Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.04.26. 22:48:45

Rém gyenge volt ez a City. Pedig Ronaldo nélkül, második félidőre már Benzema se jött ki, egy támadni akaró csapat megzavarhatta volna ezt a madridot. Ehelyett nem mertek támadni és a Madrid ki is használhatta volna. Jobbak voltak a második félidőben. City meg hazai pályán egyetlen egy végigvezetett támadásra sem volt képes...

Madridban így sima lesz, főleg ha ott lesz CR meg Benzema is. A 2 tizi szitunál ha a cr van ott egyiket tuti befújták volna.

Megint csak kár, hogy nem tudjuk meg mi lett volna, ha egy normális csapatot kaptak volna...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BarcafanTomee 2016.04.26. 22:51:50-kor.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.04.26. 22:40:01

A világ vicce, hogy ez a két csapat elődöntőt játszik :lol: . Ami még durvább, hogy ezek közül valamelyik befog jutni a döntőbe és ott egy meccsen bármi megtörténhet...
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
bakonyibetyar
Barça B

2016.04.26. 22:36:12

remélem nézi az egész csapat és zokognak, hogy két ilyen szarrakás csapat elődöntőben van, ők meg nem. a mennyei bajnokság szintjén van ez a meccs...
Alfa
Entrenador del Barça

2016.04.26. 22:08:26

Feast4 írta:Ki ez a kommentátor?
Crazy Jenő :D
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.26. 21:52:31

Ki ez a kommentátor?
Kép
etooka9
Capitá del Barça

2016.04.26. 21:46:09

Realnál ez a ramos-pepe páros elég gyengusz. A spanyol minden 2. labdája ellenfélhez megy, pepe meg úgy lép ki a védőfalból, mint egy megye 2-es ifista.

Azt hittem majd sterling jön be silva helyett és hoz egy kis iramot, de nem. Remélem azért a második félidőben előnyhöz jutnak az angolok. Viszont az edző megemlíthetné a játékosoknak, hogy lövésből lesz a gól. :lol:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.26. 21:45:13

visca el barca írta:lehet inkább beteszek vhs-ről egy getafe-eibart a 2. félidő helyett :lol:
Micsoda kincseid vannak. :D

Én le is fekszem, de nem a meccs miatt hanem mert a Celtics élet-halál csatát vív hajnalban és kell a kraft. :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.26. 21:39:56

lehet inkább beteszek vhs-ről egy getafe-eibart a 2. félidő helyett :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.04.26. 21:38:27

Eddig egyik csapat gyengébb mint a másik. Ki lehetne magyarázni azzal, hogy a tét rányomja a bélyeget a meccsre, de két normális passz nincs egymás után. De olyan érzésem van, hogy bármelyik pillanatba villanhat a madrid és akkor vége. City vezetésnél még lehetne remény, de támadásban rém gyengék. Madridnál még látok veszélyt 1-1 kontrában.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.26. 21:33:52

RM ahogy várni lehetett óvatosabb és törekszik egy jól kivitelezett kontrára ahogy logikusan idegenben szoktak is a csapatok. Man City próbálkozna de nem tudnak se mögéjük menni se emberfórt kialakítani. Plusz sok a technikai hiba is, ami viszont zavaró, mert a meccs irama lüktető lehetne, de érthetetlen rossz passzok becsúsznak mindkét oldalon.
Kép
Kép
Kép
Cseri
Entrenador del Barça

2016.04.26. 21:30:17

Semleges nézőknek biztos nem ettől a meccstől jön meg a kedvük a focihoz.Annak külön örülök,hogy a Kun nem jött a Barcába. Az látszik,hogy pusztán azé' mert van pénz sz@rásig nem lesz egy csapatból nagy csapat.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.26. 20:45:22

Nero. írta:Ez a LV gyerek elég jól muzsikál mostanában. Ronaldo hiába hányja a gólokat összjátékban és védekezésben sehol sincs már. Inkább kell nekik egy csapatember mint az hogy CR elönzözzön mindent. Bale átveszi a vezér szerepét simán.
Részben egyet is értek, de Ronaldo olyan játékos hogy bakker bepattan róla ha sóhajt egyet....És kupapárharcban ez sokat jelent. Főleg idegenben mikor ennyire megy neki, mert nagyon rugdossa a gólokat, az bizony hátrány. Nem konkrétan a játékstílusa hanem a gólérzékenysége.

