Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.08.24. 18:01:03

recrea írta:Kampányolok itt a vezetőség mellett, de azt olvastam, h Alcacer 30+15 millióért jönne...ha emellett eladjuk Munirt gombokért, azért én is tolok egy ilyet :shock:
Kölcsönbe megy ha megy, ingyér. :D
recrea írta:Ibrához azért annyit (csakh újrakezdjük a vitát róla :D ), h rajtunk kívül mindenhova parádésan illeszkedett be. Ilyenkor lehet feltenni a kérdést, h bennem van a hiba vagy mindenki másban?!
Nálunk is parádés volt ősszel, csak az után esett vissza, miután Messi került a helyére. Rengeteg meccsen ő lőtte az első gólt, és a szezon elején nagyobb húzóember volt, mint Leo. Csak ezt kevesebbszer említik nála.. :D
recrea
Llegenda del Barça

2016.08.24. 17:58:23

MQuCsabi írta:Paco minden pénzt megér.... Mondjuk ennyi pénzért már Pákót is elhozhatjuk, s akkor legalább a hangulat is meglenne, tudná pótolni egyszemélyben boldDanit is. :twisted:
Úgy látom, neked már drogra és piára nem adunk abból a pénzből [-X 8)

Ibrához azért annyit (csakh újrakezdjük a vitát róla :D ), h rajtunk kívül mindenhova parádésan illeszkedett be. Ilyenkor lehet feltenni a kérdést, h bennem van a hiba vagy mindenki másban?!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.08.24. 17:57:00

recrea írta:Amennyit tudunk, eliszunk belőle
ez kérlek alsó hangon kb 387.500.000 üveg kőbányai. ettől azért már fejre állna a fél fórum (de lehet a 2/3-a is) :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.24. 17:55:46

Még annyit, hogy kitolna velünk meg olyan, hogy egy fecske nem csinál nyarat, látjuk ha elhagyja az el Prat repülőteret már nem annyira sikeres más csapatban. :D 250 milliót sok mindenre ellehet költeni, nem csak játékosokra. De fikció az egész, de érinthetetlen ember nincs, Bartomeu viszont nem olyan karakán mint anno volt Nunez, uh ilyen nem fog bekövetkezni alatta.
Kép
Kép
Kép
westerngom
Entrenador del Barça

2016.08.24. 17:55:01

zsoltfree írta: Én nem igazán tudnék mondani olyan embert, akit megvettünk, piszok drága volt, és nem vált be, ráadásul ez már előre jósolható volt....
ok, mondok én:

Ibra

:mrgreen: :arrow: :cry:

Más: Emlékeszem Piqure mikor vissza került a MU-tól, elkeserítő volt a játéka, nehézkes, lassú, testidegen volt a csapatban, akár csak legutóbb Arda (volt!?) akitől a hajamat téptem, h 40M-val levettek érte a matracosok, aztán most meg....
Szóval az idő majd eldönti, hogy megérte-e a pénzt letenni érte, addig meg minden csak okoskodás.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.08.24. 17:53:51

Paco minden pénzt megér.... Mondjuk ennyi pénzért már Pákót is elhozhatjuk, s akkor legalább a hangulat is meglenne, tudná pótolni egyszemélyben boldDanit is. :twisted:
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.08.24. 17:49:04

Egyszerűbb, ha rögtön kitiltod mondjuk 1 hónapra :lol: Uhhh, késő....

