Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.02. 12:52:59

magához képest VALAMIVEL jobb volt, de hogy ő lett volna legjobb meg a kulcs, na ne már.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.02. 12:32:18

visca el barca írta:
mondjuk azok okfejtését is meghallgatnám akik szerint gomes volt a legjobb :?

Bob kifejtette, ő volt a kulcs. :mrgreen:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.02. 12:30:27

zeli39 írta:Azért az érdekes ,hogy Mascherano kapott 5 szavazatot és a fórumon a legtöbb kritikát kapja
mondjuk azok okfejtését is meghallgatnám akik szerint gomes volt a legjobb :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2017.02.02. 11:50:22

Szerintem az ATMA taktikája az volt: első félidőben bekkelünk, a másodikban meg egy viszonylag fáradt Barcát letámadunk. A csapatok eddig mindig a meccs elejétől kezdve presszionáltak minket, most egy fáradt Barcára engedte rá a fullos támadósort.
Neymar igen, kihagyta az ordító helyzetét, de hány gyönyörű megindulása volt ott a szélen?
Számomra Rakéta volt a legnagyobb nulla. Úgy láttam, hogy már passzolni sem mernek nagyon neki. Mikor lehozták, sokkal jobb lett a jobbosunkon is a játék.
Azért lehet, hogy az ATMA nyomott a második félidőben, de nekünk is voltak szép kontráink, amikből simán verhettünk volna legalább még egy gólt.
Kellett volna még egy játékos kp-ra, aki jól tud védekezni, labdát szerezni, de kérdem: kit lehetett volna berakni oda? Bevallom, nekem az jutott eszembe meccs alatt, hogy esetleg Matyit talán meg lehetne ott nézni.
Sajnos LE nem tudja feltüzelni a csapatot már. Simán el tudom képzelni, hogy a szünetben a dumájával is sikerült bealtatnia a fiúkat: "jól van, nyugi, vezetünk, nem lesz itt már semmi gáz, az ATMA nem mutat semmit." Pedig számítani lehetett rá.
LE szerintem azért nem cserélt egyből, mert látta, hogy az ATMA cserél, támadókat hoz be, és erre próbált valahogy reagálni. Az biztos, hogy szerintem remekül látta meg, hogy az ATMA kp-ja így átjáró ház lett -át is mentünk többször rajta-, de ugyanakkor nem tudtak a fiúk felpörögni annyira, amennyire kellett volna. Lucho meg megmutatta, hogy azért még fel tudja tüzelni a játékosait. De ugyanakkor mutatta a másik arcát, mikor az első félidőt faarccal ülte végig.
Azért az ATMA van annyira jó csapat, hogy egy-két helyzetet legalább kidolgozzon, de az szomorú, hogy sokszor ezt mi hoztuk össze nekik: kapus kidobja az ellenfélnek a labdát 20 méterre, tizi előtt hagyták magukat szerelni, stb.
Engem amúgy nagyon idegel, mikor ott passzolgatunk a kapunk előtt állandóan.
Tény, hogy az ATMA a 2. félidőben jól tolta, de szerintem ha mi is képesek lettünk volna felpörögni, és nem bealudni, akkor nem lett volna ilyen meleg a pite. Volt már rá precedens, hogy kontrára játszottunk, és remekül oldották meg a fiúk, nem tudott az ellenfél egy épkézláb helyzetet kidolgozni, de ott koncentráltak, figyeltek.

Amúgy Lajosunk meg az ippont a góljuk után mutatta be. Biztos benne volt, ha nekik szabad, akkor nekik is.
A bíró meg megint jó fogalmatlan volt. Már az első félidőben kioszthatott volna pár sárgát, de nem tette. Erre a 2. félidőben meg folyton azt lobogtatta, mondjuk jogosan.

