Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Initom
Entrenador del Barça

2016.06.09. 22:38:01

Alaba balbekként kezdte ,ez 100%. Univerzális,biztos jó kp-n is,de alapból balbunkó.
Abi & Tito
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.06.09. 22:26:29

daffy írta:
csababarca írta:Alaba balhátvéd, akit néha kényszerből játszottak középen. Az ilyeneket sosem támogattam.
Alaba eredetileg középpályás,aki nyilatkozatai szerint is ott szeret a legjobban játszani.

szóval kényszerből játszott világéletében balhátvédként, Heynckes alatt is?
Most vagy én élek egy alternatív valóságban, vagy vak vagyok.
Mert én kb ezen a szezonon kívül sose láttam középpályán játszani, se BM-ben sem a válogatottban.
Pedig nem 10 meccsen láttam az utóbbi években.

De lehet akkor keverem valakivel.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2016.06.09. 22:22:38

csababarca írta:Alaba balhátvéd, akit néha kényszerből játszottak középen. Az ilyeneket sosem támogattam.
Alaba eredetileg középpályás,aki nyilatkozatai szerint is ott szeret a legjobban játszani.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.06.09. 22:18:34

Alaba balhátvéd, akit néha kényszerből játszottak középen. Az ilyeneket sosem támogattam.

Matuidi abszolút numberone lenne nekünk is, alázatos, iszonyat munkabírású, gyors, kapu elé is odaér...most a jelenlegi piacról választhatnék középpályást, szerintem őt választanám. (vagy Thiagot, Verratti)

De Pogba is abszolút beválhat, irigységből nyomják itt sokan hogy minek nekik, megint 100milliós igazolás, bezzeg Casemiro...hagyjuk már ezeket.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.09. 18:59:50

daffy írta:Az én sorrendem: Matuidi>Alaba>Pogba>Verratti.
Ez nem képességek alapján került felállításra. Egyszerűen számomra Matuidi a tökéletes kirakós darab Luka-Toni mögé. Nem került szóba. Alabát nem engedü a Bayern. Marad Pogba. Nem féltem tőle a Madridot,viszont 2 éven belül gondolni kell Modric pótlására is és nagyon úgy tűni,hogy az nem Isco lesz. (Verratti). A játék nem szép,nem jó. De hiába várnánk el,ha az állomány nem megfelelő. Se CR,se Bale erősségei között sem szerepel a rövid passzos játék. Nyomnék mellé egy Auba-James cserét és jöhet a transferban.
Matuidi szerintem is az egyik leginkább alulértékelt játékos. Én is imádom, s tartom, hogy ezen az EB-n kulcsszereplő lesz.
Kép
Kép
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.06.09. 18:56:31

Alfa írta:Legújabb Nike reklám

Enyhén szólva egy Ronaldo istenítő alkotás, de baromi vicces :lol: . Érdemes megnézni, marha jó :lol: .
Tényleg jó. :)
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.09. 18:30:24

Pogba hátra fele sem elveszett, de mindig voltak mellette olyanok, akik ezt elvégezték, de ha oda is figyelni kell akkor a válogatottban vagy pl tavaly a Rm ellen az elődöntőben is zokszó nélkül beállt a sorba és kapart, labdát szerzett. Én is ódzkodtam tőle, de az elmúlt években sokat fejlődött és egyre "letisztultabb" és jobb a játéka, nagyot foghat vele a RM. És lehet úgy forgatni a dolgokat meg a szerepeket kialakítani, hogy jó legyen.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2016.06.09. 17:38:56

Az én sorrendem: Matuidi>Alaba>Pogba>Verratti.
Ez nem képességek alapján került felállításra. Egyszerűen számomra Matuidi a tökéletes kirakós darab Luka-Toni mögé. Nem került szóba. Alabát nem engedü a Bayern. Marad Pogba. Nem féltem tőle a Madridot,viszont 2 éven belül gondolni kell Modric pótlására is és nagyon úgy tűni,hogy az nem Isco lesz. (Verratti). A játék nem szép,nem jó. De hiába várnánk el,ha az állomány nem megfelelő. Se CR,se Bale erősségei között sem szerepel a rövid passzos játék. Nyomnék mellé egy Auba-James cserét és jöhet a transferban.
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.06.09. 16:39:14

Én azért jobban örülnék, ha Pogba Angliába menne.

Tavaly láttam élőben játszani Romaban és nagyon durván tolja a srác. Labdakezelés, kondi, passzok. Én nyugodtabb lennék, ha nem ellenünk törne kapura a hosszú gazella lábaival. :oops:
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.09. 15:29:47

Legújabb Nike reklám

Enyhén szólva egy Ronaldo istenítő alkotás, de baromi vicces :lol: . Érdemes megnézni, marha jó :lol: .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
ntibi67
Capitá del Barça

2016.06.09. 13:13:44

Kovbal88 írta:ÉN jövöre a Realra fogandék, valahogy most jóval összeszedettebnek érzem őket mint minket, Pogba, ha szóbakerült megy is hozzájuk, általában viszik azt, akikt szeretnének talán De Gea a kivétel.
Nálunk meg szétesett a védelem, előre se tudjuk kit hozzunk cseretámadónak, hogy mit lehet várni Ardatól, Iniesta se lesz már fiatalabb.

