Barca Igazolások
Mondjuk Munirnál azért mégis csak jobb. Örülök neki, de nem hiszem hogy irdatlan mennyiségű játékpercek jönnek a számára.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Te ezeket Gameiro és Viettorol is leírták nem?palesz77 írta:Barca have signed Valencia forward Paco Alcacer (22) for €30M + €5M in variables. The player will sign 5-year contract for €2M P.A. [SPORT]
Még nem hivatalos, csak a Sporton olvastam. De már nagyon gyanús, lassan hajlok afelé, hogy lehet mégis jön..Már majdnem 50-50.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Barca have signed Valencia forward Paco Alcacer (22) for €30M + €5M in variables. The player will sign 5-year contract for €2M P.A. [SPORT]
Még nem hivatalos, csak a Sporton olvastam. De már nagyon gyanús, lassan hajlok afelé, hogy lehet mégis jön..
Már majdnem 50-50.
Még nem hivatalos, csak a Sporton olvastam. De már nagyon gyanús, lassan hajlok afelé, hogy lehet mégis jön..

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Gyors reagálások:
Messit én semmi pénzért nem adnám el, amíg hozza ezt a szintet. Eladhatnánk 500-ért is akár, és vehetnénk 80-90 milliókért a b-kategóriás játékosokat is, mert kihasználná a többi klub, hogy megtelt a pénztárcánk.
Ibra: amiket negatívként írtok róla, azok igazak a többi csapataiban, de amíg nálunk a helyén játszott, igenis védekezett is, nem voltak hisztik, sétálgatások, és jó is volt.
Messit én semmi pénzért nem adnám el, amíg hozza ezt a szintet. Eladhatnánk 500-ért is akár, és vehetnénk 80-90 milliókért a b-kategóriás játékosokat is, mert kihasználná a többi klub, hogy megtelt a pénztárcánk.
Ibra: amiket negatívként írtok róla, azok igazak a többi csapataiban, de amíg nálunk a helyén játszott, igenis védekezett is, nem voltak hisztik, sétálgatások, és jó is volt.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- westerngom
- Entrenador del Barça
khmm a hiba nálunk Pep volt, aki minden áron szabadulni akart Eto o-tól és nem gondolta végig Messi helyét (sem), egyébként azonkívül, h egy emberi pöcegödör, senki nem vitatja Ibra "szakmai" kvalitását.recrea írta:Úgy látom, neked már drogra és piára nem adunk abból a pénzbőlMQuCsabi írta:Paco minden pénzt megér.... Mondjuk ennyi pénzért már Pákót is elhozhatjuk, s akkor legalább a hangulat is meglenne, tudná pótolni egyszemélyben boldDanit is.![]()
![]()
Ibrához azért annyit (csakh újrakezdjük a vitát róla), h rajtunk kívül mindenhova parádésan illeszkedett be. Ilyenkor lehet feltenni a kérdést, h bennem van a hiba vagy mindenki másban?!
Pákóval meg mi bajod?

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A "sablonról" az jut eszembe, amit pont Henry mesélt hogy csak Messinek volt "szabad keze" mindenkinek be volt osztva milyen területet kell bemozognia. Egyszer pont ezért cserélte le Pep (pedig rúgott gólt is) mert nem tartotta be a taktikai utasításokat.
És ebbe Ibra pont ezért nem illett bele talán, mert nem voltak meg neki azok a kellő mechanizmusai, amik kellettek volna a támadó harmadban is.
Most annyiból azért más a helyzet, hogy Enrique sokkal több helycserét eszközöl és váltást. Talán emiatt is jobban kitűnik, hogy Suarez többet mozog. De abban a játékban is Suarez szerintem hasznosabb lett volna, mert alázatosabbnak és melósabbnak gondolom. Nem tudom elképzelni, hogy ha neki azt mondják hogy fiam itt van egy 20 méteres kör ezt nem hagyhatod el, megszegte volna ezt a szabályt. Ibrahimovic viszont nem ilyen volt. Etoo is ezért nem kellett neki. Megszoksz vagy megszöksz. Én nem sajnálom Ibrát sem egyébként.
Mindent megnyertünk ő is boldog volt máshol mi is. De mindentől függetlenül a játékunk mindig is mechanizmusokra betanult elemekre épült, én is pont ezért szerettem meg, a mozgás és a tanult foci. Ibra nem ilyen volt.

Most annyiból azért más a helyzet, hogy Enrique sokkal több helycserét eszközöl és váltást. Talán emiatt is jobban kitűnik, hogy Suarez többet mozog. De abban a játékban is Suarez szerintem hasznosabb lett volna, mert alázatosabbnak és melósabbnak gondolom. Nem tudom elképzelni, hogy ha neki azt mondják hogy fiam itt van egy 20 méteres kör ezt nem hagyhatod el, megszegte volna ezt a szabályt. Ibrahimovic viszont nem ilyen volt. Etoo is ezért nem kellett neki. Megszoksz vagy megszöksz. Én nem sajnálom Ibrát sem egyébként.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.08.24. 18:45:04-kor.