A pontrúgásaink meg amilyen jók lettek egy időben, olyan pocsékok már megint.
Amúgy az ATMA nem egyszer próbálkozott ugyanazzal a szituval, mint a góljuknál.
gg86
Jugador d'estrella

2017.02.02. 11:49:33

palesz77 írta:Ez a resze mondjuk nem igaz, a golig letelt a masodik felido 1/3-a, megis vegig nyomtak. Simeone szimplan jol nyult bele a meccsbe, Lucho nem. Nem a kerdojeles gol miatt kaptak verszagot, az elso masodperctol kezdve ugy jatszottak a masodik felidoben.
Egyedül leszek, de szerintem jó irányba próbált belenyúlni. Nem nagyon emlékszem olyanra, hogy az ellenfél nyomására védőket/védekező játékosokat kezdünk behozni, ilyenkor a labda megtartása szokott lenni a fő védekezési fegyver. Jó példa erre Xavi utolsó éves szerepe, aki ilyenkor bejött és hiába akart támadni az ellenfél, nálunk volt a labda. Denis és Rafinha is ilyen célból lett behozva, más kérdés, hogy ez egy rövid periódustól eltekintve nem érte el a célját.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gg86 2017.02.02. 11:59:07-kor.
Cseri
Entrenador del Barça

2017.02.02. 11:41:55

Az eredmény és az első félidei produkció nagyon rendben van. A második félidő Barca szurkolói szempontból bűn rossz volt,Ney még így is eldönthette volna,de... Cillessen szerepeltetését is Lucho hibái mellé teszem,a cserék mellett,illetve,hogy hagyta leülni félidőben a csapatot,főleg annak fényében,hogy szinte minden meccsen kapunk gólt. Meglátásom szerint a jó kapus ismérve,hogy nyugodtságot és magabiztosságot sugároz,ezek közül egyiket sem láttam a hollandon.Persze nem egyszerű egy ilyen meccsen sok padozás és sérülések után a kapuban állni,de az Ajaxból jött,ahol,ha nem is ekkora,de azért létező nyomás van. Bízom benne,ha továbbra is megkapja a kupában a lehetőséget jobb teljesítményt fog nyújtani.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.02.02. 11:08:56

herlius írta:Nyilván ilyen gyors szépítés után belelkesültek és ebből jött a többi helyzet is, de vajon hasonló forgatókönyv lett volna, ha pl a 70.-ik percig sem sikerül gólt lőniük?
Ez a resze mondjuk nem igaz, a golig letelt a masodik felido 1/3-a, megis vegig nyomtak. Simeone szimplan jol nyult bele a meccsbe, Lucho nem. Nem a kerdojeles gol miatt kaptak verszagot, az elso masodperctol kezdve ugy jatszottak a masodik felidoben.
TripleH
Entrenador del Barça

2017.02.02. 10:48:33

herlius írta:Csak nekem tűnt úgy, hogy az ATMA szépítő gólja szabálytalan volt? A labda elrúgásakor teljesen egyértelműen lerántották Suarezt, aki így nem tudott Godín-nal menni, ebből jött a gól. Nyilván ilyen gyors szépítés után belelkesültek és ebből jött a többi helyzet is, de vajon hasonló forgatókönyv lett volna, ha pl a 70.-ik percig sem sikerül gólt lőniük?
Maradjunk annyiban, hogy Suárez amikor ollozni próbált, adott egy ippont az ATMA védőjének. :D Szóval ilyeneket ne pedzegessünk szerintem.. :lol: :lol:
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2017.02.02. 10:46:47

Csak nekem tűnt úgy, hogy az ATMA szépítő gólja szabálytalan volt? A labda elrúgásakor teljesen egyértelműen lerántották Suarezt, aki így nem tudott Godín-nal menni, ebből jött a gól. Nyilván ilyen gyors szépítés után belelkesültek és ebből jött a többi helyzet is, de vajon hasonló forgatókönyv lett volna, ha pl a 70.-ik percig sem sikerül gólt lőniük?
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.02. 10:04:45

