Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azert irtam,hogy vagy nem kaptatok ti se annyira eroset.fanbarca írta:
Ne hülyéskedj! Akkor a Milan sokkal erősebb volt, mint ma. Egy lapon az APOEL-lel? Vicc. S amúgy is.
Ne hülyéskedj! Akkor a Milan sokkal erősebb volt, mint ma. Egy lapon az APOEL-lel? Vicc. S amúgy is.miro. írta:Mondjuk az elso harom ev kb ugyanaz,vagy nem ksptatok ti se sokkal erosebbet.JimmyJump írta:A két csapat nyolcad és negyeddöntős ellenfelei az utóbbi években;
2010-11 Barca: Arsenal-Sahtar | RM: Lyon-Tottenham
2011-12 Barca: Leverkusen-Milan | RM: CSZKA-Apoel
2012-13 Barca: Milan-PSG | RM: Manchester United-Galatasaray
2013-14 Barca: City-Atletico | RM: Schalke-Dortmund
2014-15 Barca: City-PSG | RM: Schalke-Atletico
2015-16 Barca: Arsenal-Atletico | RM: Roma-Wolfsburg
A Sahtart és a Leverkusent leszámítva csak nehéz ellenfelünk volt az utóbbi 6 évben, illetve eddig idén is, míg a másik oldalon a MU, Dortmund, Atletico trión kívül csak nagyon könnyű.
Én sem hiszek a csalásban, de egyértelmű, hogy egy ideje más ligában játszik a két csapat.
Gondolok itt milanra vagy arsenalra.
Mondjuk az elso harom ev kb ugyanaz,vagy nem ksptatok ti se sokkal erosebbet.JimmyJump írta:A két csapat nyolcad és negyeddöntős ellenfelei az utóbbi években;
2010-11 Barca: Arsenal-Sahtar | RM: Lyon-Tottenham
2011-12 Barca: Leverkusen-Milan | RM: CSZKA-Apoel
2012-13 Barca: Milan-PSG | RM: Manchester United-Galatasaray
2013-14 Barca: City-Atletico | RM: Schalke-Dortmund
2014-15 Barca: City-PSG | RM: Schalke-Atletico
2015-16 Barca: Arsenal-Atletico | RM: Roma-Wolfsburg
A Sahtart és a Leverkusent leszámítva csak nehéz ellenfelünk volt az utóbbi 6 évben, illetve eddig idén is, míg a másik oldalon a MU, Dortmund, Atletico trión kívül csak nagyon könnyű.
Én sem hiszek a csalásban, de egyértelmű, hogy egy ideje más ligában játszik a két csapat.
Mi ilyenekről csak álmodhatunk...gg86 írta:Pár éve sikerült egy CSZKA-Apoel ágon beröppenniük az elődöntőbe, szóval nem mondhatjuk, hogy ez egy könnyű ág lennecsababarca írta:Ha kapnak egy napoli-leicester ágat megint, többet nem jövök.
Pár éve sikerült egy CSZKA-Apoel ágon beröppenniük az elődöntőbe, szóval nem mondhatjuk, hogy ez egy könnyű ág lennecsababarca írta:Ha kapnak egy napoli-leicester ágat megint, többet nem jövök.
Akkor csak nem ertettem felre hogy erre celoztatok nehanyan.S.Agüero írta:Mondjuk ha ennyire biztos vagy benne, hogy nincs irányított sorsolás, megmagyarázhatnád, hogy pár éve a nyolcaddöntőben vagy a csoportkörben hogyan jött ki ugyanaz a sorsolás, mint a próbasorsoláskor. Biztos, csak véletlen volt.
Az érdekes golyóhúzásokról meg nem is beszélve.
Szerencsére? Sorsra? Rossz széljárásra?markionni írta:Akkor mire utaltatok? Mondd el kerlek, valoszinuleg felreertelmeztem es senki nem celzott iranyitott sorsolasra.
markionni írta:Rakjatok meg komoly osszeggel, hogy a Real oket kapja aztan linkejetek ide a szelvenyt. Amig nem tesztek igy ez csak felesleges puffogas, de ha ennyire tudjatok, hogy csalnak akkor gondolom nem jelent gondot keresni egy kis penzt.
Aláírom de valahogy mégis megnyerték menet közben.Igazából szerintem valószínűleg azért mert tök sajnálni valók.S.Agüero írta:Ez a foci megszégyenítése volt.
Bet365, de csak közvetlenül a sorsolás előtt.hdavid írta:Nero. írta:Én poénból lehet megszúrom hogy az angolokat kapják.
Magyarország rol milyen felületen lehet megtenni?
Nero. írta:Én poénból lehet megszúrom hogy az angolokat kapják.csababarca írta:Ha kapnak egy napoli-leicester ágat megint, többet nem jövök.
Én poénból lehet megszúrom hogy az angolokat kapják.csababarca írta:Ha kapnak egy napoli-leicester ágat megint, többet nem jövök.