Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Vagy.... Továbbjut holnap a Monaco,Leicester-Monaco párositás lesz hogy majd a győztest megkapják elődöntőbenvisca el barca írta:most már csak az a kérdés, hogy a real otthon játssz-e a visszavágót a leszter ellen, vagy annyira azért nem lesznek pofátlanok az uefánál mint tavaly
Célfutball, catanaccio, szégyen, mindegy, minek hívjuk, de működött.S. Agüero írta:Ez a foci megszégyenítése volt.

S.Agüero írta:Ez a foci megszégyenítése volt.
Nem ez az első esete plusz egy angol 16 ik helyezettet nem tud kiejteni egy stabil spanyol 3ik. Mutatott játék is rém gyenge.S.Agüero írta:Attól, mert pirosat kapott?hdavid írta:Sampaoli piros xd Jobb ha nem is hozunk edzőt ide mert nincs egy darab se normális a piacon
Hogyne mint tudjuk az angol a legerősebb bajnokság és az angol bajnoki címvédő Elite ellenfél top 3 as csapat. Bayern és Juventus egy fos egy csapatos bajnokságot tud csak megnyerni.MessiNeymarSuarez írta:Majd megint kiderül hogy mi mennyire jól jártunk egy Bayern-Juventus-Atma-val, éshogy ez a Leicester bikaerős és még erősebb is mint a Bayern...hdavid írta:Oké reál leicester
Barcelona bayern/atma/Juventus
Hivatalos!!![]()
Nem mondom hogy csalás, de ha kihúzzák ezt, akkor minden hitem elvesztem

Majd megint kiderül hogy mi mennyire jól jártunk egy Bayern-Juventus-Atma-val, éshogy ez a Leicester bikaerős és még erősebb is mint a Bayern...hdavid írta:Oké reál leicester
Barcelona bayern/atma/Juventus
Hivatalos!!
Megnéztem, 4.5-ös odds volt rá, de akkor ugye 3 lehetséges csapat közül lehetett kihúzni(micsoda véletlen hogy pont a City lettS.Agüero írta:6-os nem hiszem, max 3-as.Én tavaly nyertem, Cityre valami 6-os odds volt az elődöntőnél, ingyen pénz![]()
![]()
![]()
Sevilla azért remélem, hogy továbbjut, aztán a továbbjutó csapatok fele spanyol lenne.

6-os nem hiszem, max 3-as.Én tavaly nyertem, Cityre valami 6-os odds volt az elődöntőnél, ingyen pénz![]()
![]()
![]()
Leicester továbbjutásra meccs előtt 3.2 környékén volt a szorzó ha jól emlékszem.csababarca írta:Leicester továbbjutásra áll, Madridban készülnek.
Erre a párosításra egyáltalán írtak ki szorzót?
1,01 vagy mennyi rá?