Tromort77 írta:Abban egyetértek, hogy Denis viszont tényleg felesleges volt. De ő mindig ez. Pénzfeldobáson múlik, hogy jó napja van-e a srácnak vagy sem. Amúgy meg senki más nem volt a padon. Arda életveszély egy ilyen meccsen.
az a gyerek idén 27 meccset játszott eddig (jó, sokszor csereként) de konkrétan egy olyan meccse nem volt amin végig jól játszott volna. cuenca meg jeffren reinkarnációja
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.02. 09:26:00

visca el barca írta: külön kiemelném mascherano szólóját a második félidőből :D rég üvöltöztem meccs közben, de most annyira szorítottam, hogy hátha ver egy óriás gólt, aztán sztem ő is megijedt, hogy mit keres ott a kapu előtt és inkább hazaadta ballal :lol:
Jól meglepte saját magát azzal a szólóval, behaltam volna ha onnan veret egy jó nagy gólt, de szerintem ő sem számított erre, hogy egyszer csak a kapu előtt találja magát... :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.02. 09:13:54

BarcafanTomee írta:Erről az esetről én lemaradtam, de már tegnap is emlegették többen. Nem tudná linkelni valaki? Youtube-n nem találom.
http://www.fullmatchesandshows.com/2017 ... ull-match/" target="_blank

itt kiválasztod az extended HL-t és 6:17-től
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.02.02. 09:06:34

visca el barca írta:külön kiemelném mascherano szólóját a második félidőből :D rég üvöltöztem meccs közben, de most annyira szorítottam, hogy hátha ver egy óriás gólt, aztán sztem ő is megijedt, hogy mit keres ott a kapu előtt és inkább hazaadta ballal :lol:
Erről az esetről én lemaradtam, de már tegnap is emlegették többen. Nem tudná linkelni valaki? Youtube-n nem találom.
kapitány
Jugador del Barça

2017.02.02. 08:56:52

Res írta:Úgy látom csak engem aggaszt amit tegnap láttam… Az eredmény több, mint jó, mint ahogy az első félidő is az volt, de amit a második félidőben produkáltunk, az kritikán aluli. Ha megfordítják és mondjuk 4-2 a vége egy szót sem szólhattunk volna. Sorra dolgozták ki a gólhelyzeteket, teljesen elvesztettük a fonalat, a középpályánk átjáró-ház volt, de összességében alig volt olyan játékos, aki fel tudod nőni az AM által diktált tempóhoz. Remélem otthon összeszedik magukat, mert ennyire azért nem szabadna átengedni a kontrollt.
Azért az megnyugtató, hogy nem lett 2-2, mert azért egy 0-1-re ők bármikor képesek, de 0-2-re azért nem hinném.
A lényeg: azt az akarást hiányolom a csapatból, amit a második félidőben az Atletitől láttunk.
Lehet elemezgetni a taktikát, meg hogy ki játsszon középen, de amíg állva várjuk a labdát és ilyen lazán védekezünk (tisztelet a kivételnek!!), addig nincs értelme ezekről beszélni (… és ez nem feltétlenül csak LE hibája).

Megértem, hogy aggaszt a második félidő és nem is akarom felmenteni 100%-ban a csapatot, de ha lélektanát nézed a meccsnek, akkor egy részére van magyarázat. Egy nagyon nehéz (ha nem a legnehezebb) pályán 0-2re megy a csapatod, egy visszavágós párharcban. Mint edző mi jár a fejedben a félidőben? Az hogy az elsődleges cél, hogy ne kapjunk gólt és az még jobb, ha lövünk valamikor még egyet. Simeone fejében mi jár? Minden midegy! All in! lesz ami lesz... Mindegy, hogy 0-2 vagy 0-4 a visszavágó előtt. Nem volt más választása. Annyira el kezdtek nyomi, hogy semmi esélyünk nem volt másra is koncentrálni, mint a védekezésre.
Engem ezek miatt nem aggaszt annyira a második félidő (bár borzalmas volt nézni). Nincs olyan csapat a világon, akit ilyen minden mindegy alapon játszó atleti a vicente calderonban ne tudna beszorítani. Az már csak egy plusz, hogy a világ legjobb VKP-a és a világ legjobb KP-a nem áll rendelkezésedre...
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.02. 08:55:06

