Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Motta ügyben egyetértek, ő már lassan 2 éve nincs szerintem azon a szinten, ami által megérdemelné, hogy kiszorítsa De Rossit. Mellette meg nem fér el. Egy Verratti-Jorginho kp De Rossi előtt azért majd jó lehet...Veidt_madridista írta:Motta szerintem már nagyon kiégett, ráadásul De Rossival egyszerre nem férnek el a pályán, a római meg nem kérdés hogy jobb nála. Viszont Jorginho nagy mellőzését már Conte részéről sem értettem, tökéletes lenne Montolivo helyett..
Motta szerintem már nagyon kiégett, ráadásul De Rossival egyszerre nem férnek el a pályán, a római meg nem kérdés hogy jobb nála. Viszont Jorginho nagy mellőzését már Conte részéről sem értettem, tökéletes lenne Montolivo helyett..palesz77 írta: Sport1 adja ha minden igaz. Ez a középpálya elég jónak néz ki spanyol részről, olaszról kevésbé.. Pedig ott is lenne alapanyag azért - Verratti és Marchsisio sérülés miatt nem kezdenek, de Motta, vagy még inkább Jorginho azért beférne szerintem.
tv nem adta, én sem néztem mostBob_Marley írta:Jó hogy ezeket pont nem látom.visca el barca írta:megint a 92. percben buktuk el a 3 pontot.Sikerül kifogni ezeket, csak idegeskedés lenne belőle.
Jó hogy ezeket pont nem látom.visca el barca írta:megint a 92. percben buktuk el a 3 pontot.
doria kezdő... sztem te megint szundítasz meccs közbenBob_Marley írta:Sakai meccsről-meccsre gyengébb....De pl Dóriát miért nem játszatja Passi? Hétközit nem láttam, de kb az egyik legjobbja a csapatnak az évben és erre Fannikat kell nézni. Legalább csaj lenne ilyen névvel és nagy melle vagy jó popsija.