És hiába lehet azt mondani hogy City papíron gyengébb, de egy elődöntőben nem szoktak kockáztatni és a RM sem fog. És simán 0:0 közeli meccs lehet ez, szerintem 1-1 de pont az ilyenekre egy Ronaldo sokat jelenthet.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.04.26. 20:34:19

Ez a LV gyerek elég jól muzsikál mostanában. Ronaldo hiába hányja a gólokat összjátékban és védekezésben sehol sincs már. Inkább kell nekik egy csapatember mint az hogy CR elönzözzön mindent. Bale átveszi a vezér szerepét simán.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.26. 20:22:37

Ronaldo elég sok fontos gólt eltett mostanában, de láttuk hogy Bale is előre tud lépni ha nincsen.

Szerintem a City védelme nem elég stabil ahhoz, hogy egy oda-visszavágós párharcban ahol tényleg nüanszokon is múlhat a dolog továbbmenjen. Ne felejtsük Párizsban is kellett egy kifogott tizenegyes meg kaptak is két gólt, itt ilyen hibák nem férnek bele mert a RM rutinos csapat a sorozat ezen szakaszában. Szerintem ez egy 1-1 gyanús meccs lesz, s végül spanyol továbbjutást várok. Mondjuk én alapból spanyol döntőt is várok. :D
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.26. 19:54:40

Ha az eszemre hallgatok, akkor sima Real tovább jutást mondok, akár kettős győzelemmel, vagy ma x, jövőhéten Real győzelem.

De vmiért meglepetést érzek, szóval mai tippem 3-1 a Citynek. :mrgreen:
Sajnálom, hogy Yaya nem játszik. Nem volt nagy formában mostanság, de a szívem mélyén bíztam benne, hogy vmi nagyot alkot.
CR nincs a kezdőben, bár nemvagyok róla meggyőződve, hogy ez akkora hátrány nekik.
Szerintem meg komoly hátrány. Nagy szerepe van benne, hogy még versenyben vannak itt is, meg a bajnokságban is.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.04.26. 19:44:32

CR nincs a kezdőben, bár nemvagyok róla meggyőződve, hogy ez akkora hátrány nekik.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
TripleH
Entrenador del Barça

2016.04.26. 19:23:08

A Leicestertől is kaptak egy 3ast az Etihadban, szerintem úgy kifognak esni mint annak a rendje. Én nem hiszek a tündérmesékben, hogy na majd a City kiüti őket. Egyedül akkor látok esélyt számukra egy mai győzelemre, ha Ramos elkattan és kipontozza magát idő előtt. Persze tavaly sikerült a Juvénak, de ott azért mások voltak a körülmények. Idén azért Casemiro betölti a VKP lyukat ami tavaly hiányos volt.
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.26. 18:49:31

visca el barca írta:
Nero. írta:Kíváncsi vagyok mit alkot ma a City. Én nagyon remélem hogy tovább mennek, de sajnos a realitás az hogy semmivel se jobbak mint a Real. Remélem azért egy Xet összehoznak hogy még legyenek izgalmak.
a támadósoruk jó, a védelem viszont nagyon gyenge. ronaldo 5x körbefogja futni clichyt/zabaletat, otamendiről meg ne is beszéljünk, 3 méterre nem tud passzolni...

sztem legjobb esetben is egy döntetlen lesz...
Szerintem egy több gólos X.Vagy egy több gólos Real győzelem kesz a vege.
Kép
gg86
Jugador d'estrella

2016.04.26. 18:32:47

Továbbra sem tudom miért nem lehet kedd-kedd, szerda-szerda időpontokra rakni az egyes párharcokat. Így két csapatnak 7 a másik kettőnek meg 5 napja van a visszavágó között. Nem értem a logikát, bár gondolom, valami tv, reklám, jogdíj, pénz, stb. van a dologban...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.26. 18:30:18

Tanultak a Wolfsburg elleni párharcból, jobban figyelnek majd szerintem.
City azért bőven erősebb mint a németek, viszont nem fognak kifogni valószínűleg tökéletes napot, így gólt kapnak, ez garantált. Kérdés,hogy Agüeroék elől mutatnak e valamit, azért támadókban nem áll rosszul a MC, a Real védelme meg zavarba hozható.