tegnapról röviden:

furcsa meccs volt, ránk az jellemző, hogy az első félidőben alszunk, a másodikban focizunk, most pont fordítva történt. az első játékrészben sem brillíroztunk, de szerencsére kihasználtuk, hogy az atma csak kóvályog a pályán, meg akkora rések voltak a kp-jukban, hogy hihetetlen. lajos mekkora gólt vert te jó ég =D> aztán a másodikban már a tavalyi, tavalyelőtti atmát láttuk, LE szokásához híven semmit nem tudott reagálni az ellenfél cseréire, csak bedobta az alibi sablon cseréit és ennyi. bár a 2. fi-ben is megvoltak a lehetőségeink én azt mondom, ha az atma megfordítja a meccset egy szót nem szólhatunk, közünk nem volt a dolgokhoz a 2. játékrészben... élőben is sokan írtátok cillessen mekkorákat védett, érdekes (lehet átaludtam?), konkrétan egy védésre emlékszem az egész meccsből, meg egy helyzetre, ahol grízes telibe verte fél méterről. robi marha gyenge volt, DS, rafinha úgyszintén, a cserék után csak még gyengébbek lettünk. neymar szokás szerint ajtó-ablakban stadionbú ki, marha idegesítő már, én simán letenném a padra a bilbao ellen. egy szó mint száz, a két világklasszisunk remélhetőleg eldöntötte a továbbjutást, innen sztem már 85%, hogy meg van a döntő.

külön kiemelném mascherano szólóját a második félidőből :D rég üvöltöztem meccs közben, de most annyira szorítottam, hogy hátha ver egy óriás gólt, aztán sztem ő is megijedt, hogy mit keres ott a kapu előtt és inkább hazaadta ballal :lol:
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2017.02.02. 08:50:30

az, hogy baromi sok a szöges ellentét néhány játékos megítélésében már nem újság....ezúttal a meccs maga is rátett egy lapáttal, hiszen két ellentétes félidőt láttunk.néhány észrevétel az eddigiekhez:
Umtiti: tegnap tényleg hibátlanul játszott. az azért nekem tegnap is felűnt , hogy egyetlen percnek sem kellett eltelnie az első hazaadásához...(engem időmként Pedro balos hátra passzaira emlékeztet.)
Gomes: ahogy írtam, voltak elbambulásai ( másoknak is!!) de alapvetően nekem tetszik a srác végre egy jó adottságokkalrendelkező fiatal : játszatni és nevelni kell.
Neymar: aláírom, nem gólerős manapság de amiket itt néhányan összehordanak róla az méltánytalan.
érdekes, hogy páran megtalálták most is SR.-t pedig nálam (ezúttal is) Alba volt a gyengébb láncszem...
Res
Jugador d'estrella

2017.02.02. 07:50:29

Úgy látom csak engem aggaszt amit tegnap láttam… Az eredmény több, mint jó, mint ahogy az első félidő is az volt, de amit a második félidőben produkáltunk, az kritikán aluli. Ha megfordítják és mondjuk 4-2 a vége egy szót sem szólhattunk volna. Sorra dolgozták ki a gólhelyzeteket, teljesen elvesztettük a fonalat, a középpályánk átjáró-ház volt, de összességében alig volt olyan játékos, aki fel tudod nőni az AM által diktált tempóhoz. Remélem otthon összeszedik magukat, mert ennyire azért nem szabadna átengedni a kontrollt.
Azért az megnyugtató, hogy nem lett 2-2, mert azért egy 0-1-re ők bármikor képesek, de 0-2-re azért nem hinném.
A lényeg: azt az akarást hiányolom a csapatból, amit a második félidőben az Atletitől láttunk.
Lehet elemezgetni a taktikát, meg hogy ki játsszon középen, de amíg állva várjuk a labdát és ilyen lazán védekezünk (tisztelet a kivételnek!!), addig nincs értelme ezekről beszélni (… és ez nem feltétlenül csak LE hibája).
Normandia
Director del Fútbol

