Nekem ami durva Pacoban, az a helyzetkihasználása. A 16-oson belül első évében a lövései 17%-ából gól lett, a másodikban 24%, a harmadikban meg ez már 29%. Ez brutálisan jó. A szemléltetés kedvéért, ez CR-nek és Messinek ez 21%, Agüeronak 20%, Vardynak 24%, Kanenek 22%, Lewának 22%, Aubameyangnak 24%, Higuaínnak 24%, Baccának 27%, Gameironak 24%, Dybalának 24%, Lacazettenek 26%, Benzemának 27%, Rubén Castronak 24%, Griezmannak meg szintén 29%. Egyedül Suáreznek és Ibrának van 30% felett a topnak számító csatárok közül. Nyilván ez csak statisztika, ettől nem lesz jobb gólvágó CR-nél vagy Messinél, az is lehet, hogy nálunk romlana ebben, meg azt is hozzá kell tenni, hogy az összes csatár közül ő lőtt a legkevesebbszer kapura, de ha Lucho tényleg egy biztos lábú gólvágót akar, akkor ő tényleg nyerő húzás lehet. Ilyen kiszolgálás mellett többször kerülhet helyzetbe, és ha ilyen magabiztossággal értékesít nálunk is..
Munirnál meg én pont nem ezt érzem. Az elmúlt 2 évben mindig akkor volt jó, amikor folyamatosan játszott. A 15/16-os szezonban is folyamatosan javult január környékén, amikor be lett dobva a kupában, most is előszezonban meccsről meccsre jobb lett, szerintem ő még nem az a játékos, aki képes 0 km-esen beugróként is jól teljesíteni. Nála én egyértelműen a kölcsönt favorizálnám, hogy "csúcsra járassa magát" egy szezonon keresztül, egyedül attól tartok, hogy olyan helyre kerül, ahol szintén nem játszana eleget.. De ha a Valenciában folyamatosan meccsben lesz, akkor szerintem sokkal jobban jár, mint ha itt maradna beugrósnak az MSN mögött, és hosszútávon mi is többet nyerhetünk vele.
TripleH írta:P.S. : Legalább esélyt adjatok már szerencsétlen holland gyereknek, Bravot sem úgy vettük meg, hogy garantálva volt, hogy 2 ekkora szezont lehoz.
Ez meg totál igaz, előtte ő se volt hibátlan.
Anno a Real ellen is benyelt egy vicces gólt, még rosszabb volt mint MAtS Bilbao elleni félpályása, nálunk mégis csúcsra lett járatva, és nem követett el ilyen hibákat. MAtS is a legmagabiztosabb kapus kb lábbal, miközben 2 gólt is kapott már be a válogatottban úgy, hogy elcsúszott a talpa alatt a labda. Ezekhez remélhetőleg a szakmai stábnak is köze van, akkor meg a hollandból is siekrülhet egy mégjobb kapust faragni. Ne írjuk már le előre szerencsétlent, a negatívkodás ráér akkor, ha jogos lesz..