy harmadik/negyedik számút teljesen felesleges. Arra itt van Matyi és Verma, ha Bartra megy is. Egy Piqué-??-Masch Matyi/Verma kvartett tökéletes lenne. Viszont Laporte-ban nem érzem, hogy egy stabil kezdő szintet megütne. Legalábbis az utóbbi másfél év ezt igazolja. Nála pont megfordult a tendencia. Fiatalabban nagyon jó volt, úgy tűnt idő kérdése, hogy klasszis legyen, de inkább visszafelé fejlődött. Igaz nem láttam az összes meccsét, de nem volt igazán a megbízhatóság szobra. Ugyanakkor még nagyon fiatal, lehet ez másképp a jövőben.

Lehet, hogy a brazil nem ver alá úgy a védőknek -bár nem egy nádszál-kisasszony ő sem- de remekül helyezkedik és nagyon gyors, amire szükségünk lenne. Főleg Matyinál gond ez, iszonyat statikus. A tizenhatoson belül még rendben van, bár a helyezkedéseivel vannak gondok, de amellett nem sok plusz van a játékában. Kontráknál is abból van a baj, hogy talán Masch-on kívül (bár ő se lesz már gyorsabb) mindenkire egy méteres hátrányból hármat vernek.
Nem biztos, hogy Matyinak sem érné meg elmenni. Most még találhatna egy jó középcsapatot, ahol rendszeresen játszhat, 33-34 évesen már ez nem valószínű. És ha jön egy védő minden bizonnyal előtte lesz, így megmarad ugyanúgy negyedik számúnak. Most Bartra és Vermaelen a konkurenciája, akiket szemmel láthatólag hanyagol LE.

Ami pedig méginkább megerősíti azt, hogy a kezdőbe érkezzen valaki, az igazolásokra nyújtott büdzsé. Ez ha minden igaz 60+az eladások. Számoljunk 70 millióval. A kapuban tökéletes minden, a kp-n is megvagyunk, a támadósorba egy csere kell, ami max. 20-25 millió körül van, a többit pedig hátvédre lehet költeni, ami a posztokat illetőleg az egyik legolcsóbb. Ha oda igazolunk valakit ilyen költségvetésből, az nem Matyi mögé jön.
Persze ezek csak feltételezések, de számomra ez a legkézenfekvőbb.
Forca Barca!!!!
palesz77

2016.03.08. 11:53:05

Subinho írta:Ousmane - ő miért jobb mint Bartra? Vagy ő a B-be menne?
Velük Bartra lenne pótolva gondolom, de ki lenne a rutinos, ha Verma és Matyi is elmenne?
Ousmane csatar, ot az MSN moge hoznank, ha jonne. A Rac1 szerint amugy Nolito mar nem opcio, es fiatal tamado erkezik majd.

Laporte meg nekem nem a kedvencem, tobbszor lattam rosszul jatszani, mint jol, de ha a vezetoseg ennyit lat benne, akkor biztos van alapja. A szakma is dicseri amugy.. Marquinhoson agyaltam meg a napokban, hogy vele az lehetne a "baj", mint Bartraval, hogy nem az a csuszos-maszos vedo, nem nagyon ver ala az ellennek. Ennek ellenere nem konnyu elnyomni, meg jol szerel, csak ez hianyossag nala. De Lucho a hirek szerint amugy is ballabas vedot keres, Puyi az ugynoke, spanyolban jatszik, nagyon adja magat Laporte.

Matyi meg nemhiszem, hogy menne, van mar 2.000 perce a szezonban, egyertelmeun Lucho embere.. Hulye lenne most tavozni - szerintem.
Subinho
Director del Fútbol

2016.03.08. 11:32:20

palesz77 írta:Barcelona are monitoring Rennes forward Ousmane dembele (18), but he's not a priority now. Contrary to reports, no talks with Rennes. [md]

Az ugynoke is mondta, hogy meg csak 4 honapja profi, egyelore a Rennes az o csapata..

Subinho: Szerintem Laporte lesz a befuto, legalabbis az eddigi hirek engem erre engednek kovetkeztetni - bal labas vedo kell Luchonak.