Kampányolok itt a vezetőség mellett, de azt olvastam, h Alcacer 30+15 millióért jönne...ha emellett eladjuk Munirt gombokért, azért én is tolok egy ilyet :shock:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.24. 17:46:39

recrea írta:
Messias2 írta:Nem lehet mindent kizárólág racionális szempontok alapján megközelítani. Messi esete pontosan ilyen, itt komoly emocionális dolgokról van szó.
Gyönyörű, remek...ha ezt most Bob olvassa (márpedig olvassa) és válaszol rá (márpedig fog), akkor ebben a topikban ma se folytatunk beszélgetést :mrgreen:
Válaszolok, de nem teljesen erre. :D Többieknél is volt emocionális rész. Nunezt én pont ezért tartottam nagyra, mert rohadt nagy kőszikla. Nem érdekelte se Ronaldo se Figo se más aztán az egyik legsikeresebb elnök volt, na jó most meg a sitten de más kérdés. :D

Ha visszaolvasgatod, én olyat soha nem írtam hogy ne számítana a pénz, SŐT. Aki szerint nem számít a pénz az nem tudom milyen világban él. :D És az üzletben egy alapszabály, hogy nem szabad érzelmekre támaszkodni, legalábbis nálam ez alapszabály. Máshogy nem lehet pénzt csinálni, csak ha hideg fejjel gondolkozol, nem habozol és kihasználsz minden alkalmat. Az érzelem gyengít és késlekedni fogsz. Pont ezért érzelem, mert adott befolyás alapján döntesz nem pedig mechanizmusok alapján. Ezáltal a döntésed sokkal labilisabb lehet.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.08.24. 17:43:42

Barcelona and Celta have an agreement over the transfer of forward Munir (20). Official announcement only if Barca sign a forward. [COPE]

If Barcelona sign Valencia forward Paco Alcacer (22), only then Munir will be loaned to Celta Vigo. [@GerardRomero]

Nem ismerem a felhozatalt a Celtában, Aspas rémlik mint középcsatár, ő meg nem kiszoríthatatlan, szóval örülnék neki. Akár Nolito helyén is játszhatna mondjuk, de jobban örülnék, ha 9-esként játszana végig 1 szezont.
recrea írta:ha ezt most Bob olvassa (márpedig olvassa) és válaszol rá (márpedig fog), akkor ebben a topikban ma se folytatunk beszélgetést :mrgreen:
Gyorsan töröljem azt mondod? :mrgreen:
recrea
Llegenda del Barça

2016.08.24. 17:40:08

Messias2 írta:Nem lehet mindent kizárólág racionális szempontok alapján megközelítani. Messi esete pontosan ilyen, itt komoly emocionális dolgokról van szó.
Gyönyörű, remek...ha ezt most Bob olvassa (márpedig olvassa) és válaszol rá (márpedig fog), akkor ebben a topikban ma se folytatunk beszélgetést :mrgreen:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.08.24. 17:37:00

Amennyit tudunk, eliszunk belőle, drogra és nőkre költjük...a maradékot elpazaroljuk :-({|=

Nem Rád vonatkozik, de amikor Messi eladásáról van szó, hirtelen mégsem olyan fontos a pénz :wink:
Ez mindig így van :lol: Mármint , hogy olyankor nem olyna fontos a pénz. Az elejével abszolút egyetértek, én is ezt tenném. Egyszer élünk ,akkor sem sokáig.

Nekem sosem lesz ez "vitatéma", hogy kit mennyiért hozunk és engedünk el. Természetesen, amíg eredmény is van és AZ EREDMÉNYÜNK is pozitív marad.
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2016.08.24. 17:36:02

recrea írta: Amennyit tudunk, eliszunk belőle, drogra és nőkre költjük...a maradékot elpazaroljuk :-({|=
Hol kell aláírni? :D

Nem lehet mindent kizárólág racionális szempontok alapján megközelítani. Messi esete pontosan ilyen, itt komoly emocionális dolgokról van szó.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
recrea
Llegenda del Barça

2016.08.24. 17:27:05

MQuCsabi írta:Jó, csak, ha eladjuk 250ért, akkor mit csinálsz?
Amennyit tudunk, eliszunk belőle, drogra és nőkre költjük...a maradékot elpazaroljuk :-({|=

Nem Rád vonatkozik, de amikor Messi eladásáról van szó, hirtelen mégsem olyan fontos a pénz :wink:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.08.24. 17:23:35

