Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ehhez még mellékesbe annyit, hogy Pogba és Vidal 14., Rui Patrício 12., Vardy 8. lett, Ini pedig a top20-ba se fért be..csababarca írta:szóval ennyire vehető komolyan a díj.
Pont most mondtad, bármit nyer a madrid, ő aranylabdát kap. Idén behúzzák a ligát, utolsó perces Ramos fejesekkel a BL-t is (sorsolást direkt nem említem), és ott lesz neki az ötödik.csababarca írta:
Amúgy nem hiszem,hogy visszavonulna, még van benne pár év szerintem. Kérdés az egoja meddig bírja el,hogy majd már a szavazásokon se lesz esélye. Ha lesz ilyen egyáltalán.
Ez igaz, de azért volt 1-2 év, mikor CR jobb teljesítményt hozott, mint Messi.Motaro írta:Akinek van szeme a focihoz és nem Real fan, annak egyértelmű, hogy Messi > CR. Sosem volt másképp.
a januári zürichi FIFA gálánrandomguy írta:fifa év játékosa díjat mikor osztják ki, tudja valaki?
Ha ez így van, akkor is odatette magát, majdnem 10 évig csúcson volt, míg egy nála jóval jobb játékos Ronaldinho beérte 2 évvel.Rivaldo11 írta:Nincs meglepetés, ezt a díjat még mindig címekre adják. Meggyőződésem, hogy a portugál mára jó ha a top 5-ben ott van, irtózatos tempóban kopik, -persze magához képest-és szerintem ez amolyan életműdíjként adták neki, de semmi több. Mezőnyben mára nulla a pali, lőtt gól nélkül abszolút átlagos a futballja.
Mellesleg az is kiderült, hogy évi 3 jó meccsre aranylasztit lehet kapni.
Legalább korrekt. Jövőre már nem lesz Real játékos. Rosberg nyomán a helyében idén visszavonulnék. Ezeket már leírtam szeptemberben is és szerintem az eddigiek engem igazolnak.S.Agüero írta:Cr nyilatkozta : „Ha Portugália nem nyert volna Eb-t, a Real Madrid pedig BL-t, akkor nem én lennék a győztes.”
Zseni.
Mielőtt törölve lesz (ugye?!) a hozzászólás (így mindenki jobban jár), szeretném megköszönni a hosszú magyarázkodásod, amire kutya nem volt kíváncsi. Sziaferninho írta:
Romának oda-vissza eltett 1-1 gólt,mindkét mecccsen elsőként talált be.
Wolfsburg ellen volt az egyetlen olyan pillanat a Realnál, mikor ki kellett ráncigálni a csapatot a szarból, mert ezen kívül egyszer se állt se vesztésre, se kiesésre...
3 perc alatt elpakolt kettőt a 20. Percig, majd a továbbjutást is eldöntötte.
City ellen nem volt kérdés ki a jobb csapat, szépen biztosan behúzta a Real...
Szerintem ez az általad idézett rész inkább arról szólt, hogy egy "tap-in" játékos lett belőle, aki a saját játékával nem tudja felpörgetni egy együttes támadógépezetét. Átalakult egy befejezővé, akinek a mezőnyben mutatott játékhoz már sok köze nincs. Ennyi. De igazából az előtte levő részben is erről írnak, csak így kiragadva a kontextusból máshogy hangzik, ezért bele lehet kötni.ferninho írta:Tehát a kiráncigálás azt jelenti, hogy megkapja félpályánál, átmegy 5 emberen és berúgja?
EB-n megint mikor égett a ház és kiesésre álltak, adott egy gólpasszt Naninak.
Megint kiesésre álltak, egyenlített.
Majd megint kiesésre álltak és megint egyenlített.