csababarca írta:Mondjuk Rafinhával nem tudom mi volt a gond, legalább ő megtartotta a labdákat, és még párharcokat is nyert, ki tudtuk hozni a labdákat vele.
Ezt en se ertem, mondjuk ha Rakitic helyere o jon, es nem Denis mellett jatszik, lehet jobb lett volna az osszkep egy fokkal vele is. De en nem ereztem rossznak ma, pedig rola mar "lemondtam", szoval elfogult se vagyok vele szerintem. Olyan jo se volt, de nem rajta mult a szeteses szerintem.
Barca333 írta:Sergio Roberto ... Erre valaki berakta meccs embere szavazásba. Kriminális.
Hat latod..

Azert raktam be, mert 10 jeloltet lehet max allitani, ezert 99%-ban a 11 kezdobol 10-et irok be. Rakitic szerintem nagyobb nulla volt, le is jott, igy SR bent maradt. Eleinte volt hogy kevesebb embert irtam, aztan hianyoltak neha az altalam kirakottakat, ugyhogy marad ez a rendszer, hatha valaki olyat lat amit mas nem..
Tromort77 írta:Abban egyetértek, hogy Denis viszont tényleg felesleges volt. De ő mindig ez. Pénzfeldobáson múlik, hogy jó napja van-e a srácnak vagy sem.
Ez meg sajna igaz, eszmeletlen hullamzo. Neki nagyon kell, hogy legyen mellette egy Ini vagy/es Busi, hogy ne legyen sok felelossege. Nem tul jo tulajdonsag ez amugy, lehet az itteni karrierjebe is kerul egyhamar, pedig alapbol szerintem benne lenne a legtobb. Ha azt hozna mindig, amit pl a Sevilla ellen - tadasban es vedekezesben is -, akkor siman kezdo lehetne a jelenlegi felhozatal mellett. De sajna szokoevente jatszik ugy eddig, ez meg kicsit aggaszto..
Abban meg egyetertek itt tobbekkel, hogy ma Gomes kulcs volt a kozeppalyan, de engem ez inkabb elszomorit kicsit, hogy egy igy jatszo jatekos a Barca kozeppalya legjobbja egy meccsen.. Mert a szep es hasznos dolgai mellett voltak olyan alapveto hibai, hogy el se hittem, hogy ezt latom. Nem tudom elmondani elegge, hogy mennyire hianyzik Busi es Ini.