Persze, mert én is látomBob_Marley írta:Hát de te is leírod többet mozog Suarez.Ennek a játéknak az alapja, hogy megkapod lepasszolod üresbe mész. Ibrahimovic lehet technikásabb volt, de viszont hamarabb meg is tudta unni és nem mozgott annyit. Az hogy nem a helyén játszatták, ez is "alapkövetelmény" hogy univerzálisnak kell lenni és széltében hosszában 30-40 métert be kell játszanod elől.

Menne a "tucsokozosás"MQuCsabi írta:Paco minden pénzt megér.... Mondjuk ennyi pénzért már Pákót is elhozhatjuk, s akkor legalább a hangulat is meglenne, tudná pótolni egyszemélyben boldDanit is.

visca el barca írta: ez kérlek alsó hangon kb 387.500.000 üveg kőbányai. ettől azért már fejre állna a fél fórum (de lehet a 2/3-a is)
Nekem kevés lenne..

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hát de te is leírod többet mozog Suarez.
Ennek a játéknak az alapja, hogy megkapod lepasszolod üresbe mész. Ibrahimovic lehet technikásabb volt, de viszont hamarabb meg is tudta unni és nem mozgott annyit. Az hogy nem a helyén játszatták, ez is "alapkövetelmény" hogy univerzálisnak kell lenni és széltében hosszában 30-40 métert be kell játszanod elől.

Csak beleszaladok a csapdába...sztem semmivel nem volt gyengébb a gyors passzos fociban, mint Suarez. Védekezésben sem láttam semmi hibát, tény, Suarez többet robotol, többet fut, Ibra meg sokkal technikásabb, ami nem elhanyagolható nálunk. Esetleg azt és ott kellett volna játszatni a svéddel, amit és ahol tud. És ezt pont Pep ne látta volna előre...nehéz elképzelni. Mert érdekes, most Messi nem szorítja ki Suarezt, pedig a posztja tök ugyanaz, igaz, ő azért többet mozog ki szélre, változtatja a helyét, ami előnyére válik és a csapatnak is jobb, de sztem ez Ibrának se lett volna büdös. De nem a teljesítménye miatt került ki a kezdőből, ennek ellenkezőjét senki nem magyarázza meg nekem.Bob_Marley írta:Az azért sokkal komplexebb történet, habár volt a holland bajnokságban is, de nálunk mégsem tudta a gyors passzos játékot játszani. Plusz a védekezése sem volt megfelelő és nem bírta el a csapat hosszútávon. És a fő szempont, hogy nem rá voltak kijátszva az utolsó labdák, de pl Suarez is hasonló és rá sincsenek mindig kijátszva, de mégis mezőnyben sokkal többet dolgozik mint Ibra tette azt anno.
Tessék Veb, és még aggódtál

Vagy veszünk ~80 üveg ilyet: Tequila Ley .925 – $3,500,000visca el barca írta: ez kérlek alsó hangon kb 387.500.000 üveg kőbányai. ettől azért már fejre állna a fél fórum (de lehet a 2/3-a is)

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az azért sokkal komplexebb történet, habár volt a holland bajnokságban is, de nálunk mégsem tudta a gyors passzos játékot játszani. Plusz a védekezése sem volt megfelelő és nem bírta el a csapat hosszútávon. És a fő szempont, hogy nem rá voltak kijátszva az utolsó labdák, de pl Suarez is hasonló és rá sincsenek mindig kijátszva, de mégis mezőnyben sokkal többet dolgozik mint Ibra tette azt anno.

- palesz77
Kölcsönbe megy ha megy, ingyér.recrea írta:Kampányolok itt a vezetőség mellett, de azt olvastam, h Alcacer 30+15 millióért jönne...ha emellett eladjuk Munirt gombokért, azért én is tolok egy ilyet

Nálunk is parádés volt ősszel, csak az után esett vissza, miután Messi került a helyére. Rengeteg meccsen ő lőtte az első gólt, és a szezon elején nagyobb húzóember volt, mint Leo. Csak ezt kevesebbszer említik nála..recrea írta:Ibrához azért annyit (csakh újrakezdjük a vitát róla), h rajtunk kívül mindenhova parádésan illeszkedett be. Ilyenkor lehet feltenni a kérdést, h bennem van a hiba vagy mindenki másban?!

Úgy látom, neked már drogra és piára nem adunk abból a pénzbőlMQuCsabi írta:Paco minden pénzt megér.... Mondjuk ennyi pénzért már Pákót is elhozhatjuk, s akkor legalább a hangulat is meglenne, tudná pótolni egyszemélyben boldDanit is.

