Ezzel maximálisan egyet értek, és sosem voltam szerelmes Bravoba, anno elleneztem is, hogy leigazoljuk, hisz itt volt már a német.Subinho írta:Az túlzás azért, hogy néhányan itt szerelmesek Bravo-ba...ikább fordítva látom. Néhányan itt - valamiért - szerelmesek TS-be és nem veszik észre a hibáit, túlzott lazaságát, stb...
Az elmúlt 20 év legmegnyugtatóbb jelensége volt Bravo a kapuban, ezzel sztem senki nem vitatkozik. TS viszont jelenleg nem az. Valdesnek is voltak nagy bravúrjai, meg nagyon jó kapus volt, de a lábbal játékában nagyon benne volt a hiba lehetősége. Miért? Mert kicsit többet gondolt magáról, mint ami... így aztán benne volt a játékában a hiba... Remélem ez változik idővel és tényleg a legjobb kapus lesz, mert most inkább csak görcsösen bizonyítani akarja, hogy az...
És engem is Valdesre emlékeztet, képes pazar meccsekre, hatalmas bravúrokra, de a megbízhatóság nem erénye. Utóbbiban a chilei magasan verte mindkettőt. De Valdes is fejlődött benne, fénykorában már csak annyit bakizott, mint más kapusok, és bízzunk benne, hogy német szépen beérik, akkor pedig nagyon jó kapus válhat belőle, mert más hiányossága nagyon nincs.