Nero. írta:Örömmel látom hogy egyszerűen nem bírnak magukkal odaát, és mindent megtesznek Pogbáért. Viszont valahol nehezen hiszem el, hogy ennyire buták lennének ehhez a sporthoz hogy megint VKP nélkül akarnak játszani. Szerintem itt arról van szó, ahogy anno Puzsér is mondta, hogy a Realnak nem elég ha csak nyernek, nekik ezt a legnagyobb sztárokkal kell megtenni.
Hála Istennek hogy nem lettem RM szurkoló, tuti agyvérzést kaptam volna már Pereztől.
A Real mint a jövő évi BL favoritja? Ez nagy

Az Atleticot meg hova fikázzátok? Háromszor nagyobb történet az övék mint a Leicesteré.
Szerintem Pogbát akarják VKP-nak berakni, mert ugye Casemiro nem olyan jól csengő név.
Jellemzően a BL címvédésnek induló csapat mindig a fő esélyesnek beállítva, mert " ha most megnyerték akkor jövőre miértne nyerhetnék meg?!", aztán eddig nem volt egyszer sem címvédés, így inkább azt lehetne ebből megmondani, hogy ki az aki biztosan NEM fogja megnyerni a Bl-t...
Aztán ki tudja, lehet jövőre atomerősek lesznek, vagy pedig kapnak megint egy Napoli-Porto-Leverkusen ágat és úgy jutnak döntőbe és védenek címet
Mondjuk az szerintem a foci egyik legnagyobb igazságtalansága lenne, ha egy ilyen csapat védene először BL címet, miközben nem akármilyen korszakos csapatok voltak az elmúlt pár évben, kezdve a 09-es, 11-es Barcával, nameg a tavalyi és idei Barcával...
Mégha a Galaktikusok érték volna el akkor azt mondom oké, nem semmi társaság volt, de ezek, pláne ilyen ágon...