Zozzy 5 írta:ez tényleg remek munka volt a vezetők és LE részéről, ennél jobban nem nagyon lehetett volna megerősíteni a keretet. most már a bivaly kezdő mellé hasonló padunk is van, talán Európa legerősebb keretével megyünk neki a szezonnak, a célok egyértelműek.
pénzben talán kicsit sok volt, de vmi hasonló összeget most rá kellett szánni a csapatra, mert az előző kiírásban nem egyszer volt komolytalan a padunk. meg amúgy ez a 122 plusz opciók 6 minőségi játékosért, amikor 100 milliókat már egy 1 db emberért fizetnek ki mások, igen korrekt.
még Douglast kéne elpasszolni bárhova a világon, bármilyen munkakörbe, és kész is vagyunk

Naigen, elvileg mi is sokat hajkurásztuk Pogbát,ő önmagában lett volna 120 millio.
szerintem teljesen korrekt ez az összeg amit elköltöttünk idén keretbővitésre, hoztunk jópár tehetséges, ügyes játékost akiknek nagyrésze már az első pillanatok óta elég otthonosan mozog, és nagy segitségre lesz a szezonban, remélhetőleg rotálni fogunk bőven.
Tény, hogy hatékonyabban is adhattuk volna el a játékosokat, de ez van, legalább jók jöttek.
De szerintem nem olyan hudesok ez a pénz,ha azt nézzük hogy tavaly nem igazoltunk olyan rengeteget és nem hoztunk hatalmas nagyágyut, meg ugye utolso pillanatban ment Pedro szoval az ő 30 millája is hozzájött az idei 60 millios beigérthez gondolom.
Nero.: Kis pontositás: 2008 nyarán(2008/9-es szezonba Tripláztunk) és 2014 nyarán, de amugy igaz, én is olvastam ezt a statisztikát, remélem folytatódik akkor a mintasor eredményben is...

(Bár ez persze egy csapattól sem elvárható, egy Tripla nagyon különleges teljesitmény, még a Barca számára sem lehet elvárás)