Igy van, ha szigorúan a csapat érdekeit nézzük, akkor természetesen nagyon jó ez a bő és erős keret.palesz77 írta:Azért ezt te se gondolod komolyan remélem, hogy nem gondolta át Lucho és a vezetőség, hogy milyen keretet szeretnének.. Megmondta LE, hogy minden posztra 2 játékost akart, meg is kapta. A München is elég jól megoldotta a mély kerettel felmerülő problémákat, csak ahhoz keményen rotálni kell. De én nehezen tudom elképzelni, hogy LE azért akarta azokat akiket, hogy aztán a tavalyihoz hasonló forgatást láthassuk. Nagy vesztese egész biztos lesz a szezonnak, szerintem Rafinha például távozni fog jövőre, de ez meg benne van sajnos, ha versenyképes csapatot akar magának az ember. Viszont okosan használva nagyon nagy fegyver lehet ez, hogy van 21 játékos, akiket bármikor be lehet dobni szinte, így talán kevésbé fog érződni majd a fáradtság szezon végére, és kipihentebbek lesznek a srácok - fejben főleg.Tobias88 írta:Szerintem nem teljesen gondolták ezt át
Az érem másik oldala, hogy ennek a csapaton belül lesznek vesztesei, és valószínűleg megint a saját nevelések közül. Az egyik az általad említett Rafinha, a másik Munir. Persze a csapat érdekeit nézve ez is érthető, hogy be kell áldozni néhány embert. Nekem csak annyival van a bajom, hogy akik a helyükre jöttek, nem látom őket annyival jobb játékosnak, csak ahogy te is írtad, sokan többre tartják Bellerint, mint SR-t, mert a gyenge Arsenalban és a PL-ben jobban ki tud emelkedni, mint az utóbbi a világ legerősebb csapatában és bajnokságában. És szerintem ez a helyzet Alcacerrel és a portugál gyerekkel is, középcsapatokból jönnek, de semmi olyat nem mutattak ott sem, amitől el kéne tőlük ájulni. Szerintem ezeket a posztokat meg lehetett volna oldani csapaton belül is, de sajnos ez van, jelenleg az utánpótlásból jövők nemhogy előnyben nincsenek, de kifejezetten hátrányos a helyzetük a hasonló szintű, középcsapatokban játszókkal szemben.