Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
daffy írta:Alaba eredetileg középpályás,aki nyilatkozatai szerint is ott szeret a legjobban játszani.csababarca írta:Alaba balhátvéd, akit néha kényszerből játszottak középen. Az ilyeneket sosem támogattam.
Alaba eredetileg középpályás,aki nyilatkozatai szerint is ott szeret a legjobban játszani.csababarca írta:Alaba balhátvéd, akit néha kényszerből játszottak középen. Az ilyeneket sosem támogattam.
Matuidi szerintem is az egyik leginkább alulértékelt játékos. Én is imádom, s tartom, hogy ezen az EB-n kulcsszereplő lesz.daffy írta:Az én sorrendem: Matuidi>Alaba>Pogba>Verratti.
Ez nem képességek alapján került felállításra. Egyszerűen számomra Matuidi a tökéletes kirakós darab Luka-Toni mögé. Nem került szóba. Alabát nem engedü a Bayern. Marad Pogba. Nem féltem tőle a Madridot,viszont 2 éven belül gondolni kell Modric pótlására is és nagyon úgy tűni,hogy az nem Isco lesz. (Verratti). A játék nem szép,nem jó. De hiába várnánk el,ha az állomány nem megfelelő. Se CR,se Bale erősségei között sem szerepel a rövid passzos játék. Nyomnék mellé egy Auba-James cserét és jöhet a transferban.
Tényleg jó.Alfa írta:Legújabb Nike reklám
Enyhén szólva egy Ronaldo istenítő alkotás, de baromi vicces. Érdemes megnézni, marha jó
.
Nekem úgy rémlik nagyon akarták Neymart és Suarezt is mégis minket vállasztották!Kovbal88 írta:ÉN jövöre a Realra fogandék, valahogy most jóval összeszedettebnek érzem őket mint minket, Pogba, ha szóbakerült megy is hozzájuk, általában viszik azt, akikt szeretnének talán De Gea a kivétel.
Nálunk meg szétesett a védelem, előre se tudjuk kit hozzunk cseretámadónak, hogy mit lehet várni Ardatól, Iniesta se lesz már fiatalabb.
Bár idén is olyan megérzésem volt, az igazolási tilalom, Messi sérülése miatt, hogy ez most nem lesz meg, erre egész jó szezon lett. Na majd meglátjuk.
Azt nem Laporta mondta?Ráadásul a hőn szeretett elnök urunk azzal kampányolt,hogy megszerzi Pogbát!
Hámez abszolút, igen a fent említett kategória. 1 jó VB ennyit láttam eddig a sráctól.Veidt_madridista írta:Mivel jobb ha ott ül egy 40 milliós Isco meg egy 70 milliós James es értékelhetetlen idiota mindketto?
Szerintem tul van ez dramatizalva. A Juveban is kihagy 12 meccset szezononkent. Mivel jobb ha ott ül egy 40 milliós Isco meg egy 70 milliós James es értékelhetetlen idiota mindketto?Varatrix írta: 100 millás rotáció.![]()
Édes elképzelés. Ha megy minden meccsen kezdő, csak a kupába nem meg ha leszakadt a lába.
Veidt_madridista írta:Jol irja Csaba. Zidane nem hulye, a Kroos-Modric páros rotalasara érkezne Pogba (plane hogy Modricnam van meg kb 2 szezon ilyen szinten) , nem Casemiro helyére. Mondjuk szerintem akik azt mondjak hogy felhajpolt játékos, azok sose lattak. Egy zseni az ember.
Ezeket jegyezzük meg, aztán térjünk vissza rá az őszi Klasszikus után.Kovbal88 írta:ÉN jövöre a Realra fogandék, valahogy most jóval összeszedettebnek érzem őket mint minket, Pogba, ha szóbakerült megy is hozzájuk, általában viszik azt, akikt szeretnének talán De Gea a kivétel.
Nero. írta:Örömmel látom hogy egyszerűen nem bírnak magukkal odaát, és mindent megtesznek Pogbáért. Viszont valahol nehezen hiszem el, hogy ennyire buták lennének ehhez a sporthoz hogy megint VKP nélkül akarnak játszani. Szerintem itt arról van szó, ahogy anno Puzsér is mondta, hogy a Realnak nem elég ha csak nyernek, nekik ezt a legnagyobb sztárokkal kell megtenni.
Hála Istennek hogy nem lettem RM szurkoló, tuti agyvérzést kaptam volna már Pereztől.
A Real mint a jövő évi BL favoritja? Ez nagy![]()
![]()
Az Atleticot meg hova fikázzátok? Háromszor nagyobb történet az övék mint a Leicesteré.