recrea írta:Messias2 írta:Nem lehet mindent kizárólág racionális szempontok alapján megközelítani. Messi esete pontosan ilyen, itt komoly emocionális dolgokról van szó.
Gyönyörű, remek...ha ezt most Bob olvassa (márpedig olvassa) és válaszol rá (márpedig fog), akkor ebben a topikban ma se folytatunk beszélgetést

Válaszolok, de nem teljesen erre.

Többieknél is volt emocionális rész. Nunezt én pont ezért tartottam nagyra, mert rohadt nagy kőszikla. Nem érdekelte se Ronaldo se Figo se más aztán az egyik legsikeresebb elnök volt, na jó most meg a sitten de más kérdés.
Ha visszaolvasgatod, én olyat soha nem írtam hogy ne számítana a pénz, SŐT. Aki szerint nem számít a pénz az nem tudom milyen világban él.

És az üzletben egy alapszabály, hogy nem szabad érzelmekre támaszkodni, legalábbis nálam ez alapszabály. Máshogy nem lehet pénzt csinálni, csak ha hideg fejjel gondolkozol, nem habozol és kihasználsz minden alkalmat. Az érzelem gyengít és késlekedni fogsz. Pont ezért érzelem, mert adott befolyás alapján döntesz nem pedig mechanizmusok alapján. Ezáltal a döntésed sokkal labilisabb lehet.