Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én Messire gondoltam.palesz77 írta:Ezt amugy en se ertem, foleg hogy majdnem 2-szer annyian adnak el ot, mint Vermat..Nekem se a kedvencem, nem is titkolom, de azert cserenek tokeletes, az utobbi idoben meg meg a kezdo szintet is meguti, bar nagy rangadonk nem volt mostanaban. Nala jobb perememberunk jelenleg hatra nem nagyon lehetne szerintem, Lucho is bizik benne lathatoan, szoval en is szivesen olvasnek indoklast.
Bob, gondoltam Piquet nem irom be, de ha el akarod adni, csinalok uj szavazast..
Szerintem ez csak a szokásos nem szeretjük mert öreg és nem a mi kutyánk kölyöke dolog.De ha nem akkor cáfoljon meg bárki.palesz77 írta:Ezt amugy en se ertem, foleg hogy majdnem 2-szer annyian adnak el ot, mint Vermat..Nekem se a kedvencem, nem is titkolom, de azert cserenek tokeletes, az utobbi idoben meg meg a kezdo szintet is meguti, bar nagy rangadonk nem volt mostanaban. Nala jobb perememberunk jelenleg hatra nem nagyon lehetne szerintem, Lucho is bizik benne lathatoan, szoval en is szivesen olvasnek indoklast.
Bob, gondoltam Piquet nem irom be, de ha el akarod adni, csinalok uj szavazast..
Ilyet nem tudniTromort77 írta:Akik Mathieu-re szavaztak azok kifejtenék, hogy mégis miért?
Tartaléknak megbízható, több poszton is bevethető, 16oson belül kifejezetten jó és nem mellesleg kora ellenére is kellően gyors. Jövőre tökéletes lesz 4. számú védőnek. Még az sem mondható, hogy túl sokat keresne és pénzt szabadítanánk fel vele. Totál nem értem. Azok akik nincsenek vele megelégedve azok nem emlékeznek anno milyen embereink voltak a védelemben. El vagyunk mi nagyon kényeztetve.
Jó, de ilyen alapon nincs játékos, akit megérné megvenni manapság..recrea írta:csak azt mondtam, h nem reális érte ennyi pénz, ha pl azt vesszük, h Neymar 57 millió volt, ami ugye a hivatalos verzió, mégha nyilvánvalóan elcsaltuk a többit.
Hát igen, egy hasonló adottságokkal megáldott ember kéne nekünk is, de én nem tudnék ilyet modnani jelenleg.Bob_Marley írta:A legideálisabb az lenne igen, ha gyors és fizikális, na ilyen meg kb Varane.Van még rajta kívül is nyilván, de az tény hogy Pique nem gyors sajnos.
Teljesen igaz.Pique olyan lassú hogy rémisztő.Semmiképp nem szabad egy hasonló monstrumot mellé tenni.Csak a nagy gyors belső védő meg ritka.visca el barca írta:sztem meg pont hogy egy gyors ember. piqué olyan lassu mint a csiga...Bob_Marley írta:Pique mellé inkább egy fizikálisabb védő illik szerintem
A legideálisabb az lenne igen, ha gyors és fizikális, na ilyen meg kb Varane.visca el barca írta:sztem meg pont hogy egy gyors ember. piqué olyan lassu mint a csiga...Bob_Marley írta:Pique mellé inkább egy fizikálisabb védő illik szerintem
sztem meg pont hogy egy gyors ember. piqué olyan lassu mint a csiga...Bob_Marley írta:Pique mellé inkább egy fizikálisabb védő illik szerintem
Wáó. Most Pique-t becsülöd ennyire le, vagy Luiz-t becsülöd ennyire túl?Chino írta:
Ott kb. Piqué is csere lenne. Thiago Silva a világ egyik legjobb védője, csapatkapitány, mellette David Luiz, aki szintén elit kh., nagyon jó korban vannak, rutinosak a brazil válogatottban is egymás mellett játszanak, kiválóan össze vannak szokva. Nem hiszem hogy sok védő van a világon, aki ott kezdő lehetne a kárukra.
Tavaly tényleg kaptunk tőle, 20 évesen. Az meg, hogy 18 évesen 15 milliót adnak érte is mutat valamit, még ha a PSG is az. Nyilván nem ez az iránymutató, de egy újabb adalék.palesz77 írta:Mondjuk ha lattad a Chelsea ellen pl, akkor szerintem ertheto, hogy miert annyi amennyi az ara. Huszon par eves, ennek ellenere tanarian jatszott. Gyors, tobb poszton bevetheto, okos, technikas, nem veletlen, hogy a PSG sem bagoert vette anno.. De tavaly ellenunk is eszmeletlen meccset rakott le, sok van abban a sracban nagyon, nem azert 50 millio, mert mi hivjuk, hanem mert egy huszoneves tehetseget manapsag ennyire araznak be.. Sajnos. Egyedul a stilusaval lehet baj, nem az az alaveros tipus - ha kell odateszi magat azert -, Lucho meg lehet ilyet szeretne inkabb a csapatba.