Jó, csak, ha eladjuk 250ért, akkor mit csinálsz? Ugyan úgy cska 11 játékosunk lehet fent a pályán nekünk is, Messi meg varázsolna még 5 évet valahol :D Rossz esetben rendre ellenünk is. Ezalatt meg megnyerhetünk bármit, és hozhatjuk a 250mihályt.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.24. 17:18:23

off: Reiziger nem volt rossz, én nagyon bírtam. :D

Lejjebb valaki jól leírta az árat mint mindig a kereslet és a kínálat határozza meg, tőlünk ha megy valaki, akkor azért megy mert nem kell ezáltal az értéke és csökken. Ha viszont veszünk akkor általában licitháborúban vagyunk másokkal és az érték növekszik. Mi vásárló klub vagyunk.

ui: Én eladnám Messit. :lol: Ahogy bárki mást is, ha olyan ajánlat jön érte, amivel előrébb vagyunk. Azért ha letennének érte 250 milliót mondjuk akkor bőven ellehetne gondolkozni, ahogy Neymarért is 190 és így tovább. Nincs olyan hogy valaki "érinthetetlen" vagy pótolhatatlan. Ha gazdaságilag megéri és csapatként meg lehet pótolni akkor bárki eladható játékos. Mítosz hogy nem, s főleg mi tudhatjuk mikor Ronaldo után azt hitték sokan világvége van aztán rögtön húztunk két bajnokságot. :D Vagy Ronaldinho, Rivaldo stb.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.08.24. 17:18:16

MQuCsabi írta:Az lesz, hogy jön a holland, TS helyett elkezdi védetni LE. Erre TS behisztizik, lelép a MAdridba.... Ezen felbuzdúlva LE elkezdi védetni Masipot, mert ezt már ő sem hiszi el, de ezzel csak azt éri el, hogy a holland is sírni kezd és visszamegy, de a PSV-be....

Ekkor jön Masip, aki kölök kora óta kitartó, végig járta a ranglétrát, s, mint legkisebb királyfi, méltő helyére kerül a trónon. Jóidő. :twisted:
Látom, már megint sok volt a sör. :mrgreen:
barca0417
Entrenador del Barça

2016.08.24. 17:15:49

MQuCsabi írta:Az lesz, hogy jön a holland, TS helyett elkezdi védetni LE. Erre TS behisztizik, lelép a MAdridba.... Ezen felbuzdúlva LE elkezdi védetni Masipot, mert ezt már ő sem hiszi el, de ezzel csak azt éri el, hogy a holland is sírni kezd és visszamegy, de a PSV-be....

Ekkor jön Masip, aki kölök kora óta kitartó, végig járta a ranglétrát, s, mint legkisebb királyfi, méltő helyére kerül a trónon. Jóidő. :twisted:
Onnantól fogva a "Trollface" új neve "Luchoface" lenne.
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.08.24. 16:52:58

Az lesz, hogy jön a holland, TS helyett elkezdi védetni LE. Erre TS behisztizik, lelép a MAdridba.... Ezen felbuzdúlva LE elkezdi védetni Masipot, mert ezt már ő sem hiszi el, de ezzel csak azt éri el, hogy a holland is sírni kezd és visszamegy, de a PSV-be....

Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2016.08.24. 16:32:10

Laporta idejét se nevezném pénzkidobásnak, mert akkor indultunk el fölfelé, az akkori igazolásaink nagyon jó százalékban váltak be. Lehet voltak rossz üzletek, de pénzkidobásnak nem nevezném, akkor sem ha utána nehezebb gazdasági helyzetben volt a klub, és Bartoék okosabban költekeznek és bánnak a pénzel.
Szerintem nem kell aggódni a klub rövid távú jövőéért, a hosszabb távúról meg úgy sem lehet jósolni semmit, bármi megtörténhet még.
A kapus ügyhöz pedig, hiába gyengébb Cilessen mint Bravo, nem lesz a keret gyengébb ezáltal, mert Ter Stegen mellett amire kell arra Cilessen is szinte "túl jó".
Kép
palesz77

