Sziasztok!
Nagyon ritkán írok ide , ennek ellenére folyamatosan olvasom, követem a hozzászólásokat, és az oldalt.
Nos a mai napon meccs közben elhatároztam, hogy leírom, mit is gondolok, mit is éreztem a jelenlegi formával kapcsolatban.
Elsőnek írnék néhány szót , néhány játékosról..
Neymar? Haknizik... mondhatunk bármit rá, hogy a játéka így meg úgy... nem ad, nem adott mostanában semmi pluszt.. mondhatjuk, hogy igen, de egyszerűen, csak senki nem meri kimondani, hogy nem veszi komolyan, valahol máshol jár fejben... lehet épp azt képzeli, hogy a kanapén ülve fifázik és ott sikeres.
Gomes Kiráz a hideg, ha hozzá kerül a labda, lassú, körülményes, mintha félne a labdától.. mintha nem érezni. Bízom benne, hogy hamarosan magához tér.., reményekkel teli gondolataim voltak felé, amikor leigazoltuk... azóta viszont, csak bosszant.
Rakitic Jelenleg nálam ő a lajbi, alibi király
Umiti & Pique Úgy gondolom a Francia hatalmas siker, úgy látom, hogy jól helyezkedik, nem fél. Pique pedig mára már igazi védővé nőtte ki magát.
Messi Ez az ember, valami hihetetlen, nincsenek szavak, így nem részletezem
Suarez Amit csak be kell pöccinteni , azt nem tudja megcsinálni

Hihetetlen pali.
A második félidőben az a ATMA jött a pályára, akire én a kezdéskor számítottam... Az 1. félidőben aludtak, nem mondanám, hogy a 2. félidőben rosszabbak lettünk, inkább azt mondanám, hogy Simeone rendet csinált a fejekben.. Ennyit jelent egy olyan edző, aki spontán célt ad a játékosainak.. Sajnos Enrique elfáradt. Jól kezdtünk , de aztán felülünk az alibi vonatra és várjuk a meccs végét... ez ide édes kevés, BL-ből is így estünk ki tavaly... és ez könnyen megismétlődhet. Egyszerűen, NINCS középpályánk... most is azért volt valamennyire mert Masc a hibáit leszámítja jól teljesített... és Messi volt az irányító... Így nehéz lesz nyerni bármit is, iszonyat sürgősen ki kellene h találjanak valamit..
Köszönöm, hogy elolvastad.