Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:
mondjuk azok okfejtését is meghallgatnám akik szerint gomes volt a legjobb
mondjuk azok okfejtését is meghallgatnám akik szerint gomes volt a legjobbzeli39 írta:Azért az érdekes ,hogy Mascherano kapott 5 szavazatot és a fórumon a legtöbb kritikát kapja
Egyedül leszek, de szerintem jó irányba próbált belenyúlni. Nem nagyon emlékszem olyanra, hogy az ellenfél nyomására védőket/védekező játékosokat kezdünk behozni, ilyenkor a labda megtartása szokott lenni a fő védekezési fegyver. Jó példa erre Xavi utolsó éves szerepe, aki ilyenkor bejött és hiába akart támadni az ellenfél, nálunk volt a labda. Denis és Rafinha is ilyen célból lett behozva, más kérdés, hogy ez egy rövid periódustól eltekintve nem érte el a célját.palesz77 írta:Ez a resze mondjuk nem igaz, a golig letelt a masodik felido 1/3-a, megis vegig nyomtak. Simeone szimplan jol nyult bele a meccsbe, Lucho nem. Nem a kerdojeles gol miatt kaptak verszagot, az elso masodperctol kezdve ugy jatszottak a masodik felidoben.
Ez a resze mondjuk nem igaz, a golig letelt a masodik felido 1/3-a, megis vegig nyomtak. Simeone szimplan jol nyult bele a meccsbe, Lucho nem. Nem a kerdojeles gol miatt kaptak verszagot, az elso masodperctol kezdve ugy jatszottak a masodik felidoben.herlius írta:Nyilván ilyen gyors szépítés után belelkesültek és ebből jött a többi helyzet is, de vajon hasonló forgatókönyv lett volna, ha pl a 70.-ik percig sem sikerül gólt lőniük?
Maradjunk annyiban, hogy Suárez amikor ollozni próbált, adott egy ippont az ATMA védőjének.herlius írta:Csak nekem tűnt úgy, hogy az ATMA szépítő gólja szabálytalan volt? A labda elrúgásakor teljesen egyértelműen lerántották Suarezt, aki így nem tudott Godín-nal menni, ebből jött a gól. Nyilván ilyen gyors szépítés után belelkesültek és ebből jött a többi helyzet is, de vajon hasonló forgatókönyv lett volna, ha pl a 70.-ik percig sem sikerül gólt lőniük?
az a gyerek idén 27 meccset játszott eddig (jó, sokszor csereként) de konkrétan egy olyan meccse nem volt amin végig jól játszott volna. cuenca meg jeffren reinkarnációjaTromort77 írta:Abban egyetértek, hogy Denis viszont tényleg felesleges volt. De ő mindig ez. Pénzfeldobáson múlik, hogy jó napja van-e a srácnak vagy sem. Amúgy meg senki más nem volt a padon. Arda életveszély egy ilyen meccsen.
Jól meglepte saját magát azzal a szólóval, behaltam volna ha onnan veret egy jó nagy gólt, de szerintem ő sem számított erre, hogy egyszer csak a kapu előtt találja magát...visca el barca írta: külön kiemelném mascherano szólóját a második félidőbőlrég üvöltöztem meccs közben, de most annyira szorítottam, hogy hátha ver egy óriás gólt, aztán sztem ő is megijedt, hogy mit keres ott a kapu előtt és inkább hazaadta ballal
http://www.fullmatchesandshows.com/2017 ... ull-match/" target="_blankBarcafanTomee írta:Erről az esetről én lemaradtam, de már tegnap is emlegették többen. Nem tudná linkelni valaki? Youtube-n nem találom.
Erről az esetről én lemaradtam, de már tegnap is emlegették többen. Nem tudná linkelni valaki? Youtube-n nem találom.visca el barca írta:külön kiemelném mascherano szólóját a második félidőbőlrég üvöltöztem meccs közben, de most annyira szorítottam, hogy hátha ver egy óriás gólt, aztán sztem ő is megijedt, hogy mit keres ott a kapu előtt és inkább hazaadta ballal
Res írta:Úgy látom csak engem aggaszt amit tegnap láttam… Az eredmény több, mint jó, mint ahogy az első félidő is az volt, de amit a második félidőben produkáltunk, az kritikán aluli. Ha megfordítják és mondjuk 4-2 a vége egy szót sem szólhattunk volna. Sorra dolgozták ki a gólhelyzeteket, teljesen elvesztettük a fonalat, a középpályánk átjáró-ház volt, de összességében alig volt olyan játékos, aki fel tudod nőni az AM által diktált tempóhoz. Remélem otthon összeszedik magukat, mert ennyire azért nem szabadna átengedni a kontrollt.
Azért az megnyugtató, hogy nem lett 2-2, mert azért egy 0-1-re ők bármikor képesek, de 0-2-re azért nem hinném.
A lényeg: azt az akarást hiányolom a csapatból, amit a második félidőben az Atletitől láttunk.
Lehet elemezgetni a taktikát, meg hogy ki játsszon középen, de amíg állva várjuk a labdát és ilyen lazán védekezünk (tisztelet a kivételnek!!), addig nincs értelme ezekről beszélni (… és ez nem feltétlenül csak LE hibája).
Szerintem már hétvégén Matyi lesz újra hátul, vagy Masch megint.Nero. írta:Nálam Umtiti. A pali ma is áthatolhatatlan volt. Most már nem nagyon venném ki a kezdőből.
Ezt en se ertem, mondjuk ha Rakitic helyere o jon, es nem Denis mellett jatszik, lehet jobb lett volna az osszkep egy fokkal vele is. De en nem ereztem rossznak ma, pedig rola mar "lemondtam", szoval elfogult se vagyok vele szerintem. Olyan jo se volt, de nem rajta mult a szeteses szerintem.csababarca írta:Mondjuk Rafinhával nem tudom mi volt a gond, legalább ő megtartotta a labdákat, és még párharcokat is nyert, ki tudtuk hozni a labdákat vele.
Hat latod..Barca333 írta:Sergio Roberto ... Erre valaki berakta meccs embere szavazásba. Kriminális.
Ez meg sajna igaz, eszmeletlen hullamzo. Neki nagyon kell, hogy legyen mellette egy Ini vagy/es Busi, hogy ne legyen sok felelossege. Nem tul jo tulajdonsag ez amugy, lehet az itteni karrierjebe is kerul egyhamar, pedig alapbol szerintem benne lenne a legtobb. Ha azt hozna mindig, amit pl a Sevilla ellen - tadasban es vedekezesben is -, akkor siman kezdo lehetne a jelenlegi felhozatal mellett. De sajna szokoevente jatszik ugy eddig, ez meg kicsit aggaszto..Tromort77 írta:Abban egyetértek, hogy Denis viszont tényleg felesleges volt. De ő mindig ez. Pénzfeldobáson múlik, hogy jó napja van-e a srácnak vagy sem.