Bár idén is olyan megérzésem volt, az igazolási tilalom, Messi sérülése miatt, hogy ez most nem lesz meg, erre egész jó szezon lett. Na majd meglátjuk.
Nekem úgy rémlik nagyon akarták Neymart és Suarezt is mégis minket vállasztották!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.06.09. 13:10:44

Ráadásul a hőn szeretett elnök urunk azzal kampányolt,hogy megszerzi Pogbát!
Azt nem Laporta mondta?

Egyébként köszönjük megvagyunk, nem kell ide Pogba.... utálom az uborkaszezont. Ugyan azok a sztorik mennek körbe körbe.
Kép
ntibi67
Capitá del Barça

2016.06.09. 13:09:08

Érdekes egy Barca oldal ez,azt ecsetelitek,hogy miért lenne jó vagy sem Pogba a Reálban.Nem ám azt,hogy milyen jó lenne a mi középpályánkra!Ráadásul a hőn szeretett elnök urunk azzal kampányolt,hogy megszerzi Pogbát!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.09. 12:25:48

és akkor még arról sem feledkezzünk el, hogy valószínűleg megveszik majd az EB éppen aktuális sztárját 70 millióért, aki nagy valószínűséggel szintén nem a védelembe fog érkezni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2016.06.09. 12:15:32

Veidt_madridista írta:Mivel jobb ha ott ül egy 40 milliós Isco meg egy 70 milliós James es értékelhetetlen idiota mindketto?
Hámez abszolút, igen a fent említett kategória. 1 jó VB ennyit láttam eddig a sráctól.

Iscot nem bántom ő többet érdemel annál hogy a padot koptassa, de nem kap bizalmat. Szerintem Kroosnál több van benne például. De Pogba érkezésével teljesen el lesz herdálva, akár el is adhatnák.

És igen komolyan gondolom hogy ha jön kimentek úgy hogy Pogba, Kroos, Modric átjáróház.
bár Zidane az egyetlen akiben megvillant némi értelem és lenyugtatja a fővezért hogy kell oda Casemiro.

Lehet messze menő következtetés, de az eddigi tendencia, és ha Casemirot valóban tovább nyomja Zizu akkor ez alapján szerintem itt Modric lesz aki a rövidebbet húzza. (Di Mária után enm vagyok abban biztos hogy elég Madridba az hogy valaki jól teljesít. )
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Veidt_madridista
Madridista

2016.06.09. 12:04:23

Varatrix írta: 100 millás rotáció. :mrgreen:

Édes elképzelés. Ha megy minden meccsen kezdő, csak a kupába nem meg ha leszakadt a lába.
Szerintem tul van ez dramatizalva. A Juveban is kihagy 12 meccset szezononkent. Mivel jobb ha ott ül egy 40 milliós Isco meg egy 70 milliós James es értékelhetetlen idiota mindketto?
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.09. 12:02:44

Szerintem jó lenne oda Pogba, olyat tudna adni a középpályájuknak, amit jelenleg senki, nem hiszem, hogy nagy befürdés lenne belőle - még ha esetleg 100 millió sok is érte. Mindenki tudja mennyire kedvencem, de sokat fejlődött idén, szerintem kész van a váltásra - EB-n még inkább bizonyíthatja ezt. Egyedül annyi veszély van benne tényleg, hogy emiatt Zizu kiveszi Casemirot, és burul a stabilitás rangadókon, de az meg nekünk csak jó lenne.. :D Viszont ha ezt okosan oldja meg, akkor nagy fegyvert szerezhetnek a franciával.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.06.09. 11:51:39

Mondjuk tavasszal is ott csücsült a padon a 70 milliós James, szóval... :roll:

Mindegy, én örülnék, ha Pogba odamenne, nem vagyok tőle elájulva. Vegyenek meg jó sok sztárjátékost 100 millióért, aztán nyomassák.
Varatrix
Director del Fútbol

2016.06.09. 11:46:01

Veidt_madridista írta:Jol irja Csaba. Zidane nem hulye, a Kroos-Modric páros rotalasara érkezne Pogba (plane hogy Modricnam van meg kb 2 szezon ilyen szinten) , nem Casemiro helyére. Mondjuk szerintem akik azt mondjak hogy felhajpolt játékos, azok sose lattak. Egy zseni az ember.