Ha tudok mindenképp nézek PSG meccset, a Barca után a kedvenc csapatom, de nem emiatt kardoskodom Marquinhos mellett, azon játékosok közül, akikkel minket összeboronáltak. Igaz Verratti sem mellékes, de ez zárójel.recrea írta:
Az árakban meg a játékosok eladásában egyetértek, erről mondjuk pont mi meg a többi klub tehet. A mi eladásainkon már bosszúskodni sem tudok, inkább csak röhögök.
Vélhetően Te több PSG meccset nézel nálam, tehát elfogadom a srácról a véleményed.
Ellenben, én néztem a közelmúltban a négy meccsünket a PSG ellen, néztem a Real és a Chelsea elleni meccseiket idén, de valahogy nem tűnt fel, h olyan hatalmas minőséget képvisel a két brazil, a francia bajnokságban biztos ügyesek, de BL-ben nem tűnnek átjátszhatatlan párosnak. Costa szerdán lubickolt köztük, nálunk momentuma nem lett volna a Pique-Masch kettős között. Nyilván ez összetett, ez nemcsak a két belső védőtől függ, hanem az egész csapattól.
Szerintem Silva megkopott az utóbbi 1-2 évben, Dávid Luizt meg a kényszer miatt tartják top védőnek, Suarez tavaly be is árazta a nagy arcát. Egyáltalán nem tartom lehetetlennek, h valaki (akit 50 millióra áraznak) huzamosabban kiszorítsa akármelyiket.
-es
Marquinhos neve csak azért említhető egy mondatban az 50 millióval, mert szerepel benne az Fc Barcelona, nem pedig azért, mert ez a reális ára. Persze mindenki annyiba kerül, amennyiért megveszik, de h mi nem fogjuk ennyiért, az ziher.
Az árakban meg a játékosok eladásában egyetértek, erről mondjuk pont mi meg a többi klub tehet. A mi eladásainkon már bosszúskodni sem tudok, inkább csak röhögök.Chino írta:Ott kb. Piqué is csere lenne. Thiago Silva a világ egyik legjobb védője, csapatkapitány, mellette David Luiz, aki szintén elit kh., nagyon jó korban vannak, rutinosak a brazil válogatottban is egymás mellett játszanak, kiválóan össze vannak szokva. Nem hiszem hogy sok védő van a világon, aki ott kezdő lehetne a kárukra.recrea írta:Tehát 50 millió reális ár egy olyan brazil védőért, aki a PSG csapatában sem stabil kezdő és meccsek óta jobbhátvédet játszik (ami nekünk most épp nem kell)?
Ennél kb az reálisabb, h Bartra a kezdőbe játssza magát.
Kicsit komplexebben kell nézni, minthogy csere vagy sem. A tudása és teljesítménye viszont nagyon magas szinten van és még rengeteget fejlődhet. Amellett ilyen szintű védőt nem nagyon lehet venni olcsóbban. Legalábbis a piacon nem hiszem, hogy van. Talán Hummels (akivel szóba hoztak minket) Az ár pedig manapság ekkora. Olyan szinten elszálltak , hogy már közepesnél alig jobb csatárokat, középpályásokat pl. 50 alatt alig kapsz. 2-3 éve még Messiért is irreális lett volna 150 millió euro, manapság ennyiért kb. 5 csapat azonnal vinné.
Csak mi vagyunk olyan idióták, hogy fillérekért adogatjuk el a játékosokat.
Alexist például jelenleg 60 milliónál olcsóbban senki sem tudná szerintem megszerezni. (ez csak példa a mi transzferjainkból)
Nem tartom valószínűnek azt se, hogy Laporte kezdő kh. lenne a PSG-ben.
Harmadik vagy negyedik számút pedig felesleges venni. Bartra minden bizonnyal megy, Vermaelennél jobbat nem is nagyon találnánk Matyi mögé.
Ott kb. Piqué is csere lenne. Thiago Silva a világ egyik legjobb védője, csapatkapitány, mellette David Luiz, aki szintén elit kh., nagyon jó korban vannak, rutinosak a brazil válogatottban is egymás mellett játszanak, kiválóan össze vannak szokva. Nem hiszem hogy sok védő van a világon, aki ott kezdő lehetne a kárukra.recrea írta:Tehát 50 millió reális ár egy olyan brazil védőért, aki a PSG csapatában sem stabil kezdő és meccsek óta jobbhátvédet játszik (ami nekünk most épp nem kell)?
Ennél kb az reálisabb, h Bartra a kezdőbe játssza magát.