2017.02.02. 07:07:01

Grat a srácoknak, mert az első félidőben jól játszottak. El is lehetett volna dönteni. A cseréket megint nem értettem, mert Gomes és Rakitic aránylag jól védekeztek és annyira előre sem voltak rosszak. Denis harmat volt, Rafi jól játszott, jól hozta ki a labdákat, de védekezésben nulla volt. Masch az első fi-ben nem volt rossz a vkp poszton, igaz nem egy Buschi, de sokszor lépet oda jókor. Umtiti és Pique ma is jók voltak, főleg a busman, mert minden lehetségeset megoldott. Összességében az eredménnyel és az elsőfélidei játékkal elégedettek lehetünk, szerintem a korai cserék nem tettek jót a kp-nak. Ezt megint majdnem elszúrta Lucho.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Samper
Director del Fútbol

2017.02.02. 05:14:39

Amióta megismertük Umtitit, megszűnt a Bartra siratás. Ter Stegen játéka miatt is alábbhagyott a Bravozás. Nem az a tanulság, hogy bátrabban kell fiatalokhoz nyúlni akár a saját utánpótlásunkból, akár máshonnan igazolva? És persze bátrabban kell elengedni nem meghatározó vagy megrekedt játékosokat - lehetőleg jó áron.
Feast4
Director del Fútbol

2017.02.02. 00:53:56

Nos többet kaptunk, mint azt bárki várt.Az első félidőben hihetetlen volt amit csináltunk.Kontra bakker!Suarez és Messi most nagyon betették nekik a plejbászt! (Messi távoli lövése...Manci!Azt hogy látta meg hogy ott elmegy?Anyu! :D ) A második félidő...Fu bakker hatalmas szerencsénk volt.Cilessen kidobása, az elszurt olló, Koke lövése, nem értem igazából miért szorultunk ennyire hátra.Umtiti meg...Bakker nálam ő a meccs embere.Mindent látott mindent elcsípett amit emberileg fizikálisan lehet megcsinálta.Szerintem az hogy nem fordítottak legnagyobb részében az ő érdeme.Az külön öröm volt hogy Carassco megfőtt.

Összességében nagyon jól jöttünk ki ebből és lehet a 3 sör meg a 7 pálinka mondatja de ha innen otthon kiesünk akkor lőjük agyon magunk.
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.02.02. 00:35:43

Rájöttem, hogy miért lőttünk két gólt is. Mert egyik sem volt helyzet. :D Viccen kívül amikor ma is odakerültek ajtó-ablakba akkor Suarez inkább lepasszolta a sűrűbe, Neymar meg átlőtte a Bernabeuba. Párszor meg az utolsó passzokba csúszott a hiba. De ma jött az extra 2x is.

Amúgy ez valami Barca gén lehet, hogy 2-0 után nem tudjuk lezárni a meccset, hány és hány ilyen eset volt az utóbbi években. A legfájóbb talán a Chelsea elleni elődöntő volt. És a legtöbb esetben mi estünk vissza, ma persze kellett hozzá az Atletico is, de mi is rásegítettünk.

