Veidt_madridista írta:Motta szerintem már nagyon kiégett, ráadásul De Rossival egyszerre nem férnek el a pályán, a római meg nem kérdés hogy jobb nála. Viszont Jorginho nagy mellőzését már Conte részéről sem értettem, tökéletes lenne Montolivo helyett..
Motta ügyben egyetértek, ő már lassan 2 éve nincs szerintem azon a szinten, ami által megérdemelné, hogy kiszorítsa De Rossit. Mellette meg nem fér el. Egy Verratti-Jorginho kp De Rossi előtt azért majd jó lehet...
A spanyoloknál viszont szerintem jót tett Lope kinevezése, kellett már egy kis vérfrissítés, ha ez annyira a csapat felálláson nem is látszik meg. Vitolo helyére viszont el tudnék képzelni egy gyorsabb és gólérzékenyebb játékost is, csak sajnos nem nagyon van most ilyen spanyol honban. Tudva azt is hogy egy Nolito is ott ül a padon...hol van már az amikor a Villa-Torres-Pedro hármassal támadott a spanyol csapat?
Mi lett veled Pedrito...
Plusz még egy megjegyzés spanyol részről...szerintem egyáltalán nem hiányzik ebből a keretből Fabregas, nem is sok esélye lesz bekerülni.
SZERK.: Busira kíváncsi leszek a mai meccsen, eddig jól tolja.
SZERK 2.: Király...Jordi Alba megsérült a 24. percben, Nacho jött a helyére. Reméljük nem komoly...