A Real szurkoloira gondolam hogy nagyon nagykepuek, plusz marha irritalo az a hiszti amit a 6-1 ota rendeznek az lenne a legszebb ha mi fognank be a szajukat. A Napoli meg a Betis ellen ugyanolyan gyengen jatszottak mint egesz evbe, van aki azt gondolja hogy egy komolyabb csapat majd beijed toluk vagy hogy orokke fog tartani a szerencse?
És ha azt nézzük, hogy ők az egyik legjobb csapat a levegőben, mi pedig az egyik legrosszabb nem biztos, hogy kedvezne nekünk.
Az csak a jatek egyik eleme a masik 20 mellett, de mind a ket legutobbi klasszikuson fejeltunk nekik golt pontrugas utan. Ebben talan tenyleg ok a legjobbak de mi is sok golt lovunk pontrugasbol.
Egyebkent en nem orulnek egy klasszikusnak
Nahat ezt mindjart gondoltam

Erdekes hogy odaat a Dortmundot nem nagyon irjak, mert ok is odaviszza lofociztak oket a csoportkorbe.
Tavaly a Nou Campban hülyére vertek minket Cruyff emlékére.
Most ezt komolyan gondolod amugy? Pique goljaig egykapuztunk, utana meg teljesen lealltunk mert ra par napra jott az Atletico elleni meccs. 10+ pont elonyunk volt akkor, senkit nem erdekelt az a meccs.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”