Bob_Marley írta:Én ezzel a Marcelo, Ramos stb vonal meg hogy fiatalítanak kalapemelés, de én meg választom azt hogy az alatt a tíz év alatt míg ők megoldották a posztjukat nyertünk egy rahedli bajnokságot ők meg kettőt.
Az egy dolog. Nem tőlük függött ez hanem a többiektől. Madridban mindig volt 1-2 olyan, aki visszafelé húzta a csapatot. Vagy az edző, vagy 1-2 oda nem illő játékos.
Most viszont nagyon együtt vannak, nehezebb lesz megnyerni a bajnokságot sokkal mint idén. Annyi problémájuk van maximum, hogy jobbhátvéd poszton a nagy verseny miatt egyik játékos sem tud folyamatosan játszani és formába lendülni.
Egyébként meg még igazolniuk sem kell, ha nem akarnak. Persze lecserélhetik Benzemát, de kétlem hogy erre sor kerül. Morata érkezni fog, de szerintem egyből tovább is adják. A védelembe kell nekik egy csereember Arbeloa miatt, aki lehet akár közép akár balhátvéd Nacho miatt. És kész is. A végén még pluszos lesz a Madrid idén
Nálunk azért jóval több poszt hiányzik jelenleg. Jobbhátvéd (szerintem Vidal SR páros kevés a Barcához), csere középhátvéd, minőségi csere az MSN-hez.
Gameiro-nak én nem örülnék, mert nagyon drága. Hasonló a helyzet Nolito-val is, de ő legalább valamivel olcsóbb. Felesleges ennyiért játékost venni, úgy se tudja kiszorítani az MSN egyik tagját sem