Utána olvastam és Messi, Alba illetve Umtiti ha lapot kapnak a visszávágón akkor kihagyják az esetleges döntőt. Kár azért a Messi lapért a 91. percben...parázni fogok nagyon, főleg ahogy fújnak mostanában a bírók. Neymar is elég könnyen megtapta a lapot és az ezzel járó büntit ma.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.02. 00:21:42

Nero. írta:Nálam Umtiti. A pali ma is áthatolhatatlan volt. Most már nem nagyon venném ki a kezdőből.
Szerintem már hétvégén Matyi lesz újra hátul, vagy Masch megint.
Játszott a pali két egymást követő meccsen egyébként kezdőként?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.02.01. 23:55:11

csababarca írta:Mondjuk Rafinhával nem tudom mi volt a gond, legalább ő megtartotta a labdákat, és még párharcokat is nyert, ki tudtuk hozni a labdákat vele.
Ezt en se ertem, mondjuk ha Rakitic helyere o jon, es nem Denis mellett jatszik, lehet jobb lett volna az osszkep egy fokkal vele is. De en nem ereztem rossznak ma, pedig rola mar "lemondtam", szoval elfogult se vagyok vele szerintem. Olyan jo se volt, de nem rajta mult a szeteses szerintem.
Barca333 írta:Sergio Roberto ... Erre valaki berakta meccs embere szavazásba. Kriminális.
Hat latod.. :D Azert raktam be, mert 10 jeloltet lehet max allitani, ezert 99%-ban a 11 kezdobol 10-et irok be. Rakitic szerintem nagyobb nulla volt, le is jott, igy SR bent maradt. Eleinte volt hogy kevesebb embert irtam, aztan hianyoltak neha az altalam kirakottakat, ugyhogy marad ez a rendszer, hatha valaki olyat lat amit mas nem.. :D

Tromort77 írta:Abban egyetértek, hogy Denis viszont tényleg felesleges volt. De ő mindig ez. Pénzfeldobáson múlik, hogy jó napja van-e a srácnak vagy sem.
Ez meg sajna igaz, eszmeletlen hullamzo. Neki nagyon kell, hogy legyen mellette egy Ini vagy/es Busi, hogy ne legyen sok felelossege. Nem tul jo tulajdonsag ez amugy, lehet az itteni karrierjebe is kerul egyhamar, pedig alapbol szerintem benne lenne a legtobb. Ha azt hozna mindig, amit pl a Sevilla ellen - tadasban es vedekezesben is -, akkor siman kezdo lehetne a jelenlegi felhozatal mellett. De sajna szokoevente jatszik ugy eddig, ez meg kicsit aggaszto..

Abban meg egyetertek itt tobbekkel, hogy ma Gomes kulcs volt a kozeppalyan, de engem ez inkabb elszomorit kicsit, hogy egy igy jatszo jatekos a Barca kozeppalya legjobbja egy meccsen.. Mert a szep es hasznos dolgai mellett voltak olyan alapveto hibai, hogy el se hittem, hogy ezt latom. Nem tudom elmondani elegge, hogy mennyire hianyzik Busi es Ini. :?
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.01. 23:54:38

Nálam Umtiti. A pali ma is áthatolhatatlan volt. Most már nem nagyon venném ki a kezdőből.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.02.01. 23:55:38-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.02.01. 23:43:00

Rafinhával semmi baj nem volt, őt kellett volna behozni Rakitic vagy Gomes mellé, akik közül egyet mindenképp fent kellett volna szvsz tartani, mert bármennyire nem világklasszis egyikük sem, védekezésben ők a legstabilabbak a mostani felhozatalból. Ráadásul Gomes alig játszott a Betis ellen, szóval abszolút nem értem. Denis egy Atlético ellen úgy hogy nem a gála kp van fent amúgy se, öngyilkosság.

A második félidőben LE megint csak mozizta, hogy Simeone tönkreverte őt taktikailag. Az Atlético meg három gólt olyan tükörsimán lőhetett volna, hogy fájt nézni.

Emellett az első félidőben megfogtuk őket, ami Lucho érdeme is volt, végre jól rakta össze a középpályát ahhoz képest, hogy két alapember is sérült. Ezért nem értem miért kellett ennyire elcseszni a másodikban.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Válasz küldése