Bob: Ben Arfa amugy nekem is eszembe jutott mar, nagy ziccer lenne, valaki tuti lecsapja a nyaron. Akit meg mondtam nemet gyerek az Dahoud, de ott van meg Weigl is es Kimmich. Ok fiatal kozeppalyasokban bovelkednek..:D Boufalrol meg toled hallottam eloszor, de eleg jo baratsagban van a labdaval ahogy nezem..
Ousmane - ő miért jobb mint Bartra? Vagy ő a B-be menne?
palesz77

2016.03.08. 11:00:55

Barcelona are monitoring Rennes forward Ousmane dembele (18), but he's not a priority now. Contrary to reports, no talks with Rennes. [md]

Az ugynoke is mondta, hogy meg csak 4 honapja profi, egyelore a Rennes az o csapata..

Subinho: Szerintem Laporte lesz a befuto, legalabbis az eddigi hirek engem erre engednek kovetkeztetni - bal labas vedo kell Luchonak.

Bob: Ben Arfa amugy nekem is eszembe jutott mar, nagy ziccer lenne, valaki tuti lecsapja a nyaron. Akit meg mondtam nemet gyerek az Dahoud, de ott van meg Weigl is es Kimmich. Ok fiatal kozeppalyasokban bovelkednek..:D Boufalrol meg toled hallottam eloszor, de eleg jo baratsagban van a labdaval ahogy nezem..
Subinho
Director del Fútbol

2016.03.08. 10:55:15

Tehát:
Bartra mehet visszavásárlási opcióval, Verma mehet ha akar, Adriano marad még egy évet...
Na akkor ez mit is jelent?
Bartra az életben nem fog játszani, jobb (neki) ha elmegy...
Verma láthatóan jó képességű, de porcelán, így ha akar, jobb is ha megy,
Adriano pár éve nagyon jól tolta, de LE gyakorlatilag semmi lehetőséget nem ad neki, inkább Matyit teszi be belra, aki tök béna ott, mint Adrianot.
Mit csinálnék ha én dönthetnék (szerencsére nem én döntök :) )?
Adriano marad egy évet, OK, rendben, de játszon többet!
Verma, sztem mindenkinek jobb ha megy,
Bartra, nála meg az a helyzet, hogy neki a legjobb, ha megy...
Mondjuk én Matyit sem igazán tartóztatnám...
Mondanám, hogy vegyünk egy rutinos védőt Matyi helyett, Verma pótlása nem létkérdés, eddig sem játszott. Bartra meg...
Ha Matyi helyére jönne egy 30 körüli rutinosabb védő (pl. Rami), akkor logikus lenne egy fiatal is... de erre ott van Bartra... Ezt a részét igazából nem értem... De akkor ki jöhetne aki fiatal és jobb/jobban bízik benne LE, mint Bartra??? Inigo Martinez? Marquinhos? Vagy ki? Főleg úgy hogy 4. vagy 5. védő lenne...
palesz77

2016.03.08. 10:44:44

Barcelona are open to selling centre backs Marc Bartra (25), with buy-back option, and Thomas Vermaelen (30) if they ask to leave. [rac1]

Nem meglepo modon Matyi az a kh, akivel szamolna jovore is Lucho - a Masch-Pique duon kivul. En mindketto helyeben lelepnek. Az meg erdekes lehet mondjuk, hogy milyen kalibert igazolunk oda, egy olyat, aki a kezdobe jon, es Matyi veszi at a legutolso ember szerepet, vagy a mostani harmas moge egy beugrost hozunk csak. En az elsonek latnam csak ertelmet.

Barcelona full back Adriano (31) has decided to stay for another season, because he could only earn more if he'd move to China. [ser]

Ez meg szuper hir, ugyis batran bedobja Lucho, ha szukseg van balhatvedre..:lol: Nem is ertem minek tartjuk komolyan.

Samper (21) wants to be a first team member before he thinks about leaving. Barcelona want a renewal, first contacts have been made. Samper has several offers from English clubs but wants to stay at the club and renew. Samper's B team career will be over after this season. First team coaches have noticed his progression. [sport]

Ennek meg orulnek, csak kerdeses mennyi lehetoseget kapna.. Foleg, hogy Denis is jon vissza, es Rafinha is a valogatott szunet utan mar jatszhat. Egy kolcsonnel lehet tobbre menne, de ha mindenkepp maradni akar, akkor remelem turelmes lesz, es par evig turi a beugros szerepet. Neki csak hosszutavon van itt jovoje, szerintem az egyertelmu, de o se tunik hulyenek, gondolom tudja o is.
Válasz küldése