Bob_Marley írta:Az azért sokkal komplexebb történet, habár volt a holland bajnokságban is, de nálunk mégsem tudta a gyors passzos játékot játszani. Plusz a védekezése sem volt megfelelő és nem bírta el a csapat hosszútávon. És a fő szempont, hogy nem rá voltak kijátszva az utolsó labdák, de pl Suarez is hasonló és rá sincsenek mindig kijátszva, de mégis mezőnyben sokkal többet dolgozik mint Ibra tette azt anno.
Csak beleszaladok a csapdába...sztem semmivel nem volt gyengébb a gyors passzos fociban, mint Suarez. Védekezésben sem láttam semmi hibát, tény, Suarez többet robotol, többet fut, Ibra meg sokkal technikásabb, ami nem elhanyagolható nálunk. Esetleg azt és ott kellett volna játszatni a svéddel, amit és ahol tud. És ezt pont Pep ne látta volna előre...nehéz elképzelni. Mert érdekes, most Messi nem szorítja ki Suarezt, pedig a posztja tök ugyanaz, igaz, ő azért többet mozog ki szélre, változtatja a helyét, ami előnyére válik és a csapatnak is jobb, de sztem ez Ibrának se lett volna büdös. De nem a teljesítménye miatt került ki a kezdőből, ennek ellenkezőjét senki nem magyarázza meg nekem.
Tessék Veb, és még aggódtál