Ibrához azért annyit (csakh újrakezdjük a vitát róla

- visca el barca
- Presidente del Barça
ez kérlek alsó hangon kb 387.500.000 üveg kőbányai. ettől azért már fejre állna a fél fórum (de lehet a 2/3-a is)recrea írta:Amennyit tudunk, eliszunk belőle

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Még annyit, hogy kitolna velünk meg olyan, hogy egy fecske nem csinál nyarat, látjuk ha elhagyja az el Prat repülőteret már nem annyira sikeres más csapatban.
250 milliót sok mindenre ellehet költeni, nem csak játékosokra. De fikció az egész, de érinthetetlen ember nincs, Bartomeu viszont nem olyan karakán mint anno volt Nunez, uh ilyen nem fog bekövetkezni alatta.

- westerngom
- Entrenador del Barça
ok, mondok én:zsoltfree írta: Én nem igazán tudnék mondani olyan embert, akit megvettünk, piszok drága volt, és nem vált be, ráadásul ez már előre jósolható volt....
Ibra

Más: Emlékeszem Piqure mikor vissza került a MU-tól, elkeserítő volt a játéka, nehézkes, lassú, testidegen volt a csapatban, akár csak legutóbb Arda (volt!?) akitől a hajamat téptem, h 40M-val levettek érte a matracosok, aztán most meg....
Szóval az idő majd eldönti, hogy megérte-e a pénzt letenni érte, addig meg minden csak okoskodás.
Egyszerűbb, ha rögtön kitiltod mondjuk 1 hónapra
Uhhh, késő....
Kampányolok itt a vezetőség mellett, de azt olvastam, h Alcacer 30+15 millióért jönne...ha emellett eladjuk Munirt gombokért, azért én is tolok egy ilyet

Kampányolok itt a vezetőség mellett, de azt olvastam, h Alcacer 30+15 millióért jönne...ha emellett eladjuk Munirt gombokért, azért én is tolok egy ilyet

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Válaszolok, de nem teljesen erre.recrea írta:Gyönyörű, remek...ha ezt most Bob olvassa (márpedig olvassa) és válaszol rá (márpedig fog), akkor ebben a topikban ma se folytatunk beszélgetéstMessias2 írta:Nem lehet mindent kizárólág racionális szempontok alapján megközelítani. Messi esete pontosan ilyen, itt komoly emocionális dolgokról van szó.

Ha visszaolvasgatod, én olyat soha nem írtam hogy ne számítana a pénz, SŐT. Aki szerint nem számít a pénz az nem tudom milyen világban él.

- palesz77
Barcelona and Celta have an agreement over the transfer of forward Munir (20). Official announcement only if Barca sign a forward. [COPE]
If Barcelona sign Valencia forward Paco Alcacer (22), only then Munir will be loaned to Celta Vigo. [@GerardRomero]
Nem ismerem a felhozatalt a Celtában, Aspas rémlik mint középcsatár, ő meg nem kiszoríthatatlan, szóval örülnék neki. Akár Nolito helyén is játszhatna mondjuk, de jobban örülnék, ha 9-esként játszana végig 1 szezont.

If Barcelona sign Valencia forward Paco Alcacer (22), only then Munir will be loaned to Celta Vigo. [@GerardRomero]
Nem ismerem a felhozatalt a Celtában, Aspas rémlik mint középcsatár, ő meg nem kiszoríthatatlan, szóval örülnék neki. Akár Nolito helyén is játszhatna mondjuk, de jobban örülnék, ha 9-esként játszana végig 1 szezont.
Gyorsan töröljem azt mondod?recrea írta:ha ezt most Bob olvassa (márpedig olvassa) és válaszol rá (márpedig fog), akkor ebben a topikban ma se folytatunk beszélgetést

Gyönyörű, remek...ha ezt most Bob olvassa (márpedig olvassa) és válaszol rá (márpedig fog), akkor ebben a topikban ma se folytatunk beszélgetéstMessias2 írta:Nem lehet mindent kizárólág racionális szempontok alapján megközelítani. Messi esete pontosan ilyen, itt komoly emocionális dolgokról van szó.

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Ez mindig így vanAmennyit tudunk, eliszunk belőle, drogra és nőkre költjük...a maradékot elpazaroljuk
Nem Rád vonatkozik, de amikor Messi eladásáról van szó, hirtelen mégsem olyan fontos a pénz

Nekem sosem lesz ez "vitatéma", hogy kit mennyiért hozunk és engedünk el. Természetesen, amíg eredmény is van és AZ EREDMÉNYÜNK is pozitív marad.

Hol kell aláírni?recrea írta: Amennyit tudunk, eliszunk belőle, drogra és nőkre költjük...a maradékot elpazaroljuk![]()

Nem lehet mindent kizárólág racionális szempontok alapján megközelítani. Messi esete pontosan ilyen, itt komoly emocionális dolgokról van szó.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Amennyit tudunk, eliszunk belőle, drogra és nőkre költjük...a maradékot elpazaroljukMQuCsabi írta:Jó, csak, ha eladjuk 250ért, akkor mit csinálsz?

Nem Rád vonatkozik, de amikor Messi eladásáról van szó, hirtelen mégsem olyan fontos a pénz