2016.08.24. 16:27:48

Mondjuk Bartoek se szentek, lehet itt is majd utolag kiderul par dolog.. En mar egyiknek se hiszek, remelem a kovetkezo valasztast valamelyik ujonc nyeri.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.08.24. 16:20:51

zsoltfree írta:A Laportás dolgot nem tudom.
a kinti öreg sociók viszont tudják, nem véletlenül szavazott rá csak elenyésző részük... a fiatalokat még megtudta etetni a maszlaggal, de azért az öregek szerencsére tudták mi a dörgés...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
zsoltfree
Capitá del Barça

2016.08.24. 16:16:25

recrea írta:Pénzkidobás a 2000-res évek elején volt, amikor ugyanígy 100 milliókat költöttünk, cserébe egy darab kupát sem nyertünk, asszem 5 évig. Kilátás sem volt kupákra, nemhogy koncepció. Még egy ilyen időszak és eret vágtok magatokon néhányan.

Pénzkidobás Laporta idején volt, amikor legatyásodtunk gazdaságilag, meg sumákolt, ahol tudott, amit aztán Barto lapátolt vissza a helyére, úgy, h a sikerek is megmaradtak, a legnagyobb sztárok itt játszanak és még a klub is nyereséges.

Pénzkidobás olyan játékost venni 80 millióért, aki aztán a kupában meg csereként negyed órákat játszik és nem tud tőle a klub megszabadulni.

Nagyjából.

Az meg, h Hart majd drágábban lesz eladva :D Ez mégis ki a madárfüttyös búbánatos fittyfenét érdekel :D Tudom, h zavaró néhány embernek, lehetne jobban is eladni, meg demagóg vagyok, de annyi más csapat van, akinek lehet szurkolni.

Ezt abszolute adom én is. Gaspart idején amikor egy Dutruel váltott egy Bonanot:) És horror fizuval ültek padon ilyen Reiziger félék. Na azok tényleg "szép" idők voltak. Akkor nem azon izgult senki sem, hogy Messi a három gólja mellé miért nem lőtt még kettőt.

A Laportás dolgot nem tudom. Ott az igazságot szerintem kb. csak ők tudják. Eléggé utánaolvastam, de elég meggyőzően mutogatnak egymásra, és mindenkinek van olyan dolga is, ami nyilvánvaló lebukás. Én személy szerint valamiért Laporta párti vagyok, de az is jelent valamit, hogy a Culék nem azok:)

Harton tényleg nem kell csodálkozni. A legkisebb most feljutó csapatok is felfoghatatlan pénzekért igazolnak számomra teljesen ismeretlen játékosokat.
recrea
Llegenda del Barça

2016.08.24. 15:58:40

Pénzkidobás a 2000-res évek elején volt, amikor ugyanígy 100 milliókat költöttünk, cserébe egy darab kupát sem nyertünk, asszem 5 évig. Kilátás sem volt kupákra, nemhogy koncepció. Még egy ilyen időszak és eret vágtok magatokon néhányan.

Pénzkidobás Laporta idején volt, amikor legatyásodtunk gazdaságilag, meg sumákolt, ahol tudott, amit aztán Barto lapátolt vissza a helyére, úgy, h a sikerek is megmaradtak, a legnagyobb sztárok itt játszanak és még a klub is nyereséges.

Pénzkidobás olyan játékost venni 80 millióért, aki aztán a kupában meg csereként negyed órákat játszik és nem tud tőle a klub megszabadulni.

Nagyjából.

Az meg, h Hart majd drágábban lesz eladva :D Ez mégis ki a madárfüttyös búbánatos fittyfenét érdekel :D Tudom, h zavaró néhány embernek, lehetne jobban is eladni, meg demagóg vagyok, de annyi más csapat van, akinek lehet szurkolni.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.08.24. 15:57:31

visca el barca írta:inkább azt mondjátok meg nekem, hogy akkor most este nézzek-e ajax meccset :D
Elvileg még Jasper fog védeni, szóval scoutingold. :D
Válasz küldése