palesz77 írta:Mondjuk ha lattad a Chelsea ellen pl, akkor szerintem ertheto, hogy miert annyi amennyi az ara. Huszon par eves, ennek ellenere tanarian jatszott. Gyors, tobb poszton bevetheto, okos, technikas, nem veletlen, hogy a PSG sem bagoert vette anno.. De tavaly ellenunk is eszmeletlen meccset rakott le, sok van abban a sracban nagyon, nem azert 50 millio, mert mi hivjuk, hanem mert egy huszoneves tehetseget manapsag ennyire araznak be.. Sajnos. Egyedul a stilusaval lehet baj, nem az az alaveros tipus - ha kell odateszi magat azert -, Lucho meg lehet ilyet szeretne inkabb a csapatba.
Tavaly tényleg kaptunk tőle, 20 évesen. Az meg, hogy 18 évesen 15 milliót adnak érte is mutat valamit, még ha a PSG is az. Nyilván nem ez az iránymutató, de egy újabb adalék.
Laporte-ot szívesen láttam volna, de az idei és tavalyi teljesítménye tényleg max. egy Bilbao szintet üt meg, legalábbis amennyit én láttam, az áttörés nem történt meg, bár ki tudja nálunk lehet, hogy ki tudna teljesedni, de ős is elég borsos lenne.
recrea írta:
Az árakban meg a játékosok eladásában egyetértek, erről mondjuk pont mi meg a többi klub tehet. A mi eladásainkon már bosszúskodni sem tudok, inkább csak röhögök.
Vélhetően Te több PSG meccset nézel nálam, tehát elfogadom a srácról a véleményed.
Ellenben, én néztem a közelmúltban a négy meccsünket a PSG ellen, néztem a Real és a Chelsea elleni meccseiket idén, de valahogy nem tűnt fel, h olyan hatalmas minőséget képvisel a két brazil, a francia bajnokságban biztos ügyesek, de BL-ben nem tűnnek átjátszhatatlan párosnak. Costa szerdán lubickolt köztük, nálunk momentuma nem lett volna a Pique-Masch kettős között. Nyilván ez összetett, ez nemcsak a két belső védőtől függ, hanem az egész csapattól.
Szerintem Silva megkopott az utóbbi 1-2 évben, Dávid Luizt meg a kényszer miatt tartják top védőnek, Suarez tavaly be is árazta a nagy arcát. Egyáltalán nem tartom lehetetlennek, h valaki (akit 50 millióra áraznak) huzamosabban kiszorítsa akármelyiket.
-es
Marquinhos neve csak azért említhető egy mondatban az 50 millióval, mert szerepel benne az Fc Barcelona, nem pedig azért, mert ez a reális ára. Persze mindenki annyiba kerül, amennyiért megveszik, de h mi nem fogjuk ennyiért, az ziher.
Ha tudok mindenképp nézek PSG meccset, a Barca után a kedvenc csapatom, de nem emiatt kardoskodom Marquinhos mellett, azon játékosok közül, akikkel minket összeboronáltak. Igaz Verratti sem mellékes, de ez zárójel.
Azt nem tudom miből szűröd le, hogy Piqué és Masch mellett nem lett volna DC-nek momentuma. Főleg, ha nem Masch, hanem Matyi lett volna ott, aki szintén nagyon statikus. Ezért is lenne lenne jó puzzle darab, mert gyors, rendre visszaér, talán Masch az egyetlen, akit nem aláznak meg egy-egy kontra során. Viszont ő is kopik már kicsit. Emellett technikás, meg is játssza a labdákat, ami gyors támadásvezetéshez nagyon jól jön. És lehet, hogy nem egy 190-es égimeszelő, de a fejjátéka sem rossz, legalábbis Masch-nál klasszisokkal jobb.
És 21 éves ne felejtsük, de ehhez képest azért rendelkezik rutinnal. (a felnőtt válogatottban is 17 vagy 18 éves koraa óta ott van) Ez annyiból fontos, hogy még nagyon fiatal, a legjobb évei még csak most fognak kezdődni. Nyilván van benne kockázat, ahogy mindenkiben, legyen az Neymar Suarez vagy anno Fabregas, Alexis (pár drágább igazolásunk), de szerintem, ha hozunk valakit a kezdőbe/"félig" a kezdőbe ő lenne a legjobb megoldás.