100 millás rotáció. :mrgreen:

Édes elképzelés. Ha megy minden meccsen kezdő, csak a kupába nem meg ha leszakadt a lába.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.09. 11:39:08

Kovbal88 írta:ÉN jövöre a Realra fogandék, valahogy most jóval összeszedettebnek érzem őket mint minket, Pogba, ha szóbakerült megy is hozzájuk, általában viszik azt, akikt szeretnének talán De Gea a kivétel.
Ezeket jegyezzük meg, aztán térjünk vissza rá az őszi Klasszikus után. :wink: Vigyék nyugodtan Pogbát meg De Geát, egyikkel sem lesznek előrébb. De vigyenek nyugodtan bárkit. Amig nálunk MSN, nem hinném, hogy bárkitől félnünk kéne.
Veidt_madridista
Madridista

2016.06.09. 11:34:55

Jol irja Csaba. Zidane nem hulye, a Kroos-Modric páros rotalasara érkezne Pogba (plane hogy Modricnam van meg kb 2 szezon ilyen szinten) , nem Casemiro helyére. Mondjuk szerintem akik azt mondjak hogy felhajpolt játékos, azok sose lattak. Egy zseni az ember.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.06.09. 11:11:17

Miért borulna meg?
Zidane nem hülye, az olyan csapatok ellen mint mi, zokszó nélkül játszatja Casemirot majd továbbra is.
A szezon 80%ban viszont semmi szükség a brazil játékára, felesleges fent lennie,mert nélküle is jobbak a csapatoknál, nincs haszna olyankor. Egy Kroos-Modric-Pogba kp is megoldja a védekezést bőven, pláne ha Bale visszazár.

Itt akkor lenne bibi,ha Caset feladnák, és elküldenék, Pogba kárára, de nem ez a helyzet.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.06.09. 10:56:03

Ha Pogba megy azonnal megborul a középpálya, ha csak nem Ronaldo kárára kerül be a kezdőbe de ez kizárt. Ez már önmagában elég indok arra, hogy jövőre ne nyerjenek, de amúgy idén se voltak olyan jók ezt mindenki tudja. Lesz nyári túrájuk, klub vb stb. Felejtős. Szerintem megint mi vagy az Ancelotti féle Bayern de erről még nagyon korai vitatkozni.

Amúgy nevetséges ami Pogba körül megy. Ha a pali fehér lenne és mondjuk Smithnek hívnák 60 se lenne a piaci értéke.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.06.09. 10:46:39

ÉN jövöre a Realra fogandék, valahogy most jóval összeszedettebnek érzem őket mint minket, Pogba, ha szóbakerült megy is hozzájuk, általában viszik azt, akikt szeretnének talán De Gea a kivétel.
Nálunk meg szétesett a védelem, előre se tudjuk kit hozzunk cseretámadónak, hogy mit lehet várni Ardatól, Iniesta se lesz már fiatalabb.

Bár idén is olyan megérzésem volt, az igazolási tilalom, Messi sérülése miatt, hogy ez most nem lesz meg, erre egész jó szezon lett. Na majd meglátjuk.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.09. 10:23:47

Nero. írta:Örömmel látom hogy egyszerűen nem bírnak magukkal odaát, és mindent megtesznek Pogbáért. Viszont valahol nehezen hiszem el, hogy ennyire buták lennének ehhez a sporthoz hogy megint VKP nélkül akarnak játszani. Szerintem itt arról van szó, ahogy anno Puzsér is mondta, hogy a Realnak nem elég ha csak nyernek, nekik ezt a legnagyobb sztárokkal kell megtenni.

Hála Istennek hogy nem lettem RM szurkoló, tuti agyvérzést kaptam volna már Pereztől.

A Real mint a jövő évi BL favoritja? Ez nagy :lol: :lol: :lol: Az Atleticot meg hova fikázzátok? Háromszor nagyobb történet az övék mint a Leicesteré.

Szerintem Pogbát akarják VKP-nak berakni, mert ugye Casemiro nem olyan jól csengő név.

Jellemzően a BL címvédésnek induló csapat mindig a fő esélyesnek beállítva, mert " ha most megnyerték akkor jövőre miértne nyerhetnék meg?!", aztán eddig nem volt egyszer sem címvédés, így inkább azt lehetne ebből megmondani, hogy ki az aki biztosan NEM fogja megnyerni a Bl-t... :lol:
Aztán ki tudja, lehet jövőre atomerősek lesznek, vagy pedig kapnak megint egy Napoli-Porto-Leverkusen ágat és úgy jutnak döntőbe és védenek címet [-X

Mondjuk az szerintem a foci egyik legnagyobb igazságtalansága lenne, ha egy ilyen csapat védene először BL címet, miközben nem akármilyen korszakos csapatok voltak az elmúlt pár évben, kezdve a 09-es, 11-es Barcával, nameg a tavalyi és idei Barcával...
Mégha a Galaktikusok érték volna el akkor azt mondom oké, nem semmi társaság volt, de ezek, pláne ilyen ágon... :roll:
Válasz küldése