Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Crazy JenőFeast4 írta:Ki ez a kommentátor?
Micsoda kincseid vannak.visca el barca írta:lehet inkább beteszek vhs-ről egy getafe-eibart a 2. félidő helyett
Részben egyet is értek, de Ronaldo olyan játékos hogy bakker bepattan róla ha sóhajt egyet....És kupapárharcban ez sokat jelent. Főleg idegenben mikor ennyire megy neki, mert nagyon rugdossa a gólokat, az bizony hátrány. Nem konkrétan a játékstílusa hanem a gólérzékenysége.Nero. írta:Ez a LV gyerek elég jól muzsikál mostanában. Ronaldo hiába hányja a gólokat összjátékban és védekezésben sehol sincs már. Inkább kell nekik egy csapatember mint az hogy CR elönzözzön mindent. Bale átveszi a vezér szerepét simán.
Szerintem meg komoly hátrány. Nagy szerepe van benne, hogy még versenyben vannak itt is, meg a bajnokságban is.CR nincs a kezdőben, bár nemvagyok róla meggyőződve, hogy ez akkora hátrány nekik.
Szerintem egy több gólos X.Vagy egy több gólos Real győzelem kesz a vege.visca el barca írta:a támadósoruk jó, a védelem viszont nagyon gyenge. ronaldo 5x körbefogja futni clichyt/zabaletat, otamendiről meg ne is beszéljünk, 3 méterre nem tud passzolni...Nero. írta:Kíváncsi vagyok mit alkot ma a City. Én nagyon remélem hogy tovább mennek, de sajnos a realitás az hogy semmivel se jobbak mint a Real. Remélem azért egy Xet összehoznak hogy még legyenek izgalmak.
sztem legjobb esetben is egy döntetlen lesz...
a támadósoruk jó, a védelem viszont nagyon gyenge. ronaldo 5x körbefogja futni clichyt/zabaletat, otamendiről meg ne is beszéljünk, 3 méterre nem tud passzolni...Nero. írta:Kíváncsi vagyok mit alkot ma a City. Én nagyon remélem hogy tovább mennek, de sajnos a realitás az hogy semmivel se jobbak mint a Real. Remélem azért egy Xet összehoznak hogy még legyenek izgalmak.
Így van simán megoldható.zola8787 írta:
Az eset után 5 másodperccel már mutatják is a tv-ben, hogy les volt-e vagy sem. A videóbíró igen is kellene a fociban is.
ez sem elvetendő,de túl drasztikus, nem vezetnek be ilyet egyik napról a másikra.visca el barca írta:nekem a lesek amugy is a gyengéim, én húznék a kaputól 25-30 métere egy szaggatottat és az mögött nincs les. teljesen megöli a focit ez az idióta 3 centivel belógott történet...