Vagy veszünk ~80 üveg ilyet: Tequila Ley .925 – $3,500,000visca el barca írta: ez kérlek alsó hangon kb 387.500.000 üveg kőbányai. ettől azért már fejre állna a fél fórum (de lehet a 2/3-a is)

Vagy veszünk ~80 üveg ilyet: Tequila Ley .925 – $3,500,000visca el barca írta: ez kérlek alsó hangon kb 387.500.000 üveg kőbányai. ettől azért már fejre állna a fél fórum (de lehet a 2/3-a is)
Kölcsönbe megy ha megy, ingyér.recrea írta:Kampányolok itt a vezetőség mellett, de azt olvastam, h Alcacer 30+15 millióért jönne...ha emellett eladjuk Munirt gombokért, azért én is tolok egy ilyet
Nálunk is parádés volt ősszel, csak az után esett vissza, miután Messi került a helyére. Rengeteg meccsen ő lőtte az első gólt, és a szezon elején nagyobb húzóember volt, mint Leo. Csak ezt kevesebbszer említik nála..recrea írta:Ibrához azért annyit (csakh újrakezdjük a vitát róla), h rajtunk kívül mindenhova parádésan illeszkedett be. Ilyenkor lehet feltenni a kérdést, h bennem van a hiba vagy mindenki másban?!
Úgy látom, neked már drogra és piára nem adunk abból a pénzbőlMQuCsabi írta:Paco minden pénzt megér.... Mondjuk ennyi pénzért már Pákót is elhozhatjuk, s akkor legalább a hangulat is meglenne, tudná pótolni egyszemélyben boldDanit is.
ez kérlek alsó hangon kb 387.500.000 üveg kőbányai. ettől azért már fejre állna a fél fórum (de lehet a 2/3-a is)recrea írta:Amennyit tudunk, eliszunk belőle
ok, mondok én:zsoltfree írta: Én nem igazán tudnék mondani olyan embert, akit megvettünk, piszok drága volt, és nem vált be, ráadásul ez már előre jósolható volt....
Válaszolok, de nem teljesen erre.recrea írta:Gyönyörű, remek...ha ezt most Bob olvassa (márpedig olvassa) és válaszol rá (márpedig fog), akkor ebben a topikban ma se folytatunk beszélgetéstMessias2 írta:Nem lehet mindent kizárólág racionális szempontok alapján megközelítani. Messi esete pontosan ilyen, itt komoly emocionális dolgokról van szó.
Gyorsan töröljem azt mondod?recrea írta:ha ezt most Bob olvassa (márpedig olvassa) és válaszol rá (márpedig fog), akkor ebben a topikban ma se folytatunk beszélgetést
Gyönyörű, remek...ha ezt most Bob olvassa (márpedig olvassa) és válaszol rá (márpedig fog), akkor ebben a topikban ma se folytatunk beszélgetéstMessias2 írta:Nem lehet mindent kizárólág racionális szempontok alapján megközelítani. Messi esete pontosan ilyen, itt komoly emocionális dolgokról van szó.
Ez mindig így vanAmennyit tudunk, eliszunk belőle, drogra és nőkre költjük...a maradékot elpazaroljuk
Nem Rád vonatkozik, de amikor Messi eladásáról van szó, hirtelen mégsem olyan fontos a pénz
Hol kell aláírni?recrea írta: Amennyit tudunk, eliszunk belőle, drogra és nőkre költjük...a maradékot elpazaroljuk![]()
Amennyit tudunk, eliszunk belőle, drogra és nőkre költjük...a maradékot elpazaroljukMQuCsabi írta:Jó, csak, ha eladjuk 250ért, akkor mit csinálsz?
Látom, már megint sok volt a sör.MQuCsabi írta:Az lesz, hogy jön a holland, TS helyett elkezdi védetni LE. Erre TS behisztizik, lelép a MAdridba.... Ezen felbuzdúlva LE elkezdi védetni Masipot, mert ezt már ő sem hiszi el, de ezzel csak azt éri el, hogy a holland is sírni kezd és visszamegy, de a PSV-be....
Ekkor jön Masip, aki kölök kora óta kitartó, végig járta a ranglétrát, s, mint legkisebb királyfi, méltő helyére kerül a trónon. Jóidő.
Onnantól fogva a "Trollface" új neve "Luchoface" lenne.MQuCsabi írta:Az lesz, hogy jön a holland, TS helyett elkezdi védetni LE. Erre TS behisztizik, lelép a MAdridba.... Ezen felbuzdúlva LE elkezdi védetni Masipot, mert ezt már ő sem hiszi el, de ezzel csak azt éri el, hogy a holland is sírni kezd és visszamegy, de a PSV-be....
Ekkor jön Masip, aki kölök kora óta kitartó, végig járta a ranglétrát, s, mint legkisebb királyfi, méltő helyére kerül a trónon. Jóidő.
a kinti öreg sociók viszont tudják, nem véletlenül szavazott rá csak elenyésző részük... a fiatalokat még megtudta etetni a maszlaggal, de azért az öregek szerencsére tudták mi a dörgés...zsoltfree írta:A Laportás dolgot nem tudom.
recrea írta:Pénzkidobás a 2000-res évek elején volt, amikor ugyanígy 100 milliókat költöttünk, cserébe egy darab kupát sem nyertünk, asszem 5 évig. Kilátás sem volt kupákra, nemhogy koncepció. Még egy ilyen időszak és eret vágtok magatokon néhányan.
Pénzkidobás Laporta idején volt, amikor legatyásodtunk gazdaságilag, meg sumákolt, ahol tudott, amit aztán Barto lapátolt vissza a helyére, úgy, h a sikerek is megmaradtak, a legnagyobb sztárok itt játszanak és még a klub is nyereséges.
Pénzkidobás olyan játékost venni 80 millióért, aki aztán a kupában meg csereként negyed órákat játszik és nem tud tőle a klub megszabadulni.
Nagyjából.
Az meg, h Hart majd drágábban lesz eladvaEz mégis ki a madárfüttyös búbánatos fittyfenét érdekel
Tudom, h zavaró néhány embernek, lehetne jobban is eladni, meg demagóg vagyok, de annyi más csapat van, akinek lehet szurkolni.