Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha ez így van, akkor is odatette magát, majdnem 10 évig csúcson volt, míg egy nála jóval jobb játékos Ronaldinho beérte 2 évvel.Rivaldo11 írta:Nincs meglepetés, ezt a díjat még mindig címekre adják. Meggyőződésem, hogy a portugál mára jó ha a top 5-ben ott van, irtózatos tempóban kopik, -persze magához képest-és szerintem ez amolyan életműdíjként adták neki, de semmi több. Mezőnyben mára nulla a pali, lőtt gól nélkül abszolút átlagos a futballja.
Mellesleg az is kiderült, hogy évi 3 jó meccsre aranylasztit lehet kapni.
Legalább korrekt. Jövőre már nem lesz Real játékos. Rosberg nyomán a helyében idén visszavonulnék. Ezeket már leírtam szeptemberben is és szerintem az eddigiek engem igazolnak.S.Agüero írta:Cr nyilatkozta : „Ha Portugália nem nyert volna Eb-t, a Real Madrid pedig BL-t, akkor nem én lennék a győztes.”
Zseni.
Mielőtt törölve lesz (ugye?!) a hozzászólás (így mindenki jobban jár), szeretném megköszönni a hosszú magyarázkodásod, amire kutya nem volt kíváncsi. Sziaferninho írta:
Romának oda-vissza eltett 1-1 gólt,mindkét mecccsen elsőként talált be.
Wolfsburg ellen volt az egyetlen olyan pillanat a Realnál, mikor ki kellett ráncigálni a csapatot a szarból, mert ezen kívül egyszer se állt se vesztésre, se kiesésre...
3 perc alatt elpakolt kettőt a 20. Percig, majd a továbbjutást is eldöntötte.
City ellen nem volt kérdés ki a jobb csapat, szépen biztosan behúzta a Real...
Szerintem ez az általad idézett rész inkább arról szólt, hogy egy "tap-in" játékos lett belőle, aki a saját játékával nem tudja felpörgetni egy együttes támadógépezetét. Átalakult egy befejezővé, akinek a mezőnyben mutatott játékhoz már sok köze nincs. Ennyi. De igazából az előtte levő részben is erről írnak, csak így kiragadva a kontextusból máshogy hangzik, ezért bele lehet kötni.ferninho írta:Tehát a kiráncigálás azt jelenti, hogy megkapja félpályánál, átmegy 5 emberen és berúgja?
EB-n megint mikor égett a ház és kiesésre álltak, adott egy gólpasszt Naninak.
Megint kiesésre álltak, egyenlített.
Majd megint kiesésre álltak és megint egyenlített.
Tehát a kiráncigálás azt jelenti, hogy megkapja félpályánál, átmegy 5 emberen és berúgja?Ronaldo ma már ott tart, hogy csupán fogaskereke egy nagy gépezetnek: ha tálalnak elé, tüzel, de önmaga képtelen kiráncigálni az együttest a bajból.
Főleg a kiemelt rész az, amit a fanatikusai nem akarnak belátni. Mert ő bizony az idei BL és EB győzelemben is csak fogaskerék volt, szvsz nem is legfontosabb. Ha csak megnézzük a csapattársait, Bale, Kroos, Ramos, Pepe semmivel nem hoztak nála rosszabb teljesítményt az évben. Ramos mondjuk az EB miatt kihúzható, de a másik három ott is hozta magát. Persze nem lőttek 50 gólt egy szezonban, posztjukból adódóan csak Bale-t lehetne összehasonlítani vele, de amennyivel kevesebbet termel, azt bőven visszahozza azzal, hogy mezőnyben rengeteg ver a portugálra.Sokan elfelejtik azt is, hogy a portugál szélsőnek indult, abból is a gyors, jól cselező, kreatív fajtának. Fokozatosan alakította át a játékát úgy, hogy csak a góljai számítsanak, tiszta tudattal, saját elhatározásából faragott magából gólgépet, aki egyre kevesebbszer vesz részt az összjátékban, és csak a befejezésekre koncentrál. Ennek köszönhetően egyre kevésbé volt szerves része a csapatainak, és egyre inkább kezdett függeni társai kiszolgálásától. Ronaldo ma már ott tart, hogy csupán fogaskereke egy nagy gépezetnek: ha tálalnak elé, tüzel, de önmaga képtelen kiráncigálni az együttest a bajból. Mindez az egóján, a küzdeni tudásán és a játékra gyakorolt hatásán is látszik.
Plusz Messi jobban játszott szerintem egész évben, és azért csak nyert ő is egy spanyol bajnokságot...7 gól meg kb +10-15 assist (kb ennyi lehet, úgy hogy Messi eddig több meccset is játszott CRnél vagy 5tel) nem akkora különbség.
50+ gólos év CRnél a nyögvenyelős...S.Agüero írta:Most goals for club & country in 2016:
58: Messi
51: Cristiano
49: Suarez
46: Ibrahimovic
46: Lewandowski
Tény, hogy nem ez volt a legjobb éve, és szerintem is voltak nála jobb egyéni teljesítmények, de ez azért túlzás, ennyire rossz nem volt, sőt nagyon jó szezonja volt, ha nem is annyira kiemelkedő, mint tavaly Messinek.A mostani nyögvenyelős év kritikán aluli volt tőle
csababarca írta:Cr fogja kapni szerintem, elképesztő jó a marketingje, és mindig elviszi a showt, persze nem a játékával. Ez kell a népnek, eszik is.
Messi hiába volt jobb játékban megint, kellett volna az a Copa legalább ehhez.
Griezman meg komolytalan a nulla trófeájával,mert az is számít. Ha legalább valamelyiket behúzza a csapata, akkor azt mondom oké, lehetne realitása, de így nem. Pláne, hogy a BL döntőben pl negatív hős volt, a kihagyott büntijével, az EBről nem tudok nyilatkozni, felületesen láttam az egész tornát.
A közönség bekapcsolásával veszít a díj az értékéből, legalábbis az én szememben.Messias2 írta:http://m.nemzetisport.hu/minden_mas_foc ... ol-2534019