Amit merek álmodni, az egy 2-1es hazai.Többet nem.
X az reális lehet, kivéve a 0-0,abban nem hiszek :mrgreen:
De ha a real nyer 1-2 góllal,az sem lenne meglepő számomra.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.26. 18:22:22

Nero. írta:Kíváncsi vagyok mit alkot ma a City. Én nagyon remélem hogy tovább mennek, de sajnos a realitás az hogy semmivel se jobbak mint a Real. Remélem azért egy Xet összehoznak hogy még legyenek izgalmak.
a támadósoruk jó, a védelem viszont nagyon gyenge. ronaldo 5x körbefogja futni clichyt/zabaletat, otamendiről meg ne is beszéljünk, 3 méterre nem tud passzolni...

sztem legjobb esetben is egy döntetlen lesz...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.04.26. 18:05:10

Kíváncsi vagyok mit alkot ma a City. Én nagyon remélem hogy tovább mennek, de sajnos a realitás az hogy semmivel se jobbak mint a Real. Remélem azért egy Xet összehoznak hogy még legyenek izgalmak.
Chino
Llegenda del Barça

2016.04.24. 19:04:18

Ezek nagyon nehéz dolgok. Egy lesnél például befújják tévesen, visszanézésből pedig kiderül, hogy mégsem volt az pedig 1vs1-ben vihette volna a támadó akkor mi van? Minden ilyen menjen tovább? Akkor meg labdaelrúgásért sárga lap és ezt is kihasználhatják a játékosok. Lenne egy csomó "nem hallottam a sípot" stb. dolog.

A tizenegyes meg megint más dolog. A szabálytalanság megítélése szubjektív dolog. Tegnap a második büntetőnél meg is lehetett volna adni, de tovább is lehetett volna engedni. Az NFL-ben például szabálytalanságot vissza se lehet nézetni. Csak, hogy lent volt-e a térde az elkapás pillanatában, a lába a pályán belül volt-e stb. A teniszben szintén. Olyan dolgokat, amik teljesen objektívek. A harmadik tizenegyes tényleg vicc volt, de ha szigorúan a szabálykönyvet nézed meg volt a kontakt, büntetőt ér. Azért mert száz +1 van egy ilyen meccsen nem változtat semmin. Tegyük fel tegnap visszanézetik. A bíró mit csináljon! Szigorúan szabály szerint ez büntető, ugyanakkor mindenki számára egyértelmű, hogy túlnyomórészt az ilyeneket nem fújják be. Akkor ez most jogos-e vagy nem? Ha tartja az ítéletet akkor minket tol, rossz bíró stb., ha nem akkor nem követi a szabályokat. Azért mert van egyszer-egyszer egy tényleg kontakt nélküli büntető nem hiszem, hogy indokolt lenne ezt a "varázsát" elvenni a focinak. (itt nem a műesésekre gondolok) Arról nem is beszélve, hogy videobírónál megcáfolhatatlan bizonyítéknak kell lenni az ítélet megváltoztatásához. Ez méginkább szűkíti a kört.

Szerintem pályán sok egyértelmű eset nincs, hogy ezért szabályt kelljen változtatni, plusz rengeteg pénzt beleölni. Van persze pár eset, amikor sokat számít, de annyi szerintem nincs, hogy ezzel felborítsuk a foci szabályait. Az NFL-ben, NBA-ben amúgy sincs futóóra, a teniszben nem is számít a játékidő, a focinak nem kéne még ezt a "jellegzetességét" is elvenni.
Igen benne van a játékvezetői hiba, ezt el kell fogadni. Ha ellenünk, ha felénk billen a mérleg nyelve.
Forca Barca!!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.24. 17:59:38

zola8787 írta:
Az eset után 5 másodperccel már mutatják is a tv-ben, hogy les volt-e vagy sem. A videóbíró igen is kellene a fociban is.
Így van simán megoldható.
Mondjuk mire egy Oblak elvégzett ellenünk egy kirúgást az odavágón, addig 2-3 family guy epizódot le lehetett volna darálni. SZóval igen is lenne erre idő, áll a játék rengeteget, beleférne a necceseket megnézni.
Itt most nem a bedobásokra, szabálytalanságokra gondolok. De tiziknél lehetne videózni, úgyis áll a játék másfél perceket olyankor.
visca el barca írta:nekem a lesek amugy is a gyengéim, én húznék a kaputól 25-30 métere egy szaggatottat és az mögött nincs les. teljesen megöli a focit ez az idióta 3 centivel belógott történet...
ez sem elvetendő,de túl drasztikus, nem vezetnek be ilyet egyik napról a másikra.
Valami lestechnológia kellene, mai világban ezt már rég meg kellett volna oldani...cipőkbe chip orrba,sarokba, mittomén, érzékelgeti...ez meredek de valamit kéne lépni. (Én azzal sem értek egyet leseknél,hogy ha a test előrébb van...hát bakker, támadó előrefelé fut, persze hogy előrébb van, a védő általában kifelé mozog...lábakat kellene csak nézni.)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.24. 17:42:20

nekem a lesek amugy is a gyengéim, én húznék a kaputól 25-30 métere egy szaggatottat és az mögött nincs les. teljesen megöli a focit ez az idióta 3 centivel belógott történet...
Kép
Válasz küldése