18-20 millió egy olyan szintű játékosért manapság aprópénz. Másrészt 100 millió alatt mondjál már egy olyan játékost, akinek esélye van kiszorítani az MSN-t. (de még felette se nagyon) Pedro például teljesen rendben lett volna csak nem akart padozni. Nolito legalább olyan szint és elfogadja a helyét, ismeri a lubot, dolgozott Luchoval, ennél mi több kellene. Az, hogy Koscielny-nek egy év van hátra a szerződéséből még nem lesz fillérekért eladó. Ott volt Hummels is, neki is lejáróban volt (ha jól tudom le is járt) mégis ki kellett a Bayernnek pengetnie közel 40 millát. A francia ráadásul nemsokára 31 éves a fizetése is komolyabb, ha már a pénznél tartunk. Nem kell 10 éves intervallumban gondolkodni, de nem is 2-ben.Tobias88 írta:- Lehet hogy olcsó János vagyok, de a vezetőség is az. Ezért sokallnék egy majdnem 30 éves játékosért 18 millió eurót.visca el barca írta:minőségi cserét szeretnél, de nem kell se gameiro se noltio, mert drága. akkor ki kell? nevezzél meg egy konkrét embert.
- Megnézném akár Ben Arfa-t a padon nálunk, főleg hogy lejár a szerződése. Persze kérdés, hogy a PL-ből milyen ajánlatokat kap.
- Hasonló okokból kellene rámennünk Koscielny-re az Arsenal-nál, mert neki is már csak 1 év van hátra a szerződéséből (és ez miatt kellene eladnunk a Sandro-Munir párost idén). Persze csak akkor, ha megy Mascherano
Tudom, nem egészséges egy ekkora klubnál a lejáró szerződésűekre utazni, de sajnos nem tudunk mást csinálni
Ben Arfa pedig nem is igazi szélső. Kb. úgy tud szélsőt játszani, mint Dnis, Rafinha vagy Arda.
Egy 18 milliós játékos, aki érdemben tudja rotálni az MSN-t bőven megér ennyit, főként manapság.