ferninho írta:Azért nevetségesek ne legyetek már.
Már ott tartunk, hogy a BL cím semmit nem ér, csak egy másodlagos Kupa, amit el lehet nyerni és jól mutat a bajnoki cím mellett... Sőt már be lett hozva az abszolút bajnok fogalma is, hogy az számít, a szimpla BL nem....
A BL a legrangosabb kupa, ez egyértelmű, azon lehet vitázni, hogy a bajnoki címhez vagy a BLhez kell-e lerakni nagyobb teljesítményt, hogy megnyerje egy csapat, de attól még a BL az BL, ti se attól lettetek hirtelen top1 klub, mert elkezdtétek behúzni a bajnokságokat (persze közrejátszott), hanem mert közben lepotyogtak a BL címek.
Igen, nagy teljesítmény megnyerni a BLt és a bajnokságot egyszerre, de nem hiszem, hogy emiatt akárki BL győzelmêt is kisebbíteni kellene, főleg, hogy a Real esetében arról se volt szó, hogy leadták volna a bajnokságot és C csapattal futkorásztak volna, hanem a legvêgig odatettêk magukat.
Értem én, amit mondasz. De ha tényleg annyira erős a Real Madrid, és annyira mindenki más felett áll, mint amennyire ezt sok szurkolótársad bizonygatja, akkor csak illett volna az elmúlt 50 évben egy Bajnokság + BL kombót felmutatnotok, nem? Mert ez egy Internek, Bayernnek, MU-nak, Portonak, Ajaxnak, Ac Milannak, és a Barcelonának sikerült. Attól persze a BL győzelem még BL győzelem, de nekem vhogy nem logikus, hogy Európa legjobb csapatát megverik a hazai bajnokságában.
Én inkább tőletek tapasztalom a Bajnokság ledegradálását. Nem fogjátok magatoknak bevallani, de ez azért van, mert ti sem nagyon hisztek benne, hogy mostanában megtudnátok nyerni egy olyan sorozatot, ahol egyenlő esélyekkel indultok, és kétszer játszotok a Bárcával.

Míg a BL-ben bízhattok benne, hogy vki elvégzi helyettetek a piszkos munkát.
Azt elismerem, hogy a tavaszi szezonban ti voltatok a jobb csapat, ezt a Klasszikus és a gyűjtött pontok is megmutatták. De én akkor fogom igazán elismerni a Zidane féle Realt, ha jövőre végre a Bajnokságban is legyőztök minket, az egész szezon eredményeinek alapján.
A BL a legrangosabb Kupa, de ha már Barca vs Real topicról van szó, a Bajnokság az, ahol közvetlen ellenfelek vagyunk, minden évben biztos megküzdünk egymással, tehát szerintem itt dől el, ki a jobb. A BL-ben sajnos ritkán kerül össze a két csapat, jómagam csak két párharcot éltem meg 2002-ben és 2011-ben.