Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem pedig pont fordítva van. Az Atletico játéka sokkal kevésbé fekszik a Realnak. A BL döntő óta ha jól emlékszem meccset sem nagyon (hirtelen csak egy jut eszembe)tudtak nyerni ellenük és általában a párharcuk Tico győzelemmel zárult. A Bayernt pedig legutóbb elég simán kiütötték. Az tény, hogy a Bayernek jobb a kerete viszont a Zidane féle Realnak fekszik a Bayern offenzív focija. Ellenünk is 80 percig védekeztek aztán az utolsó 10percet úgy megnyomták, hogy simán kaphattunk volna 2-3 gólt. Úgyhogy egy Atletico továbbjutás szerintem ilyen szempontból jobb lenne.visca el barca írta:egyértelműen a bayernnek szorítok, ők sokkal nagyobb sansszal indulnak majd a real ellen mint az atleti...
Mindkét csapatnak nagy érvágás lenne, de főleg a Realnak, Ronaldoval sokkal nagyobb az esélyük a gólokra. Nélküle is esélyesebbnek érezném a Realt, de közel sem annyira.visca el barca írta:Cristiano Ronaldo combsérülés miatt nem játszhatott kedden a Manchester City–Real Madrid találkozón, amelyen gól nélküli döntetlen született. Több spanyol lap egybehangzóan az írja, a háromszoros aranylabdás támadót megvizsgálták, s könnyen lehet, hogy izomszakadás miatt a BL-elődöntő május 4-i visszavágóját is kénytelen lesz az oldalvonal mellől nézni.
Szintén lemaradhat a madridi mérkőzésről David Silva, a Manchester City spanyol középpályása, akit a keddi meccs első félidejében le kellett cserélni.
Az lenne a vicc, ha valahogy tovább vergődnének, és döntőt is valahogy behúznák. Komolyan, rosszabbak mint a görögök, vagy Chelsea 2012-ben. Utóbbiaknál legalább szervezettség volt, meg tudtak védekezni, kontrázni, de ezek...Az a baj, hogy hiába reménykedek benne, hogy a city továbbmehet, tudom, hogy közel semmi az esélye. Annyira n mlátok bennük semekkora ellenfelet sem, hogy az már nekem kínos...
Csak a második félidőt láttam, abban a Realnak volt egy felsőléce meg még két nagy helyzete. A Citynek meg semmi egy szép szögletkombinációból lehetett volna valami, csak a kapus lefülelte a labdát.MQuCsabi írta:Valaki ír a tegnapi meccsről egy "elemzést" ?Sajnos fociztam, amit ne mkellett volna, inkáűbb maradni otthon, így ne mláttam a mecset. Ki, hogy tolta?
Tényleg nincs benne a játékukban a gól, de vagy tyúk is talál szemet.kanty írta:Nagyon kevés volt ez a City, még úgy is, hogy a Real alig játszott valamit. Visszavágó szerintem sima lesz.
Egyszerűen nem látom, hogy tudna továbbmenni a City. Ja, persze kéne két gólt lőni, csak az nincs bennük.
Az a vicc, hogy igy is nekik voltak lehetőségeik a meccs megnyeréséhez. Okosan nem hagyták a Cityt kibontakozni.A Real végig arra játszott hogy majd otthon egy meccsen dőljön el a továbbjutás
Igaz, de a másik oldalon meg az a Ronaldo nem volt, aki a Real góljainak 3/4-ben közreműködik.Azért Silva elvesztése hatalmas érvágás volt. Silva olyan a Citynek mint a Real-nak Modric.
Sajnos igen. Tipikusan az a párharc, ahol azt sajnálja az ember, hogy nincs olyan opció, hogy mindkettő kiesik.A világ vicce, hogy ez a két csapat elődöntőt játszik. Ami még durvább, hogy ezek közül valamelyik befog jutni a döntőbe és ott egy meccsen bármi megtörténhet...